Giriş Kayıt
Jim McKay

Jim McKay


Yönetmen, Yapımcı, Senarist

Jim McKay, yönetmen, yapımcı, senarist. Mr. Robot (2015), Boss (2011), In Treatment (2008), American Movie (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jim Mckay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen 8.4 9,103
2016 Komedi Yönetmen 8.1 8,290
2016 Suç Yönetmen 6.9 7,828
2015 Suç Yönetmen 8.6 255,215
2014 Suç Yönetmen 8.2 24,978
2013 Dram Yönetmen 8.4 20,451
2012 Dram Yapımcı 6.1 592
2012 Belgesel Yapımcı 5.7 298
2011 Suç Yönetmen 8.1 16,120
2010 Dram Yönetmen 8.2 12,019
2009 Suç Yönetmen 8.3 58,595
2008 Dram Yönetmen 8.3 13,916

Yaşam Desteği
2007 Dram Senarist    
2006 Dram Yönetmen 7.6 18,602
2005 Dram Yönetmen
Senarist
   

Sıradan Yaşamlar
2004 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.7 960
2004 Dram Yapımcı 7.0 958
2002 Dram 6.9 497
2001 Suç Yönetmen 7.4 19,863

Hayat ve Borç
2001 Belgesel 7.6 858
2001 Dram Yapımcı 6.4 322
2001 Dram Yapımcı    
2000 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
7.1 652
1999 Suç Yönetmen 8.1 61,405
1999 Dram Yapımcı 7.4 1,266
1999 Belgesel Yapımcı 7.9 13,947
1998 Gerilim Çeşitli 3.9 236
1996 Komedi Çeşitli
Yönetmen
Senarist
Editör
6.2 674
1990 Suç Yönetmen 7.7 27,572
Dizi Altyazıları
Westworld (8,109) The Flash (4,673) The 100 (4,377) La casa de papel (4,048) Legion (3,464) The Expanse (2,513) Supernatural (2,236) Krypton (1,904) The Big Bang Theory (1,802) Fear the Walking Dead (1,627)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018