Giriş Kayıt
Daniel McKinny

Daniel McKinny


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Daniel McKinny, kameraman, görüntü yönetmeni. Evimiz Hollwood'da (1990) yapımıyla biliniyor.16 Haziran 2013 tarihinde (43 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 16 Haziran 2013
Diğer Bir İsmi: Dan McKinny
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Çeşitli 7.5 221

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Görüntü Yönetmeni 6.2 26,067
1989 Suç Kameraman 6.9 1,185

007 James Bond: Günışığında Suikast
1987 Aksiyon Kameraman 6.7 76,598
1987 Dram Kameraman 5.7 454
Film Altyazıları
Black Panther (2,666) Cargo (2,344) Red Sparrow (2,139) Game Night (1,561) True Crimes (1,293) Deadpool (1,139) Avengers: Infinity War (876) L'insulte (829) Annihilation (823) Den of Thieves (814)
Dizi Altyazıları
Westworld (7,138) Supernatural (6,186) La casa de papel (4,046) Gotham (3,069) Arrow (3,018) The 100 (2,958) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,951) 13 Reasons Why (2,811) The Flash (2,322) Lucifer (1,814)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018