Giriş Kayıt
Robert McMinn

Robert McMinn


Yapımcı

Robert McMinn, yapımcı. Gotti (1996), İlk Korku (1996), Sanal Gerçek (1995), (2008) Dehşet Treni (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lanetli Çocuk
2016 Korku Çeşitli 6.0 52,422

Eski Dostlar
2012 Komedi Çeşitli 6.5 47,132

Güneşin Karanlığında
2011 Suç Çeşitli 7.3 182,514
2009 Komedi Çeşitli 5.0 14,511

Dehşet Treni
2008 Korku Yapımcı 6.1 50,663

Şeytanla Anlaşma
2006 Aksiyon 5.3 41,001

Son Öpücük
2006 Komedi 6.5 38,709

Şeytan Çarpması
2005 Dram 6.7 101,949

İnsan Lekesi
2003 Dram 6.3 26,365
1997 Dram Yapımcı    

İlk Korku
1996 Suç Yapımcı 7.7 141,795
1996 Biyografi Yapımcı 7.3 4,723

Sanal Gerçek
1995 Aksiyon Yapımcı 5.6 24,481
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017