Giriş Kayıt
Robert McMinn

Robert McMinn


Yapımcı

Robert McMinn, yapımcı. Gotti (1996), İlk Korku (1996), Sanal Gerçek (1995), (2008) Dehşet Treni (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Eski Dostlar
2012 Komedi Çeşitli 6.5 46,972

Güneşin Karanlığında
2011 Suç Çeşitli 7.3 181,670
2009 Komedi Çeşitli 5.0 14,505

Dehşet Treni
2008 Korku Yapımcı 6.1 50,250

Şeytanla Anlaşma
2006 Aksiyon 5.3 40,851

Son Öpücük
2006 Komedi 6.5 38,693

Şeytan Çarpması
2005 Dram 6.7 101,453

İnsan Lekesi
2003 Dram 6.3 26,273
1997 Dram Yapımcı    

İlk Korku
1996 Suç Yapımcı 7.7 140,904
1996 Biyografi Yapımcı 7.3 4,723

Sanal Gerçek
1995 Aksiyon Yapımcı 5.5 23,991
Film Altyazıları
Kidnap (5,547) Beauty and the Beast (4,896) The Fate of the Furious (2,490) The Boss Baby (1,820) Contratiempo (1,789) The Shack (1,598) Dangal (1,549) The Great Wall (1,256) Redivider (1,180) Get Out (1,087)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,950) Supernatural (5,041) Better Call Saul (4,147) Lucifer (4,054) Fargo (3,527) Into the Badlands (3,507) Twin Peaks (3,480) The 100 (2,329) 12 Monkeys (2,128) Doctor Who (1,969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017