Giriş Kayıt
David Meeks

David Meeks


Oyuncu, Dublör

David Meeks, oyuncu, dublör. (1986) İnsan Avcısı (1986), (1990) Talihin Dönüşü (1990), (1988) Monkey Shines (1988), (1993) The Real McCoy (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Komedi Oyuncu 5.3 2,253
2001 Komedi Çeşitli 5.6 2,393
1996 Dram Çeşitli 3.8 886
1996 Komedi Çeşitli 7.3 4,501

Mahşer
1994 Macera Dublör
Çeşitli
   
1993 Dram Çeşitli 5.4 6,834

Talihin Dönüşü
1990 Biyografi Çeşitli 7.3 11,398
1989 Dram Çeşitli 6.3 3,385
1988 Dram Dublör
Çeşitli
6.2 7,932
1988 Aile Çeşitli 5.9 3,315

İnsan Avcısı
1986 Suç Oyuncu
Çeşitli
7.2 52,070
1984 Dram Çeşitli 5.4 885
Dizi Altyazıları
The Flash (6,451) Black Sails (4,710) Into the Badlands (4,135) Iron Fist (2,919) Vikings (2,112) Legion (2,047) Billions (1,834) Game of Thrones (1,685) Arrow (1,640) The 100 (1,542)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017