Giriş Kayıt
Jim McKee

Jim McKee


Sesler

Jim McKee, sesler. Dolls (1987), American Ninja 4: The Annihilation (1990), (1992) Drakula (1992), (2011) Arabalar 2 (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İyi Bir Dinozor
2015 Animasyon Sesler 6.8 73,120
2012 Belgesel Sesler 7.8 29

Erkek Aklı
2012 Komedi Sesler 4.8 4,166

Arabalar 2
2011 Animasyon Sesler 6.3 106,031
2008 Dram Sesler 4.3 188
2007 Belgesel Sesler    
2006 Belgesel 6.4 2,615
2001 Animasyon Sesler 6.2 26,295

Final Fantasy
2001 Animasyon Sesler 6.4 74,015

Yeni Hayat
2000 Macera Sesler 7.7 409,499
2000 Korku Sesler 4.8 14,733
1999 Belgesel Sesler 8.1 303
1998 Belgesel Sesler 7.4 151

Gizli Bahçe
1993 Dram Sesler 7.3 29,342

Drakula
1992 Korku Sesler 7.5 148,776
1991 Bilim-Kurgu Sesler 4.5 268
1990 Aksiyon Sesler 3.7 3,449
1987 Fantastik Sesler 6.4 6,491
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017