Giriş Kayıt
Billy McLellan

Billy McLellan (31)


Oyuncu

William Patrick McLellan, 17 Nisan 1985 Monrovia, California, ABD doğumlu oyuncu. Disney'in Yeni Yıl Şarkısı (2009) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: William Patrick McLellan
Doğum Tarihi: 17 Nisan 1985
Doğum Yeri: Monrovia, California, ABD
Burcu: Koç
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Çeşitli 6.7 2,839
2011 Komedi Çeşitli 7.4 16,987
2010 Komedi Çeşitli    

Disney'in Yeni Yıl Şarkısı
2009 24 Animasyon Çeşitli 6.8 77,685

Kapak Güzeli
2009 24 Komedi Çeşitli 5.0 18,594
2009 Komedi Çeşitli    

Gerçek Öpücük
1999 14 Komedi Oyuncu 6.0 69,774
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017