Giriş Kayıt
Stuart McQuarrie

Stuart McQuarrie (54)


Oyuncu

Stuart McQuarrie, 19 Mart 1963 doğumlu oyuncu. Kapan (2008), (1996) Trainspotting (1996), (2002) 28 Gün Sonra (2002), (2010) Ömrümüzden Bir Sene (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Mart 1963
Diğer Bir İsmi: Stuart MacQuarrie | Stuart Mcquarrie
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 54 Komedi Oyuncu 6.4 496

Bay Turner
2014 51 Biyografi Oyuncu 6.8 20,077

Aya Yakın
2014 51 Komedi Oyuncu 7.1 2,987
2012 Aksiyon Oyuncu 6.5 324
2012 49 Suç Oyuncu 6.0 2,897
2012 Dram Oyuncu 8.5 4,240
2011 48 Aksiyon Oyuncu 3.6 385

Ömrümüzden Bir Sene
2010 47 Komedi Oyuncu 7.3 23,845
2010 47 Komedi Oyuncu 6.2 17,079
2010 Dram Oyuncu 7.7 2,965
2008 45 Dram Oyuncu 6.2 15,006

Kapan
2008 45 Korku Oyuncu 6.0 5,873
2003 Biyografi Oyuncu 7.0 1,103

Tutku Nehri
2003 40 Suç Oyuncu 6.5 11,618

28 Gün Sonra
2002 39 Korku Oyuncu 7.6 322,843
2001 Dram Oyuncu    
1998 35 Suç Oyuncu    
1996 33 Dram Oyuncu 8.2 536,453
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,601
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,200
1983 Suç Oyuncu 7.2 980
1983 Belgesel Oyuncu 8.7 226
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (8,584) Stronger (5,276) Dunkirk (4,064) The Foreigner (3,914) Flatliners (3,693) American Made (2,321) Loving Vincent (2,194) It (2,043) Kingsman: The Golden Circle (2,033) Beyond Skyline (2,003)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017