Giriş Kayıt
Hugo Medina

Hugo Medina


Oyuncu

Hugo Medina, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 8.8 32
2014 Macera Oyuncu 6.7 26
2011 Dram Oyuncu 6.4 719
2011 Dram Oyuncu 5.2 151

Optik Yanılmalar
2009 Komedi Oyuncu 6.2 237
2008 Dram Oyuncu 6.8 418

Gökyüzü, Yeryüzü ve Yağmur
2008 Dram Oyuncu 6.0 146
2004 Komedi Oyuncu 7.3 49
2000 Dram Oyuncu 7.2 393
1999 Komedi Oyuncu 6.9 690
1997 Dram Oyuncu 6.9 383
1996 Macera Oyuncu    
1994 Aksiyon Oyuncu 6.8 425
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017