Giriş Kayıt
John McKee

John McKee (96)


Oyuncu, Dublör

John McKee, 30 Aralık 1916 San Luis Obispo, California, ABD doğumlu oyuncu, dublör. (1962) Korkusuzlar (1962), (1958) Büyük Ülke (1958), (1972) Ulzana's Raid (1972), (1955) Strategic Air Command (1955) gibi yapımlarla biliniyor.12 Mayıs 2013 tarihinde (96 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 30 Aralık 1916
Ölüm Tarihi: 12 Mayıs 2013
Doğum Yeri: San Luis Obispo, California, ABD
Diğer Bir İsmi: John KcKee | John R. McKee
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

1941: Çılgın Dünya
1979 63 Aksiyon Oyuncu 5.9 26,114

Sihirbaz Dev Adam
1978 Aksiyon Oyuncu 7.0 9,114
1977 61 Dram Oyuncu    
1977 61 Biyografi Oyuncu 6.6 3,285
1976 60 Western Oyuncu    
1972 56 Macera Dublör
Oyuncu
7.1 3,755

Son Darbe
1970 54 Macera Oyuncu
Dublör
6.8 7,733
1970 54 Western Oyuncu 5.2 187

Kahramanın Sonu
1970 54 Western Oyuncu 7.1 1,767

Altın Avcıları
1969 53 Komedi Dublör
Oyuncu
6.7 9,595
1968 52 Komedi Oyuncu 6.4 1,815

Tatlı Budala
1968 52 Komedi Oyuncu 7.6 30,842
1966 50 Western Oyuncu 6.4 1,565

Örnek Mücadele
1966 50 Dram Oyuncu 6.4 2,216

Profesyoneller
1966 50 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.4 10,586
1965 49 Komedi Oyuncu
Dublör
6.7 2,643

Baharda Hücum
1964 48 Dram Oyuncu
Dublör
6.8 3,791

Korkunç İhtiras
1964 48 Dram Oyuncu 6.5 1,502
1963 47 Dram Oyuncu 6.4 603

Korkusuzlar
1962 46 Gerilim Oyuncu
Dublör
7.8 21,134

Sicak eller
1962 46 Komedi Oyuncu 6.7 6,596
1961 Western Oyuncu    
1961 45 Komedi Oyuncu 7.3 5,047
1961 45 Western Oyuncu 6.7 453

Campobello'da Şafak
1960 44 Biyografi Oyuncu 7.1 821
1960 44 Dram Oyuncu 7.9 8,284

Mücadele Tepesi
1959 43 Savaş Oyuncu
Dublör
7.1 3,307
1959 Western Oyuncu 7.7 516

Büyük Ülke
1958 42 Dram Dublör
Oyuncu
7.9 11,969
1958 42 Western Oyuncu 6.9 365
1957 41 Biyografi Oyuncu 6.4 520

Atlantik Fatihi
1957 41 Macera Oyuncu 7.2 5,670
1957 Suç Oyuncu 8.2 3,390
1957 Western Oyuncu 7.5 1,740
1957 41 Dram Oyuncu 6.5 314
1957 41 Western Oyuncu 6.4 302
1956 Gizem Oyuncu 6.6 940
1956 40 Western Oyuncu 6.4 782

Lekeli Adam
1956 40 Suç Oyuncu 7.5 19,440
1956 40 Western Oyuncu 7.1 2,028
1956 40 Western Oyuncu 6.1 156
1955 39 Aksiyon Oyuncu 6.4 2,264
1955 39 Suç Oyuncu 6.4 653
1955 39 Suç Oyuncu 7.0 1,097
1955 39 Dram Oyuncu 6.9 632
1955 39 Dram Oyuncu 6.5 1,042

İhtiras Halkası
1954 38 Dram Oyuncu 7.4 2,743
1954 Macera Oyuncu 6.6 2,017
1954 38 Gizem Oyuncu 5.3 429
1954 38 Aksiyon Oyuncu 5.7 277
1954 38 Aksiyon Oyuncu 6.2 1,043
1953 37 Komedi Oyuncu 6.6 289
1953 37 Dram Oyuncu 5.9 225

Alamo Kalesindeki Adam
1953 37 Western Oyuncu 6.6 1,102

Zafer Yarışı
1953 37 Komedi Oyuncu 6.3 648

Tehlikeli Oyun
1952 36 Komedi Oyuncu 7.0 10,162

Dünyalar Hakimi
1952 36 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,196

Pat Ve Mike
1952 36 Komedi Oyuncu 7.0 4,134
1952 36 Biyografi Oyuncu 6.6 467
1952 36 Biyografi Oyuncu 7.0 1,339
1952 36 Biyografi Oyuncu 7.0 991
1951 Western Oyuncu 7.6 306

Kunduz Avcıları
1951 35 Western Oyuncu 6.2 1,390
1951 35 Komedi Oyuncu 7.1 1,599
1951 35 Dram Oyuncu 6.5 97
1951 35 Dram Oyuncu 6.4 290
1951 35 Western Oyuncu
Dublör
6.0 1,364

Cehennem Köşesi
1951 35 Macera Oyuncu 6.7 1,999
1950 34 Biyografi Oyuncu 7.0 1,198
1950 34 Dram Oyuncu 7.7 6,995
1950 34 Komedi Oyuncu 6.6 474
1950 34 Aksiyon Oyuncu 1.8 521
1949 33 Aksiyon Oyuncu
Dublör
7.8 10,335
1949 33 Suç Oyuncu 6.6 641
1949 33 Komedi Oyuncu 7.0 1,309
1948 32 Suç Oyuncu 6.4 718
1945 29 Suç Oyuncu 6.8 2,121
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,461) Split (5,098) Rogue One (4,854) Hidden Figures (3,798) Assassin's Creed (3,181) Paterson (2,916) Patriots Day (2,502) Allied (1,909) Brimstone (1,631) Passengers (1,314)
Dizi Altyazıları
Legion (8,402) Arrow (4,997) The Flash (4,882) The Expanse (2,672) Legends of Tomorrow (2,491) The 100 (2,049) The Blacklist (2,026) Colony (1,863) Vikings (1,749) Designated Survivor (1,730)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017