Giriş Kayıt
John Patrick McLaughlin

John Patrick McLaughlin


Dublör, Oyuncu, Kameraman

John Patrick McLaughlin, dublör, oyuncu, kameraman. Super Troopers (2001), The Magic of Belle Isle (2012), Funny Farm (1988), Vampire's Kiss (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jack McLaughlin | John P. McLaughlin | John McLaug
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sessiz Çığlık
2015 Dram Dublör 6.6 7,920

Asabi Adam
2014 Komedi Dublör 5.7 17,494

Alex Hakkında
2014 Dram Dublör 6.4 5,684

Süper Baba
2013 Komedi Dublör 6.4 63,332

Kan Bağları
2013 Suç Dublör 6.5 15,620

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Dublör 5.6 96,263
2013 Dram Dublör 6.9 2,844
2013 Suç Dublör 7.5 76,090
2012 Komedi Dublör 7.0 13,989

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 277,366

Koruyucu
2012 Aksiyon Dublör 6.5 87,630
2011 Gerilim Dublör 4.7 1,319
2011 Korku Dublör 3.8 1,428

Aşk Çeşmesi
2010 Komedi Dublör 5.5 52,865
2010 Suç Dublör 7.5 23,160

Suretler
2009 Aksiyon Dublör 6.3 155,115
2009 Komedi Dublör 7.7 20,623
2008 Komedi Dublör 5.5 1,662

Süper Köpek
2007 Aksiyon Dublör 4.8 16,259

Tetikçi
2007 Aksiyon Dublör 7.2 266,940

Hayatı Yakala
2007 Dram Dublör 7.5 85,750
2006 Dram Dublör 6.2 195

İçerideki Adam
2006 Suç Dublör 7.6 284,477

Gitme
2005 Dram Dublör 6.9 63,838

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Dublör 6.5 350,024
2004 Komedi Dublör 5.3 6,391

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Dublör 7.3 436,534

Anlatamadım mı?
2002 Komedi Dublör 5.9 71,105

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Dublör 7.3 571,462

Tenenbaum Ailesi
2001 Komedi Dublör 7.6 219,879

Akıl Oyunları
2001 Biyografi Dublör 8.2 657,700

Büyülü Çift
2001 Komedi Dublör 6.4 67,566
2001 Komedi Dublör 6.4 15,317

Katil Asansör
2001 Aksiyon Dublör 4.4 3,032

İkinci Şans
2001 Komedi Dublör 5.4 19,188

Yaz Kampında Curcuna
2001 Komedi Kameraman 6.7 42,838
2001 Komedi Dublör 7.1 79,060

Kayıp Ruhlar
2000 Dram Dublör 4.8 9,407
2000 Komedi Oyuncu 7.6 5,834

Soprano Ailesi
1999 Suç Dublör 9.2 206,967
1999 Komedi Oyuncu 7.3 27,947
1999 Suç Dublör 6.1 3,911

Korkunç Politika
1999 Suç Dublör 7.2 72,020

Rüyamda
1999 Dram Dublör 5.5 11,070
1998 Suç Dublör 6.9 993

Güçlüler Bölgesi
1997 Suç Dublör 6.9 72,537
1997 Komedi Dublör 5.3 6,381
1995 Komedi Dublör 6.2 56,752

Ölüm Öpücüğü
1995 Aksiyon Dublör 5.9 14,383
1995 Komedi Dublör 4.6 2,143

Size De Çıkabilir
1994 Komedi Dublör 6.3 28,671

Parazit
1993 Bilim-Kurgu Dublör 5.9 13,577
1992 Biyografi Oyuncu 7.7 67,488
1992 Suç Oyuncu
Dublör
7.1 17,878

Şenlik Ateşi
1990 Komedi Dublör 5.5 18,463

Dehşetin Nefesi
1990 Dram Dublör
Oyuncu
7.5 79,878

Kara Yağmur
1989 Aksiyon Dublör 6.6 40,983
1988 Komedi Dublör 6.1 15,898
1988 Komedi Dublör 5.9 9,873
1974 Belgesel Dublör 8.8 1,414
Film Altyazıları
Gold (4,005) Get Out (2,403) Logan (1,924) La La Land (1,234) The Age of Shadows (1,221) Split (1,218) Rings (1,164) Zashchitniki (1,083) The Great Wall (954) Sand Castle (808)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,060) The Blacklist (3,345) Into the Badlands (2,798) Fargo (2,610) The Last Kingdom (2,517) Doctor Who (2,115) The Expanse (1,543) Game of Thrones (1,533) Vikings (1,528) Supernatural (1,247)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017