Giriş Kayıt
Billy McLellan

Billy McLellan (32)


Oyuncu

William Patrick McLellan, 17 Nisan 1985 Monrovia, California, ABD doğumlu oyuncu. (2011) Last Man Standing (2011), (2007) Samantha Who? (2007), (2010) Gary Unmarried (2010), (2011) Friends with Benefits (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: William Patrick McLellan
Doğum Tarihi: 17 Nisan 1985
Doğum Yeri: Monrovia, California, ABD
Burcu: Koç
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Çeşitli 6.7 2,919
2011 Komedi Çeşitli 7.5 20,910
2010 Komedi Çeşitli 6.8 5,331

Disney'in Yeni Yıl Şarkısı
2009 24 Animasyon Çeşitli 6.8 84,543

Kapak Güzeli
2009 24 Komedi Çeşitli 5.0 19,364
2007 Komedi Çeşitli 7.4 8,916

Gerçek Öpücük
1999 14 Komedi Oyuncu 6.0 73,674
Dizi Altyazıları
La casa de papel (31,729) Black Mirror (2,813) Vikings (2,678) Stargate Origins (1,549) Legends of Tomorrow (1,273) Altered Carbon (1,258) Star Wars: Rebels (1,213) Counterpart (1,089) Bron/Broen (1,060) Supernatural (1,034)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018