Giriş Kayıt
John Patrick McLaughlin

John Patrick McLaughlin


Dublör, Oyuncu, Kameraman

John Patrick McLaughlin, dublör, oyuncu, kameraman. Super Troopers (2001), The Magic of Belle Isle (2012), Funny Farm (1988), Vampire's Kiss (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jack McLaughlin | John P. McLaughlin | John McLaug
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sessiz Çığlık
2015 Dram Dublör 6.6 8,077

Asabi Adam
2014 Komedi Dublör 5.7 17,830

Alex Hakkında
2014 Dram Dublör 6.4 6,042

Süper Baba
2013 Komedi Dublör 6.4 64,284

Kan Bağları
2013 Suç Dublör 6.5 15,955

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Dublör 5.6 97,911
2013 Dram Dublör 6.9 2,844
2013 Suç Dublör 7.5 76,778
2012 Komedi Dublör 7.0 14,154

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 280,591

Koruyucu
2012 Aksiyon Dublör 6.5 88,949
2011 Gerilim Dublör 4.7 1,319
2011 Korku Dublör 3.8 1,428
2010 Suç Dublör 7.5 23,718

Aşk Çeşmesi
2010 Komedi Dublör 5.5 53,431

Suretler
2009 Aksiyon Dublör 6.3 156,267
2009 Komedi Dublör 7.7 20,883
2008 Komedi Dublör 5.5 1,662

Süper Köpek
2007 Aksiyon Dublör 4.8 16,506

Tetikçi
2007 Aksiyon Dublör 7.2 269,928

Hayatı Yakala
2007 Dram Dublör 7.5 86,459
2006 Dram Dublör 6.2 195

İçerideki Adam
2006 Suç Dublör 7.6 287,732

Gitme
2005 Dram Dublör 6.9 64,657

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Dublör 6.5 354,507
2004 Komedi Dublör 5.3 6,391

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Dublör 7.3 446,564

Anlatamadım mı?
2002 Komedi Dublör 5.9 72,144

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Dublör 7.3 581,812

Tenenbaum Ailesi
2001 Komedi Dublör 7.6 222,946

Akıl Oyunları
2001 Biyografi Dublör 8.2 670,617

Büyülü Çift
2001 Komedi Dublör 6.4 68,400
2001 Komedi Dublör 6.4 15,487

Katil Asansör
2001 Aksiyon Dublör 4.4 3,032

İkinci Şans
2001 Komedi Dublör 5.4 19,188

Yaz Kampında Curcuna
2001 Komedi Kameraman 6.7 43,817
2001 Komedi Dublör 7.1 79,988

Kayıp Ruhlar
2000 Dram Dublör 4.8 9,407
2000 Komedi Oyuncu 7.6 5,883

Soprano Ailesi
1999 Suç Dublör 9.2 211,733

Tatlı ve Alçak
1999 Komedi Oyuncu 7.3 27,947
1999 Suç Dublör 6.1 3,911

Korkunç Politika
1999 Suç Dublör 7.2 72,554

Rüyamda
1999 Dram Dublör 5.5 11,070
1998 Suç Dublör 6.9 993

Güçlüler Bölgesi
1997 Suç Dublör 6.9 73,349
1997 Komedi Dublör 5.3 6,381
1995 Komedi Dublör 6.2 57,385

Ölüm Öpücüğü
1995 Aksiyon Dublör 5.9 14,383
1995 Komedi Dublör 4.6 2,143

Size De Çıkabilir
1994 Komedi Dublör 6.3 29,279

Parazit
1993 Bilim-Kurgu Dublör 5.9 13,577
1992 Biyografi Oyuncu 7.7 68,357
1992 Suç Oyuncu
Dublör
7.1 18,433

Şenlik Ateşi
1990 Komedi Dublör 5.5 18,677

Dehşetin Nefesi
1990 Dram Dublör
Oyuncu
7.5 80,943

Kara Yağmur
1989 Aksiyon Dublör 6.6 41,638
1988 Komedi Dublör 6.1 15,898
1988 Komedi Dublör 5.9 10,256
1974 Belgesel Dublör 8.8 1,414
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017