Giriş Kayıt
Jake McKinnon

Jake McKinnon


Özel Efekt, Oyuncu, Makyaj

Jake McKinnon, Özel efekt, oyuncu, makyaj. Tılsım (1997), Man with the Screaming Brain (2005), Silent Night, Deadly Night 5: The Toy Maker (1991), (2007) Öldüren Sis (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jake Mckinnon
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 Macera Çeşitli 6.3 63,090
2013 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.0 427,495

Demir Yumruklu Adam
2012 Aksiyon Makyaj 5.4 56,501

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Özel Efekt
Çeşitli
6.0 186,487
2010 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 114

Av
2010 Aksiyon Özel Efekt
Çeşitli
6.4 185,879

Cadılar Bayramı 2
2009 Korku Özel Efekt
Oyuncu
4.9 40,338

Disney'in Yeni Yıl Şarkısı
2009 Animasyon Görsel Efekt 6.8 84,543

Kara Büyü
2009 Korku Özel Efekt 6.6 169,181

Suretler
2009 Aksiyon Makyaj
Çeşitli
6.3 158,820

Öldüren Sis
2007 Korku Özel Efekt 7.2 245,547

Aklından Bile Geçirme
2007 Fantastik Özel Efekt 6.1 2,550
2007 Aksiyon Özel Efekt 7.1 547,558

Ölüm Geçirmez
2007 Gerilim Makyaj 7.1 229,630

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Makyaj 6.9 317,836
2005 Komedi Oyuncu 7.6 192,331

Ölüler Ülkesi
2005 Korku Özel Efekt
Makyaj
Oyuncu
6.2 83,766
2005 Macera Özel Efekt 5.6 4,516

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Çeşitli 6.8 175,590

Kurt Kızların Laneti
2004 Korku Özel Efekt
Oyuncu
5.9 8,408

Efsane Haberci
2004 Komedi Oyuncu 7.2 291,639

Kurt Kızlar 2
2004 Korku Oyuncu    

Çatı Katı
2003 Komedi Çeşitli 5.9 48,103
2003 Aksiyon Makyaj 8.1 830,908
2003 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 5,376

Cesetler Evi
2003 Korku Oyuncu
Dublör
Makyaj
6.0 65,721

Adım Adım Cinayet
2002 Suç Dublör 6.1 47,017

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Makyaj
Çeşitli
5.4 92,937

Küçük Nicky
2000 Komedi Oyuncu 5.3 86,816

Yarasalar
1999 Gerilim Çeşitli 3.6 8,376

Evrenin Askerleri: Geri Dönüş
1999 Aksiyon Çeşitli 4.1 24,938

Basit Bir Plan
1998 Suç Makyaj
Çeşitli
7.5 54,908

Fakülte
1998 Korku Çeşitli 6.5 98,626
1998 Macera Çeşitli 3.8 2,583

Tılsım
1997 Fantastik Özel Efekt
Oyuncu
5.7 16,481
1997 Aksiyon Özel Efekt    

Gün Batımından Şafağa
1996 Aksiyon Makyaj
Oyuncu
7.3 242,645

Şeytan'ın Şovalyesi
1995 Komedi Makyaj 6.7 18,178
1994 Fantastik Özel Efekt
Oyuncu
   
1993 Fantastik Oyuncu
Özel Efekt
   
1993 Korku Çeşitli 5.9 10,832
1991 Korku Özel Efekt 4.3 1,003
1991 Korku Çeşitli 4.6 1,953
1991 Bilim-Kurgu Özel Efekt 4.8 3,667
1988 Gerilim Makyaj 5.5 341
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018