Giriş Kayıt
Ray McIntyre Jr.

Ray McIntyre Jr.


Görsel Efekt

Ray McIntyre Jr., görsel efekt. Korku Seansı (2013), Bu Kız Beni Aşar (2010), Kaybedecek Bir Şey Yok (1997), Extract (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ray McIntyer Jr. | Raymond McIntyre Jr. | Ray McIn
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 13,388
2017 Biyografi Görsel Efekt 7.1 15,050

Baraka
2017 Dram Görsel Efekt 6.3 21,544
2017 Dram Görsel Efekt 5.3 114
2016 Dram Görsel Efekt 5.5 2,295
2016 Dram Görsel Efekt 7.8 4,023
2016 Suç Görsel Efekt 7.5 4,563
2016 Dram Görsel Efekt 6.3 2,129
2015 Dram Görsel Efekt 6.5 5,330
2015 Biyografi Görsel Efekt 7.2 4,372

Aşkın Ritmi
2015 Dram Görsel Efekt 6.2 29,456
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 74,139

Çıtır Kaçak Tehlikeli
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 15,049
2015 Dram Görsel Efekt    
2014 Dram Görsel Efekt 6.7 13,873

Liseli Polisler 2
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 299,911

Motel
2014 Suç Görsel Efekt 5.3 14,652
2014 Gerilim Görsel Efekt 4.9 2,898

Siyah ya da Beyaz
2014 Dram Görsel Efekt 6.6 9,802

Başkanların Uşağı
2013 Biyografi Görsel Efekt 7.2 97,538

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2
2013 Korku Görsel Efekt 6.6 130,006

Korku Seansı
2013 Korku Görsel Efekt 7.5 357,796

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 174,002

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 188,483

Muhteşem Yaratıklar
2013 Dram Görsel Efekt 6.2 75,839
2013 Komedi Görsel Efekt 6.6 4,249
2012 Dram Görsel Efekt 7.7 20,562

Tetikçiler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 475,863
2012 Komedi Görsel Efekt 5.2 3,634

Liseli Polisler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 454,259

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 290,759

Kelimeler Yetmez
2012 Komedi Görsel Efekt 5.9 33,018

Hayalet Sürücü 2: İntikam Ateşi
2011 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 97,720

Duyguların Rengi
2011 Dram Görsel Efekt 8.1 368,665

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Görsel Efekt 4.9 197,840

Korku Gecesi
2011 Komedi Görsel Efekt 6.4 91,239

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Görsel Efekt 8.1 640,097

Şampiyon
2010 Dram Görsel Efekt 7.2 22,881

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 120,486

Biri Beni Isırdı
2010 Komedi Görsel Efekt 3.4 41,954

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Görsel Efekt 7.7 387,090
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.7 49,610

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 11,648

Bu Kız Beni Aşar
2010 Komedi Görsel Efekt 6.4 110,203

Jakuzi Ekspres
2010 Komedi Görsel Efekt 6.4 148,515

İki Babalık
2009 Komedi Görsel Efekt 5.4 33,328
2009 Komedi Görsel Efekt 6.2 41,039

12 Tuzak
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 24,846

Köpek Oteli
2009 Komedi Görsel Efekt 5.4 18,478

Kızıl Uçurum
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 39,791

Marley ve Ben
2008 Komedi Görsel Efekt 7.1 129,682

İnfazcı: Savaş Bölgesi
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 54,203

Sevgi Fırtınası
2008 Dram Görsel Efekt 6.0 19,905
2008 Korku Görsel Efekt 5.2 3,239

Hayatın Getirdikleri
2008 Dram Görsel Efekt 7.3 21,696

Akıllı Ol
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 180,542

Resimdeki Hayalet
2008 Korku Görsel Efekt 5.2 29,273
2008 Dram Görsel Efekt 6.8 6,870

Geri Dönüşler
2007 Komedi Görsel Efekt 4.2 10,103

Bitirim İkili 3
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 133,649
2007 Komedi Görsel Efekt 5.3 9,587

Suikastçı
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 77,971
2007 Komedi Görsel Efekt 2.1 13,955

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 358,891

İyi Şanslar Chuck
2007 Komedi Görsel Efekt 5.6 79,028

İleri
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 134,724

Destansı Bir Film
2007 Macera Görsel Efekt 2.3 95,080

300 Spartalı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 663,954

Kanlı Elmas
2006 Macera Görsel Efekt 8.0 442,107

Tatil
2006 Komedi Görsel Efekt 6.9 206,378

Yeni Yıl Işıkları
2006 Komedi Görsel Efekt 4.9 17,697

Koruyucu
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 80,416

Eski Süper Sevgilim
2006 Komedi Görsel Efekt 5.1 57,272

Ahmaklar
2006 Macera Görsel Efekt 6.6 122,456

Korkunç Bir Film 4
2006 Komedi Görsel Efekt 5.1 102,014

Pembe Panter
2006 Macera Görsel Efekt 5.6 72,071

Maviliklere Doğru
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 67,770

Herbie: Tam Gaz
2005 Macera Görsel Efekt 4.8 40,101

Bak Kim Gelmiş
2005 Komedi Görsel Efekt 5.9 36,580

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 285,952

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 392,308
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.7 77,999

Sakin Ol
2005 Komedi Görsel Efekt 5.7 62,770

Tanrıdan Gelen
2004 Dram Görsel Efekt 4.8 22,595

Son Kurgu
2004 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.2 27,837
2004 Komedi Görsel Efekt 6.2 4,611
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 147,676

Mükemmel
2004 Komedi Görsel Efekt 6.4 70,776
2004 Aksiyon Görsel Efekt 4.4 36,042

İki Fıstık
2004 Suç Görsel Efekt 5.5 111,396
2004 Korku Görsel Efekt 5.1 30,070

Yolun Sonu
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 58,758

Ben, Robot
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 438,159
2004 Komedi Görsel Efekt 5.0 67,441

Efsane Haberci
2004 Komedi Görsel Efekt 7.2 293,921
2004 Aksiyon Görsel Efekt 4.0 25,082

Freddy Jason'a Karşı
2003 Korku Görsel Efekt 5.8 97,868

Son Samuray
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 350,417

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Görsel Efekt 5.7 28,016

Özel Tim
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 127,552

Bu Nasıl Sarışın 2
2003 Komedi Görsel Efekt 4.7 52,423

Kuraldışı
2003 Suç Görsel Efekt 6.5 53,907

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 151,698

Kızgın Güneş
2003 Komedi Görsel Efekt 6.8 40,481

Son Durak 2
2003 Korku Görsel Efekt 6.2 133,117

X-Men 2
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 454,084

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
2003 Komedi Görsel Efekt 6.4 178,562

Korkusuz
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 189,796

Ajan Cody Banks
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 29,409

Entrika
2003 Suç Görsel Efekt 6.7 30,777

Kural Ötesi
2002 Komedi Görsel Efekt 6.7 46,531

Ateşli Piliç
2002 Komedi Görsel Efekt 5.5 81,273

Ölümüne Savaş
2002 Aksiyon Görsel Efekt 4.6 12,356

Kazara Zengin
2002 Komedi Görsel Efekt 5.8 121,171

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 176,761

Yüksek Ritm
2002 Komedi Görsel Efekt 5.7 30,421

Mike Gibi
2002 Komedi Görsel Efekt 5.2 16,636

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 603,842

Şeref Ve Cesaret
2002 Dram Görsel Efekt 6.3 46,849

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Görsel Efekt 3.0 23,203
2001 Suç Görsel Efekt 4.1 5,647

Alçak Adam
2001 Komedi Görsel Efekt 5.9 117,036

Düşman Hattında
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 92,192

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Görsel Efekt 5.5 12,604

Kara Şövalye
2001 Macera Görsel Efekt 4.8 33,821

Korkunç Bir Film 2
2001 Komedi Görsel Efekt 5.3 131,604

Günahkar
2001 Dram Görsel Efekt 6.0 48,541

Max Taşınıyor
2001 Komedi Görsel Efekt 5.4 6,021

Yarışçı
2001 Aksiyon Görsel Efekt 4.5 35,560
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 40,384

Kırmızı Gezegen
2000 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.7 50,859

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 156,438

Küçük Nicky
2000 Komedi Görsel Efekt 5.3 87,413

Vay Anam Vay
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 72,810

Son Durak
2000 Korku Görsel Efekt 6.7 200,081

Çığlık 3
2000 Korku Görsel Efekt 5.5 108,224
2000 Görsel Efekt    
1999 Kısa Metraj Görsel Efekt 6.8 2,276
1999 Komedi Görsel Efekt 6.2 1,171

Koruyucu Meleğim
1998 Komedi Görsel Efekt 7.3 10,858

Sapsız Sanık
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 18,638

Korku Bayramı
1998 Korku Görsel Efekt 5.7 54,432
1998 Macera Görsel Efekt    

Arkadaşlar ve Komşular
1998 Komedi Görsel Efekt 6.4 7,066

Kaybedecek Bir Şey Yok
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 38,677

Kaçaklar
1996 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 7,128

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 472,837

Kırık Ok
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 82,660
1996 Dram Görsel Efekt    

Güç savasçilari
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 22,259

Kahraman Pilotlar
1995 Dram Görsel Efekt    

Tehdit
1995 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 97,323
1995 Macera Görsel Efekt 4.8 4,988
Dizi Altyazıları
Westworld (9,635) La casa de papel (5,579) The Flash (3,372) Legion (2,914) The 100 (1,814) Fear the Walking Dead (1,803) The Terror (1,698) Into the Badlands (1,392) The Big Bang Theory (1,327) Lucifer (1,320)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018