Giriş Kayıt
Mercedes McNab

Mercedes McNab (37)


Oyuncu

Mercedes Alicia McNab, 14 Mart 1980 Vancouver, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu. Thirst (2010), Medium Raw: Night of the Wolf (2010), Balta (2006), (1997) Vampir Avcısı Buffy (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Mercedes Alicia McNab
Doğum Tarihi: 14 Mart 1980
Doğum Yeri: Vancouver, British Columbia, Kanada
Diğer Bir İsmi: Mercedes Alicia McNab | Mercedes Mcnab
Burcu: Balık
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (30)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 31 Komedi Oyuncu    

Balta 2
2010 30 Komedi Oyuncu 5.5 9,503
2010 30 Fantastik Oyuncu 4.3 569
2010 30 Dram Oyuncu 4.5 609
2008 28 Komedi Oyuncu 3.8 942
2008 28 Korku Oyuncu    

Balta
2006 26 Komedi Oyuncu 5.7 24,061

Angel 2
1999 Aksiyon Oyuncu 8.0 54,641

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Oyuncu 8.2 108,657
1994 14 Aksiyon Oyuncu 3.9 3,775

Addams Ailesi 2
1993 13 Komedi Oyuncu 6.6 61,852

Addams Ailesi
1991 11 Komedi Oyuncu 6.8 103,451
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017