Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Robert McMinn

Robert McMinn


Yapımcı

Robert McMinn, yapımcı. Gotti (1996), İlk Korku (1996), Sanal Gerçek (1995), (2008) Dehşet Treni (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Eski Dostlar
2012 Komedi Çeşitli 6.5 46,132

Güneşin Karanlığında
2011 Suç Çeşitli 7.3 177,983
2009 Komedi Çeşitli 5.0 14,276

Dehşet Treni
2008 Korku Yapımcı 6.1 48,722

Şeytanla Anlaşma
2006 Aksiyon 5.3 40,206

Son Öpücük
2006 Komedi 6.5 38,410

Şeytan Çarpması
2005 Dram 6.7 99,301

İnsan Lekesi
2003 Dram 6.3 25,945
1997 Dram Yapımcı    

İlk Korku
1996 Suç Yapımcı 7.7 137,101
1996 Biyografi Yapımcı 7.3 4,723

Sanal Gerçek
1995 Aksiyon Yapımcı 5.5 23,991
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017