Giriş Kayıt
Stuart McQuarrie

Stuart McQuarrie (54)


Oyuncu

Stuart McQuarrie, 19 Mart 1963 doğumlu oyuncu. Kapan (2008), (1996) Trainspotting (1996), (2002) 28 Gün Sonra (2002), (2010) Ömrümüzden Bir Sene (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Mart 1963
Diğer Bir İsmi: Stuart MacQuarrie | Stuart Mcquarrie
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 54 Komedi Oyuncu 7.8 13

Bay Turner
2014 51 Biyografi Oyuncu 6.8 19,647

Aya Yakın
2014 51 Komedi Oyuncu 7.1 2,987
2012 Aksiyon Oyuncu 6.5 324
2012 49 Suç Oyuncu 6.0 2,897
2012 Dram Oyuncu 8.5 3,872
2011 48 Aksiyon Oyuncu 3.6 385

Ömrümüzden Bir Sene
2010 47 Komedi Oyuncu 7.3 23,845
2010 47 Komedi Oyuncu 6.2 16,475
2010 Dram Oyuncu 7.7 2,965
2008 45 Dram Oyuncu 6.2 15,006

Kapan
2008 45 Korku Oyuncu 6.0 5,873

Tutku Nehri
2003 40 Suç Oyuncu 6.5 11,618
2003 40 Dram Oyuncu    

28 Gün Sonra
2002 39 Korku Oyuncu 7.6 310,846
2001 Dram Oyuncu    
1998 35 Suç Oyuncu    
1996 33 Dram Oyuncu 8.2 506,425
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,407
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,063
1983 Suç Oyuncu 7.3 893
1983 Belgesel Oyuncu 8.7 226
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,057) Rogue One (4,849) Split (3,487) Assassin's Creed (2,486) Brimstone (2,158) Paterson (1,781) Hidden Figures (1,614) The Institute (1,548) The Great Wall (1,208) Passengers (1,084)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,852) Legion (6,962) Arrow (3,735) Legends of Tomorrow (2,167) Into the Badlands (2,084) The Blacklist (1,671) Vikings (1,608) Black Sails (1,551) Game of Thrones (1,451) 24: Legacy (1,435)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017