Giriş Kayıt
Robert McMinn

Robert McMinn


Yapımcı

Robert McMinn, yapımcı. Gotti (1996), İlk Korku (1996), Sanal Gerçek (1995), (2008) Dehşet Treni (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Eski Dostlar
2012 Komedi Çeşitli 6.5 46,816

Güneşin Karanlığında
2011 Suç Çeşitli 7.3 180,964
2009 Komedi Çeşitli 5.0 14,433

Dehşet Treni
2008 Korku Yapımcı 6.1 49,814

Şeytanla Anlaşma
2006 Aksiyon 5.3 40,711

Son Öpücük
2006 Komedi 6.5 38,654

Şeytan Çarpması
2005 Dram 6.7 101,048

İnsan Lekesi
2003 Dram 6.3 26,238
1997 Dram Yapımcı    

İlk Korku
1996 Suç Yapımcı 7.7 140,185
1996 Biyografi Yapımcı 7.3 4,723

Sanal Gerçek
1995 Aksiyon Yapımcı 5.5 23,991
Film Altyazıları
Gold (5,858) Get Out (3,060) Logan (2,574) Rings (2,323) The Age of Shadows (1,934) La La Land (1,781) Split (1,635) Sand Castle (1,491) Zashchitniki (1,463) The Great Wall (1,281)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,630) Fargo (3,698) The Last Kingdom (2,372) The Expanse (2,088) Doctor Who (1,984) Into the Badlands (1,954) Vikings (1,664) Game of Thrones (1,650) Better Call Saul (1,551) Supernatural (1,480)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017