Giriş Kayıt
David McNally

David McNally (55)


Oyuncu

David McNally, 27 Eylül 1961 Edmonton, Alberta, Kanada doğumlu oyuncu. Kurt Kızlar 2 (2004) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Eylül 1961
Doğum Yeri: Edmonton, Alberta, Kanada
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 54 Dram Oyuncu 6.3 6,409

Dondurucu
2014 53 Aksiyon Oyuncu 5.2 2,649

Sanırım Ediyorum
2013 52 Komedi Oyuncu 5.0 198
2011 Dram Oyuncu 7.6 141
2011 50 Dram Oyuncu    

Fındıkkıranın Sırrı
2007 46 Aile Oyuncu    

Aşkın Müziği
2007 46 Dram Oyuncu    
2005 44 Dram Oyuncu    

Kurt Kızlar 2
2004 43 Korku Oyuncu    
2003 42 Dram Oyuncu    
2003 42 Dram Oyuncu    

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Oyuncu 8.4 66,682
1995 Dram Oyuncu 7.8 8,959
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017