Giriş Kayıt
Jim McKee

Jim McKee


Sesler

Jim McKee, sesler. Dolls (1987), American Ninja 4: The Annihilation (1990), (1992) Drakula (1992), (2011) Arabalar 2 (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Sesler 7.0 10

İyi Bir Dinozor
2015 Animasyon Sesler 6.7 81,823
2012 Belgesel Sesler 7.8 29

Erkek Aklı
2012 Komedi Sesler 4.8 4,166

Arabalar 2
2011 Animasyon Sesler 6.2 118,811
2008 Dram Sesler 4.3 188
2007 Belgesel Sesler    
2006 Belgesel 6.4 2,615
2001 Animasyon Sesler 6.3 27,468

Final Fantasy
2001 Animasyon Sesler 6.4 75,714

Yeni Hayat
2000 Macera Sesler 7.8 434,012
2000 Korku Sesler 4.8 15,388
1999 Belgesel Sesler 8.1 303
1998 Belgesel Sesler 7.4 151

Gizli Bahçe
1993 Dram Sesler 7.3 31,226

Drakula
1992 Korku Sesler 7.5 157,548
1991 Bilim-Kurgu Sesler 4.5 268
1990 Aksiyon Sesler 3.7 3,449
1987 Fantastik Sesler 6.4 6,491
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,778) Dunkirk (3,937) Stronger (2,732) It (2,180) Mother! (1,473) American Made (1,421) Kingsman: The Golden Circle (1,335) Loving Vincent (1,332) Flatliners (641) The Foreigner (635)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,261) Shameless (6,097) Mr. Robot (4,785) Game of Thrones (3,158) Peaky Blinders (2,105) Manhunt: Unabomber (2,025) Lucifer (1,667) Designated Survivor (1,510) Supernatural (1,379) The Big Bang Theory (1,089)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017