Giriş Kayıt
John Patrick McLaughlin

John Patrick McLaughlin


Dublör, Oyuncu, Kameraman

John Patrick McLaughlin, dublör, oyuncu, kameraman. Super Troopers (2001), The Magic of Belle Isle (2012), Funny Farm (1988), Vampire's Kiss (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jack McLaughlin | John P. McLaughlin | John McLaug
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sessiz Çığlık
2015 Dram Dublör 6.6 7,454

Asabi Adam
2014 Komedi Dublör 5.7 17,115

Alex Hakkında
2014 Dram Dublör 6.4 5,684

Süper Baba
2013 Komedi Dublör 6.4 62,506

Kan Bağları
2013 Suç Dublör 6.5 15,404

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Dublör 5.6 95,265
2013 Dram Dublör 6.9 2,844
2013 Suç Dublör 7.5 75,612
2012 Komedi Dublör 7.0 13,727

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 275,007

Koruyucu
2012 Aksiyon Dublör 6.5 86,670
2011 Gerilim Dublör 4.7 1,319
2011 Korku Dublör 3.8 1,428

Aşk Çeşmesi
2010 Komedi Dublör 5.5 52,480
2010 Suç Dublör 7.5 22,774

Suretler
2009 Aksiyon Dublör 6.3 154,297
2009 Komedi Dublör 7.7 20,423
2008 Komedi Dublör 5.5 1,662

Süper Köpek
2007 Aksiyon Dublör 4.8 16,140

Tetikçi
2007 Aksiyon Dublör 7.2 264,723

Hayatı Yakala
2007 Dram Dublör 7.5 85,098
2006 Dram Dublör 6.2 195

İçerideki Adam
2006 Suç Dublör 7.6 282,020

Gitme
2005 Dram Dublör 6.9 63,189

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Dublör 6.5 346,427
2004 Komedi Dublör 5.3 6,391

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Dublör 7.3 430,007

Anlatamadım mı?
2002 Komedi Dublör 5.9 71,105

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Dublör 7.3 564,556

Tenenbaum Ailesi
2001 Komedi Dublör 7.6 217,588

Akıl Oyunları
2001 Biyografi Dublör 8.2 646,350

Büyülü Çift
2001 Komedi Dublör 6.4 66,744
2001 Komedi Dublör 6.4 15,317

Katil Asansör
2001 Aksiyon Dublör 4.4 3,032

İkinci Şans
2001 Komedi Dublör 5.4 19,188

Yaz Kampında Curcuna
2001 Komedi Kameraman 6.7 42,375
2001 Komedi Dublör 7.1 78,306

Kayıp Ruhlar
2000 Dram Dublör 4.8 9,407
2000 Komedi Oyuncu 7.6 5,809

Soprano Ailesi
1999 Suç Dublör 9.2 203,263
1999 Komedi Oyuncu 7.3 27,947
1999 Suç Dublör 6.1 3,911

Korkunç Politika
1999 Suç Dublör 7.2 71,567

Rüyamda
1999 Dram Dublör 5.5 11,070
1998 Suç Dublör 6.9 993

Güçlüler Bölgesi
1997 Suç Dublör 6.9 71,768
1997 Komedi Dublör 5.3 6,381
1995 Komedi Dublör 6.2 56,261

Ölüm Öpücüğü
1995 Aksiyon Dublör 5.9 14,383
1995 Komedi Dublör 4.6 2,143

Size De Çıkabilir
1994 Komedi Dublör 6.3 28,302

Parazit
1993 Bilim-Kurgu Dublör 5.9 13,577
1992 Suç Oyuncu
Dublör
7.1 17,544

Şenlik Ateşi
1990 Komedi Dublör 5.4 18,199

Dehşetin Nefesi
1990 Dram Dublör
Oyuncu
7.5 79,024

Kara Yağmur
1989 Aksiyon Dublör 6.6 40,579
1988 Komedi Dublör 6.1 15,624
1988 Komedi Dublör 5.9 9,873
1974 Belgesel Dublör 8.8 1,414
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,795) Allied (11,954) Moana (7,599) Lion (5,754) Arrival (3,978) Hacksaw Ridge (3,363) Nocturnal Animals (3,090) Assassin's Creed (2,598) Shut In (2,343) Underworld: Blood Wars (2,285)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,376) Taboo (8,547) The Expanse (7,673) Legion (6,173) Arrow (5,951) The Big Bang Theory (5,846) Vikings (4,766) The Blacklist (3,335) Suits (2,992) Sherlock (2,976)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017