Giriş Kayıt
John Patrick McLaughlin

John Patrick McLaughlin


Dublör, Oyuncu, Kameraman

John Patrick McLaughlin, dublör, oyuncu, kameraman. Super Troopers (2001), The Magic of Belle Isle (2012), Funny Farm (1988), Vampire's Kiss (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jack McLaughlin | John P. McLaughlin | John McLaug
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sessiz Çığlık
2015 Dram Dublör 6.6 8,673

Asabi Adam
2014 Komedi Dublör 5.7 17,984

Alex Hakkında
2014 Dram Dublör 6.4 6,042

Süper Baba
2013 Komedi Dublör 6.4 64,952

Kan Bağları
2013 Suç Dublör 6.5 16,115

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Dublör 5.6 99,024
2013 Dram Dublör 6.9 2,844
2013 Suç Dublör 7.5 77,217
2012 Komedi Dublör 7.0 14,387

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 282,646

Koruyucu
2012 Aksiyon Dublör 6.5 89,723
2011 Gerilim Dublör 4.7 1,319
2011 Korku Dublör 3.8 1,428
2010 Suç Dublör 7.5 24,023

Aşk Çeşmesi
2010 Komedi Dublör 5.6 53,832

Suretler
2009 Aksiyon Dublör 6.3 156,999
2009 Komedi Dublör 7.7 21,059
2008 Komedi Dublör 5.5 1,662

Süper Köpek
2007 Aksiyon Dublör 4.8 16,721

Tetikçi
2007 Aksiyon Dublör 7.2 272,563

Hayatı Yakala
2007 Dram Dublör 7.5 86,826
2006 Dram Dublör 6.2 195

İçerideki Adam
2006 Suç Dublör 7.6 289,968

Gitme
2005 Dram Dublör 6.9 65,282

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Dublör 6.5 357,491
2004 Komedi Dublör 5.3 6,391

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Dublör 7.3 450,726

Anlatamadım mı?
2002 Komedi Dublör 5.9 72,144

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Dublör 7.3 586,203

Tenenbaum Ailesi
2001 Komedi Dublör 7.6 225,097

Akıl Oyunları
2001 Biyografi Dublör 8.2 679,695

Büyülü Çift
2001 Komedi Dublör 6.4 68,905
2001 Komedi Dublör 6.4 15,487

Katil Asansör
2001 Aksiyon Dublör 4.4 3,032

İkinci Şans
2001 Komedi Dublör 5.4 19,188

Yaz Kampında Curcuna
2001 Komedi Kameraman 6.7 45,384
2001 Komedi Dublör 7.1 80,773

Kayıp Ruhlar
2000 Dram Dublör 4.8 9,407
2000 Komedi Oyuncu 7.6 5,900

Soprano Ailesi
1999 Suç Dublör 9.2 215,209

Tatlı ve Alçak
1999 Komedi Oyuncu 7.3 27,947
1999 Suç Dublör 6.1 3,911

Korkunç Politika
1999 Suç Dublör 7.2 73,010

Rüyamda
1999 Dram Dublör 5.5 11,070
1998 Suç Dublör 6.9 993

Güçlüler Bölgesi
1997 Suç Dublör 6.9 73,900
1997 Komedi Dublör 5.3 6,381
1995 Komedi Dublör 6.2 57,742

Ölüm Öpücüğü
1995 Aksiyon Dublör 5.9 14,383
1995 Komedi Dublör 4.6 2,143

Size De Çıkabilir
1994 Komedi Dublör 6.3 29,298

Parazit
1993 Bilim-Kurgu Dublör 5.9 13,577
1992 Biyografi Oyuncu 7.7 68,972
1992 Suç Oyuncu
Dublör
7.1 18,735

Şenlik Ateşi
1990 Komedi Dublör 5.5 18,677

Dehşetin Nefesi
1990 Dram Dublör
Oyuncu
7.5 81,815

Kara Yağmur
1989 Aksiyon Dublör 6.6 41,963
1988 Komedi Dublör 6.1 15,898
1988 Komedi Dublör 5.9 10,410
1974 Belgesel Dublör 8.8 1,414
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017