Giriş Kayıt
John Patrick McLaughlin

John Patrick McLaughlin


Dublör, Oyuncu, Kameraman

John Patrick McLaughlin, dublör, oyuncu, kameraman. Super Troopers (2001), The Magic of Belle Isle (2012), Funny Farm (1988), Vampire's Kiss (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jack McLaughlin | John P. McLaughlin | John McLaug
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sessiz Çığlık
2015 Dram Dublör 6.6 7,690

Asabi Adam
2014 Komedi Dublör 5.7 17,115

Alex Hakkında
2014 Dram Dublör 6.4 5,684

Süper Baba
2013 Komedi Dublör 6.4 62,972

Kan Bağları
2013 Suç Dublör 6.5 15,488

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Dublör 5.6 95,752
2013 Dram Dublör 6.9 2,844
2013 Suç Dublör 7.5 75,844
2012 Komedi Dublör 7.0 13,812

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 276,215

Koruyucu
2012 Aksiyon Dublör 6.5 87,151
2011 Gerilim Dublör 4.7 1,319
2011 Korku Dublör 3.8 1,428

Aşk Çeşmesi
2010 Komedi Dublör 5.5 52,667
2010 Suç Dublör 7.5 22,950

Suretler
2009 Aksiyon Dublör 6.3 154,755
2009 Komedi Dublör 7.7 20,521
2008 Komedi Dublör 5.5 1,662

Süper Köpek
2007 Aksiyon Dublör 4.8 16,210

Tetikçi
2007 Aksiyon Dublör 7.2 265,923

Hayatı Yakala
2007 Dram Dublör 7.5 85,286
2006 Dram Dublör 6.2 195

İçerideki Adam
2006 Suç Dublör 7.6 283,223

Gitme
2005 Dram Dublör 6.9 63,534

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Dublör 6.5 348,350
2004 Komedi Dublör 5.3 6,391

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Dublör 7.3 433,717

Anlatamadım mı?
2002 Komedi Dublör 5.9 71,105

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Dublör 7.3 568,428

Tenenbaum Ailesi
2001 Komedi Dublör 7.6 218,727

Akıl Oyunları
2001 Biyografi Dublör 8.2 652,613

Büyülü Çift
2001 Komedi Dublör 6.4 67,205
2001 Komedi Dublör 6.4 15,317

Katil Asansör
2001 Aksiyon Dublör 4.4 3,032

İkinci Şans
2001 Komedi Dublör 5.4 19,188

Yaz Kampında Curcuna
2001 Komedi Kameraman 6.7 42,595
2001 Komedi Dublör 7.1 78,661

Kayıp Ruhlar
2000 Dram Dublör 4.8 9,407
2000 Komedi Oyuncu 7.6 5,821

Soprano Ailesi
1999 Suç Dublör 9.2 205,148
1999 Komedi Oyuncu 7.3 27,947
1999 Suç Dublör 6.1 3,911

Korkunç Politika
1999 Suç Dublör 7.2 71,824

Rüyamda
1999 Dram Dublör 5.5 11,070
1998 Suç Dublör 6.9 993

Güçlüler Bölgesi
1997 Suç Dublör 6.9 72,228
1997 Komedi Dublör 5.3 6,381
1995 Komedi Dublör 6.2 56,515

Ölüm Öpücüğü
1995 Aksiyon Dublör 5.9 14,383
1995 Komedi Dublör 4.6 2,143

Size De Çıkabilir
1994 Komedi Dublör 6.3 28,671

Parazit
1993 Bilim-Kurgu Dublör 5.9 13,577
1992 Biyografi Oyuncu 7.7 67,094
1992 Suç Oyuncu
Dublör
7.1 17,714

Şenlik Ateşi
1990 Komedi Dublör 5.5 18,315

Dehşetin Nefesi
1990 Dram Dublör
Oyuncu
7.5 79,428

Kara Yağmur
1989 Aksiyon Dublör 6.6 40,800
1988 Komedi Dublör 6.1 15,624
1988 Komedi Dublör 5.9 9,873
1974 Belgesel Dublör 8.8 1,414
Dizi Altyazıları
The Flash (6,061) Black Sails (4,630) Into the Badlands (4,080) Iron Fist (2,872) Vikings (2,030) Legion (1,877) Billions (1,638) Game of Thrones (1,613) Arrow (1,567) The 100 (1,473)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017