Giriş Kayıt
John Patrick McLaughlin

John Patrick McLaughlin


Dublör, Oyuncu, Kameraman

John Patrick McLaughlin, dublör, oyuncu, kameraman. Super Troopers (2001), The Magic of Belle Isle (2012), Funny Farm (1988), Vampire's Kiss (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jack McLaughlin | John P. McLaughlin | John McLaug
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sessiz Çığlık
2015 Dram Dublör 6.6 8,721

Asabi Adam
2014 Komedi Dublör 5.7 17,984

Alex Hakkında
2014 Dram Dublör 6.4 6,042

Süper Baba
2013 Komedi Dublör 6.4 65,535

Kan Bağları
2013 Suç Dublör 6.5 16,256

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Dublör 5.6 99,964
2013 Dram Dublör 6.9 2,844
2013 Suç Dublör 7.5 77,592
2012 Komedi Dublör 7.0 14,718

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 284,424

Koruyucu
2012 Aksiyon Dublör 6.5 90,453
2011 Gerilim Dublör 4.7 1,319
2011 Korku Dublör 3.9 1,470
2010 Suç Dublör 7.5 24,601

Aşk Çeşmesi
2010 Komedi Dublör 5.6 54,153

Suretler
2009 Aksiyon Dublör 6.3 157,773
2009 Komedi Dublör 7.7 21,224
2008 Komedi Dublör 5.5 1,662

Süper Köpek
2007 Aksiyon Dublör 4.8 16,721

Tetikçi
2007 Aksiyon Dublör 7.2 274,608

Hayatı Yakala
2007 Dram Dublör 7.5 87,173
2006 Dram Dublör 6.2 195

İçerideki Adam
2006 Suç Dublör 7.6 292,178

Gitme
2005 Dram Dublör 6.9 65,897

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Dublör 6.5 360,143
2004 Komedi Dublör 5.3 6,391

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Dublör 7.3 454,499

Anlatamadım mı?
2002 Komedi Dublör 5.9 72,144

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Dublör 7.3 590,244

Tenenbaum Ailesi
2001 Komedi Dublör 7.6 226,984

Akıl Oyunları
2001 Biyografi Dublör 8.2 687,854

Büyülü Çift
2001 Komedi Dublör 6.4 69,399
2001 Komedi Dublör 6.4 15,487

Katil Asansör
2001 Aksiyon Dublör 4.4 3,032

İkinci Şans
2001 Komedi Dublör 5.4 19,188

Yaz Kampında Curcuna
2001 Komedi Kameraman 6.7 45,784
2001 Komedi Dublör 7.1 81,323

Kayıp Ruhlar
2000 Dram Dublör 4.8 9,407
2000 Komedi Oyuncu 7.6 5,936

Soprano Ailesi
1999 Suç Dublör 9.2 218,163

Tatlı ve Alçak
1999 Komedi Oyuncu 7.3 27,947
1999 Suç Dublör 6.1 3,911

Korkunç Politika
1999 Suç Dublör 7.2 73,435

Rüyamda
1999 Dram Dublör 5.5 11,070
1998 Suç Dublör 6.9 993

Güçlüler Bölgesi
1997 Suç Dublör 6.9 74,342
1997 Komedi Dublör 5.3 6,381
1995 Komedi Dublör 6.2 58,082

Ölüm Öpücüğü
1995 Aksiyon Dublör 5.9 14,383
1995 Komedi Dublör 4.6 2,143

Size De Çıkabilir
1994 Komedi Dublör 6.3 29,298

Parazit
1993 Bilim-Kurgu Dublör 5.9 14,394
1992 Biyografi Oyuncu 7.7 69,476
1992 Suç Oyuncu
Dublör
7.1 18,949

Şenlik Ateşi
1990 Komedi Dublör 5.5 18,677

Dehşetin Nefesi
1990 Dram Dublör
Oyuncu
7.5 82,639

Kara Yağmur
1989 Aksiyon Dublör 6.6 42,297
1988 Komedi Dublör 6.1 15,898
1988 Komedi Dublör 5.9 10,410
1974 Belgesel Dublör 8.8 1,414
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017