Giriş Kayıt
Jake McKinnon

Jake McKinnon


Özel Efekt, Oyuncu, Makyaj

Jake McKinnon, Özel efekt, oyuncu, makyaj. Tılsım (1997), Man with the Screaming Brain (2005), (2007) Öldüren Sis (2007), (2009) Cadılar Bayramı 2 (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jake Mckinnon
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 Macera Çeşitli 6.3 57,639
2013 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.0 410,291

Demir Yumruklu Adam
2012 Aksiyon Makyaj 5.4 55,053

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Özel Efekt
Çeşitli
6.0 179,584
2010 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 114

Av
2010 Aksiyon Özel Efekt
Çeşitli
6.4 179,563

Cadılar Bayramı 2
2009 Korku Özel Efekt
Oyuncu
4.9 38,472

Disney'in Yeni Yıl Şarkısı
2009 Animasyon Görsel Efekt 6.8 79,281

Kara Büyü
2009 Korku Özel Efekt 6.6 164,381

Suretler
2009 Aksiyon Makyaj
Çeşitli
6.3 155,448

Öldüren Sis
2007 Korku Özel Efekt 7.2 233,425

Aklından Bile Geçirme
2007 Fantastik Özel Efekt    
2007 Aksiyon Özel Efekt 7.1 531,268

Ölüm Geçirmez
2007 Gerilim Makyaj 7.1 220,321

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Makyaj 6.9 304,304
2005 Komedi Oyuncu 7.6 184,785

Ölüler Ülkesi
2005 Korku Özel Efekt
Makyaj
Oyuncu
6.2 81,319
2005 Macera Özel Efekt 5.6 4,516

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Çeşitli 6.8 169,683

Kurt Kızların Laneti
2004 Korku Özel Efekt
Oyuncu
5.9 8,408

Efsane Haberci
2004 Komedi Oyuncu 7.2 280,902

Kurt Kızlar 2
2004 Korku Oyuncu    

Çatı Katı
2003 Komedi Çeşitli 5.9 48,103
2003 Aksiyon Makyaj 8.1 787,021
2003 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 5,376

Cesetler Evi
2003 Korku Oyuncu
Dublör
Makyaj
6.0 63,618

Adım Adım Cinayet
2002 Suç Dublör 6.1 45,452

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Makyaj
Çeşitli
5.4 88,820

Küçük Nicky
2000 Komedi Oyuncu 5.3 84,051

Yarasalar
1999 Gerilim Çeşitli 3.6 8,376

Evrenin Askerleri: Geri Dönüş
1999 Aksiyon Çeşitli 4.1 24,938

Basit Bir Plan
1998 Suç Makyaj
Çeşitli
7.5 53,290

Fakülte
1998 Korku Çeşitli 6.4 95,526
1998 Macera Çeşitli 3.8 2,583

Tılsım
1997 Fantastik Özel Efekt
Oyuncu
5.7 15,975
1997 Aksiyon Özel Efekt    

Gün Batımından Şafağa
1996 Aksiyon Makyaj
Oyuncu
7.3 231,913

Şeytan'ın Şovalyesi
1995 Komedi Makyaj 6.7 17,132
1994 Fantastik Özel Efekt
Oyuncu
   
1993 Fantastik Oyuncu
Özel Efekt
   
1993 Korku Çeşitli 5.9 10,832
1991 Korku Özel Efekt    
1991 Korku Çeşitli 4.6 1,953
1991 Bilim-Kurgu Özel Efekt 4.8 3,667
1988 Gerilim Makyaj 5.5 341
Dizi Altyazıları
The Flash (10,614) Better Call Saul (6,026) Fargo (5,292) Lucifer (4,319) Arrow (4,240) The 100 (4,060) Gotham (3,633) 12 Monkeys (2,875) American Gods (2,733) Supernatural (2,733)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017