Giriş Kayıt
Robert McMinn

Robert McMinn


Yapımcı

Robert McMinn, yapımcı. Gotti (1996), İlk Korku (1996), Sanal Gerçek (1995), (2008) Dehşet Treni (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lanetli Çocuk
2016 Korku Çeşitli 6.0 54,201

Eski Dostlar
2012 Komedi Çeşitli 6.5 47,571

Güneşin Karanlığında
2011 Suç Çeşitli 7.3 183,712
2009 Komedi Çeşitli 5.0 14,580

Dehşet Treni
2008 Korku Yapımcı 6.1 51,035

Şeytanla Anlaşma
2006 Aksiyon 5.3 41,268

Son Öpücük
2006 Komedi 6.5 38,839

Şeytan Çarpması
2005 Dram 6.7 102,753

İnsan Lekesi
2003 Dram 6.3 26,475
1997 Dram Yapımcı    

İlk Korku
1996 Suç Yapımcı 7.7 143,456
1996 Biyografi Yapımcı 7.3 4,723

Sanal Gerçek
1995 Aksiyon Yapımcı 5.6 24,487
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017