Giriş Kayıt
John Patrick McLaughlin

John Patrick McLaughlin


Dublör, Oyuncu, Kameraman

John Patrick McLaughlin, dublör, oyuncu, kameraman. Super Troopers (2001), The Magic of Belle Isle (2012), Funny Farm (1988), Vampire's Kiss (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jack McLaughlin | John P. McLaughlin | John McLaug
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sessiz Çığlık
2015 Dram Dublör 6.6 9,270

Asabi Adam
2014 Komedi Dublör 5.7 17,984

Alex Hakkında
2014 Dram Dublör 6.4 6,042

Süper Baba
2013 Komedi Dublör 6.4 67,111

Kan Bağları
2013 Suç Dublör 6.5 16,679

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Dublör 5.6 102,839
2013 Dram Dublör 6.9 2,844
2013 Suç Dublör 7.5 78,693
2012 Komedi Dublör 7.0 14,718

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 290,467

Koruyucu
2012 Aksiyon Dublör 6.5 92,098
2011 Gerilim Dublör 4.7 1,319
2011 Korku Dublör 3.9 1,470
2010 Suç Dublör 7.5 25,802

Aşk Çeşmesi
2010 Komedi Dublör 5.6 55,060

Suretler
2009 Aksiyon Dublör 6.3 159,383
2009 Komedi Dublör 7.7 21,707
2008 Komedi Dublör 5.5 1,662

Süper Köpek
2007 Aksiyon Dublör 4.8 16,721

Tetikçi
2007 Aksiyon Dublör 7.2 279,225

Hayatı Yakala
2007 Dram Dublör 7.5 88,059
2006 Dram Dublör 6.2 195

İçerideki Adam
2006 Suç Dublör 7.6 298,031

Gitme
2005 Dram Dublör 6.9 67,259

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Dublör 6.5 367,814
2004 Komedi Dublör 5.3 6,391

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Dublör 7.3 466,620

Anlatamadım mı?
2002 Komedi Dublör 5.9 72,144

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Dublör 7.3 603,446

Tenenbaum Ailesi
2001 Komedi Dublör 7.6 232,828

Akıl Oyunları
2001 Biyografi Dublör 8.2 715,341

Büyülü Çift
2001 Komedi Dublör 6.4 70,845
2001 Komedi Dublör 6.4 15,487

Katil Asansör
2001 Aksiyon Dublör 4.5 3,326

İkinci Şans
2001 Komedi Dublör 5.4 19,188

Yaz Kampında Curcuna
2001 Komedi Kameraman 6.7 46,928
2001 Komedi Dublör 7.1 83,563

Kayıp Ruhlar
2000 Dram Dublör 4.8 9,407
2000 Komedi Oyuncu 7.6 5,944

Soprano Ailesi
1999 Suç Dublör 9.2 226,578

Tatlı ve Alçak
1999 Komedi Oyuncu 7.3 27,947
1999 Suç Dublör 6.1 3,911

Korkunç Politika
1999 Suç Dublör 7.2 73,542

Rüyamda
1999 Dram Dublör 5.5 11,070
1998 Suç Dublör 6.9 993

Güçlüler Bölgesi
1997 Suç Dublör 6.9 75,827
1997 Komedi Dublör 5.3 6,381
1995 Komedi Dublör 6.2 59,047

Ölüm Öpücüğü
1995 Aksiyon Dublör 5.9 14,383
1995 Komedi Dublör 4.6 2,143

Size De Çıkabilir
1994 Komedi Dublör 6.3 30,450

Parazit
1993 Bilim-Kurgu Dublör 5.9 14,394
1992 Biyografi Oyuncu 7.7 71,146
1992 Suç Oyuncu
Dublör
7.1 19,579

Şenlik Ateşi
1990 Komedi Dublör 5.5 18,677

Dehşetin Nefesi
1990 Dram Dublör
Oyuncu
7.5 84,511

Kara Yağmur
1989 Aksiyon Dublör 6.6 43,217
1988 Komedi Dublör 6.1 15,898
1988 Komedi Dublör 5.9 10,810
1974 Belgesel Dublör 8.8 1,414
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,907) Den of Thieves (2,664) Maze Runner: The Death Cure (2,367) Hostiles (2,254) Winchester (2,219) 12 Strong (2,029) Submergence (1,698) Peter Rabbit (1,238) The Commuter (1,133) A martfüi rém (805)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,957) Supernatural (3,937) The Flash (3,365) The Terror (2,754) Legion (2,484) The Big Bang Theory (2,424) Gotham (2,109) The Expanse (2,024) The Crossing (1,898) Arrow (1,828)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018