Giriş Kayıt
Lola 'Skip' McNalley

Lola 'Skip' McNalley (79)


Makyaj

Lola 'Skip' McNalley, 08 Eylül 1921 New York, ABD doğumlu makyaj. E.T. (1982), Gümüş Eyerler (1974), Kızıl Şafak (1984), Up in Smoke (1978) gibi yapımlarla biliniyor.01 Ağustos 2001 tarihinde (79 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 08 Eylül 1921
Ölüm Tarihi: 01 Ağustos 2001
Doğum Yeri: New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Lola Skip McNalley | Lola McNalley | Skip McNalley
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ateş Altında
1997 76 Aksiyon Makyaj 4.9 13,795

Drakula
1992 71 Korku Makyaj 7.5 153,538
1986 65 Aksiyon Makyaj 5.2 933
1986 Dram Makyaj 7.0 3,189

Kızıl Şafak
1984 63 Aksiyon Makyaj 6.4 43,828
1984 63 Komedi Makyaj 5.7 8,244

E.T.
1982 61 Aile Makyaj 7.9 301,879
1982 61 Dram Makyaj 6.2 513
1982 61 Komedi Makyaj 6.6 2,868

Cutter'ın Yolu
1981 60 Suç Makyaj 6.9 3,640
1981 Dram Makyaj    
1980 Bilim-Kurgu Makyaj 5.2 137

Poseidon'a Dönüş
1979 58 Aksiyon Makyaj 4.5 3,669
1979 58 Dram Makyaj 7.4 7,876

Eve Dönüş
1978 57 Dram Makyaj 7.3 9,588
1978 57 Komedi Makyaj 7.0 30,494

Dallas 1
1978 Dram Makyaj 7.0 9,134

Aşk Gemisi
1977 Komedi Makyaj 6.1 6,264
1977 56 Biyografi Makyaj 6.6 340
1977 56 Dram Makyaj 6.6 995
1977 56 Komedi Makyaj 6.5 3,045

Kökler
1977 Dram Makyaj 8.5 9,543

Alice Artık Burada Oturmuyor
1974 53 Dram Makyaj 7.4 16,647

Gümüş Eyerler
1974 53 Komedi Makyaj 7.8 104,146
1972 51 Dram Makyaj 5.4 785
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017