Giriş Kayıt
Jake McKinnon

Jake McKinnon


Özel Efekt, Oyuncu, Makyaj

Jake McKinnon, Özel efekt, oyuncu, makyaj. Tılsım (1997), Man with the Screaming Brain (2005), (2007) Öldüren Sis (2007), (2009) Cadılar Bayramı 2 (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jake Mckinnon
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 Macera Çeşitli 6.3 58,682
2013 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.0 414,334

Demir Yumruklu Adam
2012 Aksiyon Makyaj 5.4 55,379

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Özel Efekt
Çeşitli
6.0 180,927
2010 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 114

Av
2010 Aksiyon Özel Efekt
Çeşitli
6.4 181,277

Cadılar Bayramı 2
2009 Korku Özel Efekt
Oyuncu
4.9 38,793

Disney'in Yeni Yıl Şarkısı
2009 Animasyon Görsel Efekt 6.8 79,378

Kara Büyü
2009 Korku Özel Efekt 6.6 165,352

Suretler
2009 Aksiyon Makyaj
Çeşitli
6.3 156,267

Öldüren Sis
2007 Korku Özel Efekt 7.2 236,005

Aklından Bile Geçirme
2007 Fantastik Özel Efekt    
2007 Aksiyon Özel Efekt 7.1 537,148

Ölüm Geçirmez
2007 Gerilim Makyaj 7.1 222,387

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Makyaj 6.9 307,067
2005 Komedi Oyuncu 7.6 186,415

Ölüler Ülkesi
2005 Korku Özel Efekt
Makyaj
Oyuncu
6.2 81,878
2005 Macera Özel Efekt 5.6 4,516

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Çeşitli 6.8 170,995

Kurt Kızların Laneti
2004 Korku Özel Efekt
Oyuncu
5.9 8,408

Efsane Haberci
2004 Komedi Oyuncu 7.2 283,346

Kurt Kızlar 2
2004 Korku Oyuncu    

Çatı Katı
2003 Komedi Çeşitli 5.9 48,103
2003 Aksiyon Makyaj 8.1 795,822
2003 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 5,376

Cesetler Evi
2003 Korku Oyuncu
Dublör
Makyaj
6.0 64,014

Adım Adım Cinayet
2002 Suç Dublör 6.1 45,799

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Makyaj
Çeşitli
5.4 89,778

Küçük Nicky
2000 Komedi Oyuncu 5.3 84,738

Yarasalar
1999 Gerilim Çeşitli 3.6 8,376

Evrenin Askerleri: Geri Dönüş
1999 Aksiyon Çeşitli 4.1 24,938

Basit Bir Plan
1998 Suç Makyaj
Çeşitli
7.5 53,683

Fakülte
1998 Korku Çeşitli 6.4 96,169
1998 Macera Çeşitli 3.8 2,583

Tılsım
1997 Fantastik Özel Efekt
Oyuncu
5.7 15,975
1997 Aksiyon Özel Efekt    

Gün Batımından Şafağa
1996 Aksiyon Makyaj
Oyuncu
7.3 234,223

Şeytan'ın Şovalyesi
1995 Komedi Makyaj 6.7 17,442
1994 Fantastik Özel Efekt
Oyuncu
   
1993 Fantastik Oyuncu
Özel Efekt
   
1993 Korku Çeşitli 5.9 10,832
1991 Korku Özel Efekt    
1991 Korku Çeşitli 4.6 1,953
1991 Bilim-Kurgu Özel Efekt 4.8 3,667
1988 Gerilim Makyaj 5.5 341
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017