Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Ray McIntyre Jr.

Ray McIntyre Jr.


Görsel Efekt

Ray McIntyre Jr., görsel efekt. Korku Seansı (2013), Bu Kız Beni Aşar (2010), Kaybedecek Bir Şey Yok (1997), Extract (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ray McIntyer Jr. | Raymond McIntyre Jr. | Ray McIn
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Görsel Efekt    
2016 Dram Görsel Efekt    
2016 Dram Görsel Efekt 5.4 2,042
2016 Suç Görsel Efekt 7.3 2,256
2016 Dram Görsel Efekt 7.9 2,613
2016 Dram Görsel Efekt 7.8 64
2015 Dram Görsel Efekt 6.4 4,499
2015 Biyografi Görsel Efekt 7.1 3,059

Aşkın Ritmi
2015 Dram Görsel Efekt 6.1 23,999
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 63,806

Çıtır Kaçak Tehlikeli
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 12,782
2015 Dram Görsel Efekt    
2014 Dram Görsel Efekt 6.7 13,072

Liseli Polisler 2
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 270,698

Motel
2014 Suç Görsel Efekt 5.3 13,735
2014 Gerilim Görsel Efekt 4.9 2,572

Siyah ya da Beyaz
2014 Dram Görsel Efekt 6.6 8,663

Başkanların Uşağı
2013 Biyografi Görsel Efekt 7.2 91,076

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2
2013 Korku Görsel Efekt 6.6 115,013

Korku Seansı
2013 Korku Görsel Efekt 7.5 318,796

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 162,499

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 177,534

Muhteşem Yaratıklar
2013 Dram Görsel Efekt 6.2 70,092
2013 Komedi Görsel Efekt 6.6 4,249
2012 Dram Görsel Efekt 7.7 18,439

Tetikçiler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 441,985
2012 Komedi Görsel Efekt 5.2 3,429

Liseli Polisler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 421,399

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 273,636

Kelimeler Yetmez
2012 Komedi Görsel Efekt 5.9 31,607

Hayalet Sürücü 2: İntikam Ateşi
2011 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 90,413

Duyguların Rengi
2011 Dram Görsel Efekt 8.1 331,195

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Görsel Efekt 4.9 186,549

Korku Gecesi
2011 Komedi Görsel Efekt 6.4 86,898

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Görsel Efekt 8.1 569,414

Şampiyon
2010 Dram Görsel Efekt 7.2 21,374

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 110,463

Biri Beni Isırdı
2010 Komedi Görsel Efekt 3.5 39,806

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Görsel Efekt 7.7 344,974
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.7 46,790

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 10,411

Bu Kız Beni Aşar
2010 Komedi Görsel Efekt 6.4 103,937

Jakuzi Ekspres
2010 Komedi Görsel Efekt 6.4 141,715

İki Babalık
2009 Komedi Görsel Efekt 5.4 31,775
2009 Komedi Görsel Efekt 6.2 38,430

12 Tuzak
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 23,084

Köpek Oteli
2009 Komedi Görsel Efekt 5.4 16,826

Kızıl Uçurum
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 37,748

Marley ve Ben
2008 Komedi Görsel Efekt 7.1 119,957

İnfazcı: Savaş Bölgesi
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 50,211

Sevgi Fırtınası
2008 Dram Görsel Efekt 6.0 18,398
2008 Korku Görsel Efekt 5.2 3,239

Hayatın Getirdikleri
2008 Dram Görsel Efekt 7.3 19,969

Akıllı Ol
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 171,417

Resimdeki Hayalet
2008 Korku Görsel Efekt 5.2 27,441
2008 Dram Görsel Efekt 6.8 6,870

Geri Dönüşler
2007 Komedi Görsel Efekt 4.2 10,103

Bitirim İkili 3
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 124,501
2007 Komedi Görsel Efekt 5.3 9,587

Suikastçı
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 74,265
2007 Komedi Görsel Efekt 2.0 13,848

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 342,350

İyi Şanslar Chuck
2007 Komedi Görsel Efekt 5.6 75,866
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 127,815

Destansı Bir Film
2007 Macera Görsel Efekt 2.3 91,139

300 Spartalı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 624,172

Kanlı Elmas
2006 Macera Görsel Efekt 8.0 412,855

Tatil
2006 Komedi Görsel Efekt 6.9 190,498

Yeni Yıl Işıkları
2006 Komedi Görsel Efekt 4.9 16,917

Koruyucu
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 76,589

Eski Süper Sevgilim
2006 Komedi Görsel Efekt 5.1 54,588

Ahmaklar
2006 Macera Görsel Efekt 6.6 112,302

Korkunç Bir Film 4
2006 Komedi Görsel Efekt 5.1 95,898

Pembe Panter
2006 Macera Görsel Efekt 5.6 67,323

Maviliklere Doğru
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 64,745

Herbie: Tam Gaz
2005 Macera Görsel Efekt 4.8 37,334

Bak Kim Gelmiş
2005 Komedi Görsel Efekt 5.9 34,273

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 272,962

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 360,776
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 72,941

Sakin Ol
2005 Komedi Görsel Efekt 5.7 60,236

Tanrıdan Gelen
2004 Dram Görsel Efekt 4.8 22,595

Son Kurgu
2004 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.2 27,241
2004 Komedi Görsel Efekt 6.2 4,611
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 136,936

Mükemmel
2004 Komedi Görsel Efekt 6.4 66,859
2004 Aksiyon Görsel Efekt 4.4 33,736

İki Fıstık
2004 Suç Görsel Efekt 5.5 102,016
2004 Korku Görsel Efekt 5.1 29,141

Yolun Sonu
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 54,642

Ben, Robot
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 401,593
2004 Komedi Görsel Efekt 5.0 61,172

Efsane Haberci
2004 Komedi Görsel Efekt 7.2 274,862
2004 Aksiyon Görsel Efekt 4.0 24,051

Freddy Jason'a Karşı
2003 Korku Görsel Efekt 5.8 91,519

Son Samuray
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 326,004

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Görsel Efekt 5.7 25,256

Özel Tim
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 121,905

Bu Nasıl Sarışın 2
2003 Komedi Görsel Efekt 4.6 48,097

Kuraldışı
2003 Suç Görsel Efekt 6.5 51,012

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 144,259

Kızgın Güneş
2003 Komedi Görsel Efekt 6.8 37,019

Son Durak 2
2003 Korku Görsel Efekt 6.2 123,929

X-Men 2
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 418,363

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
2003 Komedi Görsel Efekt 6.4 162,917

Korkusuz
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 179,451

Ajan Cody Banks
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.0 27,465

Entrika
2003 Suç Görsel Efekt 6.7 30,777

Kural Ötesi
2002 Komedi Görsel Efekt 6.7 44,965

Ateşli Piliç
2002 Komedi Görsel Efekt 5.5 76,505

Ölümüne Savaş
2002 Aksiyon Görsel Efekt 4.6 12,356

Kazara Zengin
2002 Komedi Görsel Efekt 5.8 113,382

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 163,789

Yüksek Ritm
2002 Komedi Görsel Efekt 5.7 28,947

Mike Gibi
2002 Komedi Görsel Efekt 5.1 15,476

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 560,185

Şeref Ve Cesaret
2002 Dram Görsel Efekt 6.3 44,424

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Görsel Efekt 3.0 22,569
2001 Suç Görsel Efekt 4.1 5,647

Alçak Adam
2001 Komedi Görsel Efekt 5.9 111,490

Düşman Hattında
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 88,647

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Görsel Efekt 5.5 12,604

Kara Şövalye
2001 Macera Görsel Efekt 4.8 31,331

Korkunç Bir Film 2
2001 Komedi Görsel Efekt 5.3 122,820

Günahkar
2001 Dram Görsel Efekt 6.0 45,923

Max Taşınıyor
2001 Komedi Görsel Efekt 5.4 5,938

Yarışçı
2001 Aksiyon Görsel Efekt 4.5 34,853
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 38,317

Kırmızı Gezegen
2000 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.7 48,434

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 148,180

Küçük Nicky
2000 Komedi Görsel Efekt 5.3 82,430

Vay Anam Vay
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 68,598

Son Durak
2000 Korku Görsel Efekt 6.7 186,174

Çığlık 3
2000 Korku Görsel Efekt 5.5 101,252
2000 Görsel Efekt    
1999 Kısa Metraj Görsel Efekt 6.8 2,276
1999 Komedi Görsel Efekt 6.2 1,171

Koruyucu Meleğim
1998 Komedi Görsel Efekt 7.3 10,575

Sapsız Sanık
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 18,638

Korku Bayramı
1998 Dram Görsel Efekt 5.7 50,468
1998 Macera Görsel Efekt    

Arkadaşlar ve Komşular
1998 Komedi Görsel Efekt 6.4 7,066

Kaybedecek Bir Şey Yok
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 36,611

Kaçaklar
1996 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 7,128

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 443,097

Kırık Ok
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 78,833
1996 Dram Görsel Efekt    

Güç savasçilari
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 19,702

Kahraman Pilotlar
1995 Dram Görsel Efekt    

Tehdit
1995 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 92,703
1995 Macera Görsel Efekt 4.7 4,586
- Dram Görsel Efekt    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017