Giriş Kayıt
Stuart McQuarrie

Stuart McQuarrie (53)


Oyuncu

Stuart McQuarrie, 19 Mart 1963 doğumlu oyuncu. Kapan (2008), (1996) Trainspotting (1996), (2002) 28 Gün Sonra (2002), (2010) Ömrümüzden Bir Sene (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Mart 1963
Diğer Bir İsmi: Stuart MacQuarrie | Stuart Mcquarrie
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 7.8 13

Bay Turner
2014 51 Biyografi Oyuncu 6.8 19,400

Aya Yakın
2014 51 Komedi Oyuncu 7.1 2,987
2012 Aksiyon Oyuncu 6.5 324
2012 49 Suç Oyuncu 6.0 2,897
2012 Dram Oyuncu 8.5 3,826
2011 48 Aksiyon Oyuncu 3.6 385

Ömrümüzden Bir Sene
2010 47 Komedi Oyuncu 7.3 23,845
2010 47 Komedi Oyuncu 6.2 16,475
2010 Dram Oyuncu 7.7 2,965
2008 45 Dram Oyuncu 6.2 15,006

Kapan
2008 45 Korku Oyuncu 6.0 5,743

Tutku Nehri
2003 40 Suç Oyuncu 6.5 11,618
2003 40 Dram Oyuncu    

28 Gün Sonra
2002 39 Korku Oyuncu 7.6 308,923
2001 Dram Oyuncu    
1998 35 Suç Oyuncu    
1996 33 Dram Oyuncu 8.2 498,340
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,375
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,039
1983 Suç Oyuncu 7.3 863
1983 Belgesel Oyuncu 8.7 226
Film Altyazıları
Doctor Strange (14,648) Allied (12,937) Moana (8,279) Lion (6,178) Assassin's Creed (4,640) Arrival (4,420) Hacksaw Ridge (3,655) Nocturnal Animals (3,373) Shut In (2,460) Underworld: Blood Wars (2,419)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,533) Taboo (10,216) The Expanse (8,012) Legion (6,410) Arrow (6,181) The Big Bang Theory (6,120) Vikings (5,223) The Blacklist (3,572) Suits (3,497) Sherlock (3,358)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017