Giriş Kayıt
John Patrick McLaughlin

John Patrick McLaughlin


Dublör, Oyuncu, Kameraman

John Patrick McLaughlin, dublör, oyuncu, kameraman. Super Troopers (2001), The Magic of Belle Isle (2012), Funny Farm (1988), Vampire's Kiss (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jack McLaughlin | John P. McLaughlin | John McLaug
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sessiz Çığlık
2015 Dram Dublör 6.6 9,731

Asabi Adam
2014 Komedi Dublör 5.7 17,984

Alex Hakkında
2014 Dram Dublör 6.4 6,042

Süper Baba
2013 Komedi Dublör 6.4 67,807

Kan Bağları
2013 Suç Dublör 6.5 16,802

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Dublör 5.6 103,899
2013 Dram Dublör 6.9 2,844
2013 Suç Dublör 7.4 79,029
2012 Komedi Dublör 7.0 14,718

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 292,318

Koruyucu
2012 Aksiyon Dublör 6.5 92,643
2011 Gerilim Dublör 4.7 1,319
2011 Korku Dublör 3.9 1,470
2010 Suç Dublör 7.5 26,250

Aşk Çeşmesi
2010 Komedi Dublör 5.6 55,401

Suretler
2009 Aksiyon Dublör 6.3 159,836
2009 Komedi Dublör 7.7 21,830
2008 Komedi Dublör 5.5 1,662

Süper Köpek
2007 Aksiyon Dublör 4.8 16,721

Tetikçi
2007 Aksiyon Dublör 7.2 280,740

Hayatı Yakala
2007 Dram Dublör 7.5 88,376
2006 Dram Dublör 6.2 195

İçerideki Adam
2006 Suç Dublör 7.6 299,962

Gitme
2005 Dram Dublör 6.9 67,751

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Dublör 6.5 370,264
2004 Komedi Dublör 5.3 6,391

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Dublör 7.3 471,407

Anlatamadım mı?
2002 Komedi Dublör 5.9 72,144

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Dublör 7.3 608,699

Tenenbaum Ailesi
2001 Komedi Dublör 7.6 234,968

Akıl Oyunları
2001 Biyografi Dublör 8.2 723,289

Büyülü Çift
2001 Komedi Dublör 6.4 71,211
2001 Komedi Dublör 6.4 15,487

Katil Asansör
2001 Aksiyon Dublör 4.5 3,360

İkinci Şans
2001 Komedi Dublör 5.4 19,188

Yaz Kampında Curcuna
2001 Komedi Kameraman 6.7 47,364
2001 Komedi Dublör 7.1 85,521

Kayıp Ruhlar
2000 Dram Dublör 4.8 9,407
2000 Komedi Oyuncu 7.6 5,944

Soprano Ailesi
1999 Suç Dublör 9.2 229,341

Tatlı ve Alçak
1999 Komedi Oyuncu 7.3 27,947
1999 Suç Dublör 6.1 3,911

Korkunç Politika
1999 Suç Dublör 7.2 73,542

Rüyamda
1999 Dram Dublör 5.5 11,070
1998 Suç Dublör 6.9 993

Güçlüler Bölgesi
1997 Suç Dublör 6.9 76,368
1997 Komedi Dublör 5.4 7,242
1995 Komedi Dublör 6.2 59,413

Ölüm Öpücüğü
1995 Aksiyon Dublör 5.9 14,383
1995 Komedi Dublör 4.6 2,143

Size De Çıkabilir
1994 Komedi Dublör 6.3 30,651

Parazit
1993 Bilim-Kurgu Dublör 5.9 14,394
1992 Biyografi Oyuncu 7.7 71,698
1992 Suç Oyuncu
Dublör
7.1 19,798

Şenlik Ateşi
1990 Komedi Dublör 5.5 19,416

Dehşetin Nefesi
1990 Dram Dublör
Oyuncu
7.5 85,163

Kara Yağmur
1989 Aksiyon Dublör 6.6 43,482
1988 Komedi Dublör 6.1 15,898
1988 Komedi Dublör 5.9 10,959
1974 Belgesel Dublör 8.8 1,414
Dizi Altyazıları
Westworld (5,862) The Expanse (3,089) The 100 (2,780) La casa de papel (2,052) Colony (1,821) The Crossing (1,586) Luke Cage (1,448) Genius (1,277) 12 Monkeys (1,141) Vikings (1,116)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018