Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Jake McKinnon

Jake McKinnon


Özel Efekt, Oyuncu, Makyaj

Jake McKinnon, Özel efekt, oyuncu, makyaj. Tılsım (1997), Man with the Screaming Brain (2005), (2007) Öldüren Sis (2007), (2009) Cadılar Bayramı 2 (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jake Mckinnon
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 Macera Çeşitli 6.3 54,511
2013 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.0 400,094

Demir Yumruklu Adam
2012 Aksiyon Makyaj 5.4 54,357

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Özel Efekt
Çeşitli
6.0 176,287
2010 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 114

Av
2010 Aksiyon Özel Efekt
Çeşitli
6.4 175,283

Cadılar Bayramı 2
2009 Korku Özel Efekt
Oyuncu
4.9 37,766

Disney'in Yeni Yıl Şarkısı
2009 Animasyon Görsel Efekt 6.8 77,482

Kara Büyü
2009 Korku Özel Efekt 6.6 162,092

Suretler
2009 Aksiyon Makyaj
Çeşitli
6.3 153,669

Öldüren Sis
2007 Korku Özel Efekt 7.2 227,529

Aklından Bile Geçirme
2007 Fantastik Özel Efekt    
2007 Aksiyon Özel Efekt 7.1 522,800

Ölüm Geçirmez
2007 Gerilim Makyaj 7.1 215,029

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Makyaj 6.9 296,819
2005 Komedi Oyuncu 7.6 181,181

Ölüler Ülkesi
2005 Korku Özel Efekt
Makyaj
Oyuncu
6.2 80,345
2005 Macera Özel Efekt 5.6 4,516

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Çeşitli 6.8 162,846

Kurt Kızların Laneti
2004 Korku Özel Efekt
Oyuncu
5.9 8,408

Efsane Haberci
2004 Komedi Oyuncu 7.2 274,862

Kurt Kızlar 2
2004 Korku Oyuncu    

Çatı Katı
2003 Komedi Çeşitli 5.8 47,024
2003 Aksiyon Makyaj 8.1 763,684
2003 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 5,376

Cesetler Evi
2003 Korku Oyuncu
Dublör
Makyaj
6.0 62,573

Adım Adım Cinayet
2002 Suç Dublör 6.1 44,556

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Makyaj
Çeşitli
5.4 86,709

Küçük Nicky
2000 Komedi Oyuncu 5.3 82,430

Yarasalar
1999 Gerilim Çeşitli 3.6 8,376

Evrenin Askerleri: Geri Dönüş
1999 Aksiyon Çeşitli 4.1 24,419

Basit Bir Plan
1998 Suç Makyaj
Çeşitli
7.5 51,744

Fakülte
1998 Korku Çeşitli 6.4 94,093
1998 Macera Çeşitli 3.8 2,583

Tılsım
1997 Fantastik Özel Efekt
Oyuncu
5.7 15,639
1997 Aksiyon Özel Efekt    

Gün Batımından Şafağa
1996 Aksiyon Makyaj
Oyuncu
7.3 226,262

Şeytan'ın Şovalyesi
1995 Komedi Makyaj 6.7 16,903
1994 Fantastik Özel Efekt
Oyuncu
   
1993 Fantastik Oyuncu
Özel Efekt
   
1993 Korku Çeşitli 5.9 10,494
1991 Korku Özel Efekt    
1991 Korku Çeşitli 4.6 1,953
1991 Bilim-Kurgu Özel Efekt 4.8 3,667
1988 Gerilim Makyaj 5.5 341
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017