Giriş Kayıt
Tyler McVey

Tyler McVey (91)


Oyuncu

Tyler McVey, 14 Şubat 1912 Bay City, Michigan, ABD doğumlu oyuncu. Attack of the Giant Leeches (1959), Lt. Robin Crusoe, U.S.N. (1966), (1964) The Killers (1964), (1964) Acemi Balıkçı (1964) gibi yapımlarla biliniyor.04 Temmuz 2003 tarihinde (91 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 14 Şubat 1912
Ölüm Tarihi: 04 Temmuz 2003
Doğum Yeri: Bay City, Michigan, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1984 Dram Oyuncu 6.6 2,896
1975 63 Aile Oyuncu 6.0 1,859
1974 62 Aksiyon Oyuncu 5.4 164
1974 Dram Oyuncu    

Cici Kız
1969 57 Komedi Oyuncu 7.2 10,414

Büyük Soygun
1966 54 Suç Oyuncu 6.1 886
1966 54 Macera Oyuncu 6.0 949
1965 Aksiyon Oyuncu 8.2 2,950

Acemi Balıkçı
1964 52 Komedi Oyuncu 7.2 3,577
1964 52 Suç Oyuncu 7.1 4,945
1964 Macera Oyuncu 7.3 2,193
1964 52 Komedi Oyuncu 7.7 2,281

Heyecanlı Günler
1964 52 Dram Oyuncu 7.9 9,572
1963 51 Komedi Oyuncu 7.0 1,686

Çılgın Dünya
1963 51 Aksiyon Oyuncu 7.6 30,396
1962 Suç Oyuncu 8.6 2,662

Sicak eller
1962 50 Komedi Oyuncu 6.7 6,596
1961 Western Oyuncu    
1961 Western Oyuncu    
1961 Aksiyon Oyuncu    
1961 Komedi Oyuncu    
1960 Macera Oyuncu    
1960 Suç Oyuncu 8.1 170
1960 Dram Oyuncu    
1959 47 Korku Oyuncu 3.5 3,120
1959 Macera Oyuncu 8.1 107
1959 Aksiyon Oyuncu 7.3 5,765
1959 Dram Oyuncu 8.1 2,261
1959 Komedi Oyuncu    
1959 Komedi Oyuncu    
1958 Tarihi Oyuncu    
1958 Aksiyon Oyuncu 8.1 630
1958 46 Western Oyuncu 6.8 1,088
1957 Western Oyuncu 8.0 85
1957 Aksiyon Oyuncu 8.2 1,702
1957 Suç Oyuncu 8.2 3,361
1957 Western Oyuncu 7.5 1,725
1957 Western Oyuncu 7.9 269
1957 Dram Oyuncu    
1957 Komedi Oyuncu    
1956 44 Dram Oyuncu 7.5 5,063
1956 Dram Oyuncu 7.7 238
1956 44 Biyografi Oyuncu 6.7 442

Yukarıda Biri
1956 44 Biyografi Oyuncu 7.5 5,847
1956 44 Dram Oyuncu 6.2 71
1955 Macera Oyuncu 8.2 93
1955 Suç Oyuncu 8.6 10,083
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,503
1955 43 Suç Oyuncu 5.4 783
1955 43 Suç Oyuncu 7.1 339
1955 43 Dram Oyuncu 6.5 494

Denizde isyan
1954 42 Dram Oyuncu 7.9 20,639
1954 Macera Oyuncu 6.6 1,959
1953 41 Müzikal Oyuncu 6.4 413

İnsanlar Yaşadıkça
1953 41 Dram Oyuncu 7.8 35,115

Korkusuz Kahramanlar
1953 41 Macera Oyuncu 6.4 663
1953 41 Suç Oyuncu 6.8 795
1953 41 Suç Oyuncu 6.4 188

Sevimli Kumarbaz
1953 41 Macera Oyuncu 6.9 411
1952 40 Western Oyuncu 6.2 538

Son Yaprak
1952 40 Dram Oyuncu 7.3 1,495
1952 Western Oyuncu 7.7 426
1951 Komedi Oyuncu 8.4 17,669

Dünyanın Durduğu Gün
1951 39 Dram Oyuncu 7.8 65,856
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,151) Doctor Strange (7,282) Allied (6,747) John Wick: Chapter 2 (5,841) Moana (5,088) Lion (3,707) Arrival (3,455) Forushande (3,275) Hacksaw Ridge (2,457) Split (2,396)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,992) Supernatural (4,893) Vikings (4,630) The Expanse (4,483) Suits (3,812) Sherlock (2,758) The Big Bang Theory (2,703) Blindspot (2,358) Arrow (2,182) Legion (2,105)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017