Giriş Kayıt
Paul McVey

Paul McVey (75)


Oyuncu, Müzisyen

Paul McVey, 16 Mart 1898 Boston, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen. (1953) Vadiler Aslanı (1953), (1948) Şeytanın Gücü (1948), (1939) Drums Along the Mohawk (1939), (1952) Come Back, Little Sheba (1952) gibi yapımlarla biliniyor.20 Ekim 1973 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 16 Mart 1898
Ölüm Tarihi: 20 Ekim 1973
Doğum Yeri: Boston, Massachusetts, ABD
Burcu: Balık
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1958 60 Dram Oyuncu 7.5 2,171

Vadiler Aslanı
1953 55 Dram Oyuncu 7.7 29,820
1952 54 Dram Oyuncu 7.8 3,640
1952 54 Macera Oyuncu 4.9 269
1952 54 Komedi Oyuncu 7.2 915
1951 53 Komedi Oyuncu 6.2 49
1950 52 Komedi Oyuncu 6.7 567
1950 52 Dram Oyuncu 6.1 268

Şeytanın Gücü
1948 50 Suç Oyuncu 7.4 4,230
1944 46 Biyografi Oyuncu 6.9 1,122
1944 46 Dram Oyuncu 6.9 579

Casus Treni
1943 45 Suç Oyuncu 5.1 58
1943 45 Gerilim Oyuncu 7.5 3,127
1942 44 Dram Oyuncu 6.6 793
1942 44 Korku Oyuncu 5.3 394
1942 44 Dram Oyuncu 6.8 101
1941 43 Komedi Oyuncu 6.7 32
1941 43 Suç Oyuncu 6.1 283
1940 42 Suç Oyuncu 6.9 2,527
1940 42 Komedi Oyuncu 7.7 914
1939 41 Gizem Oyuncu 6.2 274
1939 41 Macera Oyuncu 6.0 74
1939 41 Dram Oyuncu 4.7 118
1939 41 Dram Oyuncu 7.2 4,165
1939 41 Komedi Oyuncu 6.6 277
1939 41 Macera Müzik 7.1 973

Cehennemden Dönüş
1939 41 Macera Oyuncu 7.9 33,270
1938 40 Komedi Oyuncu 6.6 392
1938 40 Aksiyon Oyuncu 6.9 530
1938 40 Dram Oyuncu 7.0 1,403
1938 40 Macera Oyuncu 6.1 487
1937 39 Komedi Oyuncu 6.5 261
1937 39 Suç Oyuncu 6.7 404
1937 39 Komedi Oyuncu 7.1 399
1936 38 Müzikal Oyuncu 7.2 905
1936 38 Komedi Oyuncu 6.5 141
1936 38 Dram Oyuncu 6.9 169
1936 38 Dram Oyuncu 7.0 312
1936 38 Komedi Oyuncu 7.4 1,206
1936 38 Biyografi Oyuncu 7.4 1,545
1936 38 Dram Oyuncu 6.6 93
1935 37 Macera Oyuncu 7.0 68
1935 37 Komedi Oyuncu 6.9 110
1935 37 Komedi Oyuncu 7.1 994
1935 37 Komedi Oyuncu 7.6 1,161
1934 36 Komedi Oyuncu 6.6 596
1934 36 Komedi Oyuncu 7.3 1,636
1934 36 Dram Oyuncu 5.8 231

Yargıç Priest
1934 36 Komedi Oyuncu 6.5 1,383
1934 36 Gizem Oyuncu 8.1 355
1934 36 Dram Oyuncu 6.0 229
1934 36 Komedi Oyuncu 5.7 322
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017