Giriş Kayıt
Tyler McVey

Tyler McVey (91)


Oyuncu

Tyler McVey, 14 Şubat 1912 Bay City, Michigan, ABD doğumlu oyuncu. Attack of the Giant Leeches (1959), Lt. Robin Crusoe, U.S.N. (1966), (1964) The Killers (1964), (1964) Acemi Balıkçı (1964) gibi yapımlarla biliniyor.04 Temmuz 2003 tarihinde (91 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 14 Şubat 1912
Ölüm Tarihi: 04 Temmuz 2003
Doğum Yeri: Bay City, Michigan, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1984 Dram Oyuncu 6.6 3,101
1975 63 Aile Oyuncu 6.0 1,981
1974 62 Aksiyon Oyuncu 5.4 164
1974 Dram Oyuncu    

Cici Kız
1969 57 Komedi Oyuncu 7.2 10,832

Büyük Soygun
1966 54 Suç Oyuncu 6.1 886
1966 54 Macera Oyuncu 6.0 949
1965 Aksiyon Oyuncu 8.2 3,089

Acemi Balıkçı
1964 52 Komedi Oyuncu 7.2 3,577
1964 52 Suç Oyuncu 7.1 4,945
1964 Macera Oyuncu 7.3 2,193
1964 52 Komedi Oyuncu 7.7 2,374

Heyecanlı Günler
1964 52 Dram Oyuncu 7.9 9,572
1963 51 Komedi Oyuncu 7.0 1,686

Çılgın Dünya
1963 51 Aksiyon Oyuncu 7.6 31,219
1962 Suç Oyuncu 8.6 2,770

Sicak eller
1962 50 Komedi Oyuncu 6.7 6,960
1961 Western Oyuncu    
1961 Western Oyuncu    
1961 Komedi Oyuncu    
1960 Macera Oyuncu    
1960 Suç Oyuncu 8.1 170
1960 Dram Oyuncu    
1959 47 Korku Oyuncu 3.5 3,120
1959 Macera Oyuncu 8.1 107
1959 Aksiyon Oyuncu 7.3 5,995
1959 Dram Oyuncu 8.1 2,361
1959 Komedi Oyuncu    
1959 Komedi Oyuncu    
1958 Tarihi Oyuncu    
1958 Aksiyon Oyuncu 8.1 696
1958 46 Western Oyuncu 6.8 1,088
1958 Aksiyon Oyuncu 7.9 775
1957 Western Oyuncu 8.0 85
1957 Aksiyon Oyuncu 8.2 1,813
1957 Suç Oyuncu 8.2 3,503
1957 Western Oyuncu 7.6 1,785
1957 Western Oyuncu 8.0 312
1957 Dram Oyuncu    
1957 Komedi Oyuncu    

Beraber Yaşayalım
1956 44 Dram Oyuncu 7.5 5,063
1956 Dram Oyuncu 7.7 238
1956 44 Biyografi Oyuncu 6.7 442

Yukarıda Biri
1956 44 Biyografi Oyuncu 7.5 5,847
1956 44 Dram Oyuncu 6.2 71
1955 Macera Oyuncu 8.2 93
1955 Suç Oyuncu 8.6 10,680
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,674
1955 43 Suç Oyuncu 5.4 783
1955 43 Suç Oyuncu 7.1 339
1955 43 Dram Oyuncu 6.5 494

Denizde isyan
1954 42 Dram Oyuncu 7.9 20,934
1954 Macera Oyuncu 6.6 2,107
1953 41 Müzikal Oyuncu 6.4 436

İnsanlar Yaşadıkça
1953 41 Dram Oyuncu 7.7 35,989

Korkusuz Kahramanlar
1953 41 Macera Oyuncu 6.4 663
1953 41 Suç Oyuncu 6.8 795
1953 41 Suç Oyuncu 6.4 188

Sevimli Kumarbaz
1953 41 Macera Oyuncu 6.9 411
1952 40 Western Oyuncu 6.2 538

Son Yaprak
1952 40 Dram Oyuncu 7.3 1,581
1952 Western Oyuncu 7.7 473
1951 Komedi Oyuncu 8.4 18,470

Dünyanın Durduğu Gün
1951 39 Dram Oyuncu 7.8 67,251
1950 Komedi Oyuncu 8.7 867
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017