Giriş Kayıt
Robert McMinn

Robert McMinn


Yapımcı

Robert McMinn, yapımcı. Gotti (1996), İlk Korku (1996), Sanal Gerçek (1995), (2008) Dehşet Treni (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lanetli Çocuk
2016 Korku Çeşitli 6.0 57,166

Eski Dostlar
2012 Komedi Çeşitli 6.5 48,014

Güneşin Karanlığında
2011 Suç Çeşitli 7.3 185,858
2009 Komedi Çeşitli 5.0 14,707

Dehşet Treni
2008 Korku Yapımcı 6.1 51,889

Şeytanla Anlaşma
2006 Aksiyon 5.3 41,746

Son Öpücük
2006 Komedi 6.5 38,978

Şeytan Çarpması
2005 Dram 6.7 104,259

İnsan Lekesi
2003 Dram 6.3 26,605
1997 Dram Yapımcı    

İlk Korku
1996 Suç Yapımcı 7.7 146,468
1996 Biyografi Yapımcı 7.3 4,723

Sanal Gerçek
1995 Aksiyon Yapımcı 5.6 24,880
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,139) Stronger (5,455) The Foreigner (4,734) Flatliners (3,904) Dunkirk (3,127) Beyond Skyline (2,313) American Made (2,076) Kingsman: The Golden Circle (1,808) Loving Vincent (1,729) It (1,669)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017