Giriş Kayıt
Billy McLellan

Billy McLellan (31)


Oyuncu

William Patrick McLellan, 17 Nisan 1985 Monrovia, California, ABD doğumlu oyuncu. Disney'in Yeni Yıl Şarkısı (2009) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: William Patrick McLellan
Doğum Tarihi: 17 Nisan 1985
Doğum Yeri: Monrovia, California, ABD
Burcu: Koç
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Çeşitli 6.7 2,866
2011 Komedi Çeşitli 7.4 17,788
2010 Komedi Çeşitli    

Disney'in Yeni Yıl Şarkısı
2009 24 Animasyon Çeşitli 6.8 78,605

Kapak Güzeli
2009 24 Komedi Çeşitli 5.0 18,732
2007 Komedi Çeşitli 7.4 8,916

Gerçek Öpücük
1999 14 Komedi Oyuncu 6.0 70,576
Film Altyazıları
Live by Night (9,691) Why Him? (6,608) Rogue One (3,372) Resident Evil: The Final Chapter (3,350) Patriots Day (2,388) Assassin's Creed (2,118) Hidden Figures (2,027) Paterson (1,303) Split (1,245) Allied (954)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,196) Black Sails (4,188) Into the Badlands (3,224) Legion (2,386) The 100 (2,139) Vikings (1,836) Arrow (1,624) Taken (1,548) The Originals (1,457) Designated Survivor (1,449)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017