Giriş Kayıt
Ray McIntyre Jr.

Ray McIntyre Jr.


Görsel Efekt

Ray McIntyre Jr., görsel efekt. Korku Seansı (2013), Bu Kız Beni Aşar (2010), Kaybedecek Bir Şey Yok (1997), Extract (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ray McIntyer Jr. | Raymond McIntyre Jr. | Ray McIn
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Görsel Efekt    

Baraka
2017 Dram Görsel Efekt 6.3 6,677
2017 Dram Görsel Efekt    
2017 Dram Görsel Efekt    
2016 Dram Görsel Efekt 5.5 2,295
2016 Suç Görsel Efekt 7.4 3,299
2016 Dram Görsel Efekt 7.8 3,383
2016 Dram Görsel Efekt 7.4 133
2015 Dram Görsel Efekt 6.5 4,609
2015 Biyografi Görsel Efekt 7.1 3,627

Aşkın Ritmi
2015 Dram Görsel Efekt 6.2 25,923
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 67,223

Çıtır Kaçak Tehlikeli
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 13,562
2015 Dram Görsel Efekt    
2014 Dram Görsel Efekt 6.7 13,394

Liseli Polisler 2
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 280,198

Motel
2014 Suç Görsel Efekt 5.3 13,792
2014 Gerilim Görsel Efekt 4.9 2,689

Siyah ya da Beyaz
2014 Dram Görsel Efekt 6.6 9,110

Başkanların Uşağı
2013 Biyografi Görsel Efekt 7.2 93,348

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2
2013 Korku Görsel Efekt 6.6 119,122

Korku Seansı
2013 Korku Görsel Efekt 7.5 330,424

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 166,547

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 181,475

Muhteşem Yaratıklar
2013 Dram Görsel Efekt 6.2 71,847
2013 Komedi Görsel Efekt 6.6 4,249
2012 Dram Görsel Efekt 7.7 19,292

Tetikçiler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 452,468
2012 Komedi Görsel Efekt 5.2 3,539

Liseli Polisler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 432,127

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 278,427

Kelimeler Yetmez
2012 Komedi Görsel Efekt 5.9 32,714

Hayalet Sürücü 2: İntikam Ateşi
2011 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 92,547

Duyguların Rengi
2011 Dram Görsel Efekt 8.1 342,529

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Görsel Efekt 4.9 190,274

Korku Gecesi
2011 Komedi Görsel Efekt 6.4 88,102

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Görsel Efekt 8.1 590,798

Şampiyon
2010 Dram Görsel Efekt 7.2 21,898

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 113,553

Biri Beni Isırdı
2010 Komedi Görsel Efekt 3.5 40,444

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Görsel Efekt 7.7 357,333
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.7 47,744

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 10,411

Bu Kız Beni Aşar
2010 Komedi Görsel Efekt 6.4 105,630

Jakuzi Ekspres
2010 Komedi Görsel Efekt 6.4 143,658

İki Babalık
2009 Komedi Görsel Efekt 5.4 32,184
2009 Komedi Görsel Efekt 6.2 38,943

12 Tuzak
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 23,643

Köpek Oteli
2009 Komedi Görsel Efekt 5.4 17,304

Kızıl Uçurum
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 38,464

Marley ve Ben
2008 Komedi Görsel Efekt 7.1 122,848

İnfazcı: Savaş Bölgesi
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 51,312

Sevgi Fırtınası
2008 Dram Görsel Efekt 6.0 19,007
2008 Korku Görsel Efekt 5.2 3,239

Hayatın Getirdikleri
2008 Dram Görsel Efekt 7.3 20,579

Akıllı Ol
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 174,036

Resimdeki Hayalet
2008 Korku Görsel Efekt 5.2 28,040
2008 Dram Görsel Efekt 6.8 6,870

Geri Dönüşler
2007 Komedi Görsel Efekt 4.2 10,103

Bitirim İkili 3
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 127,447
2007 Komedi Görsel Efekt 5.3 9,587

Suikastçı
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 75,422
2007 Komedi Görsel Efekt 2.1 13,955

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 347,622

İyi Şanslar Chuck
2007 Komedi Görsel Efekt 5.6 76,717
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 129,886

Destansı Bir Film
2007 Macera Görsel Efekt 2.3 92,341

300 Spartalı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 637,241

Kanlı Elmas
2006 Macera Görsel Efekt 8.0 422,123

Tatil
2006 Komedi Görsel Efekt 6.9 194,257

Yeni Yıl Işıkları
2006 Komedi Görsel Efekt 4.9 16,917

Koruyucu
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 77,823

Eski Süper Sevgilim
2006 Komedi Görsel Efekt 5.1 55,422

Ahmaklar
2006 Macera Görsel Efekt 6.6 115,385

Korkunç Bir Film 4
2006 Komedi Görsel Efekt 5.1 97,698

Pembe Panter
2006 Macera Görsel Efekt 5.6 68,767

Maviliklere Doğru
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 65,670

Herbie: Tam Gaz
2005 Macera Görsel Efekt 4.8 38,169

Bak Kim Gelmiş
2005 Komedi Görsel Efekt 5.9 34,957

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 276,558

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 370,586
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 74,329

Sakin Ol
2005 Komedi Görsel Efekt 5.7 60,948

Tanrıdan Gelen
2004 Dram Görsel Efekt 4.8 22,595

Son Kurgu
2004 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.2 27,241
2004 Komedi Görsel Efekt 6.2 4,611
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 140,376

Mükemmel
2004 Komedi Görsel Efekt 6.4 68,274
2004 Aksiyon Görsel Efekt 4.4 34,506

İki Fıstık
2004 Suç Görsel Efekt 5.5 104,738
2004 Korku Görsel Efekt 5.1 29,141

Yolun Sonu
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 55,923

Ben, Robot
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 412,968
2004 Komedi Görsel Efekt 5.0 63,092

Efsane Haberci
2004 Komedi Görsel Efekt 7.2 280,859
2004 Aksiyon Görsel Efekt 4.0 24,352

Freddy Jason'a Karşı
2003 Korku Görsel Efekt 5.8 93,110

Son Samuray
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 333,834

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Görsel Efekt 5.7 26,054

Özel Tim
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 123,875

Bu Nasıl Sarışın 2
2003 Komedi Görsel Efekt 4.7 48,860

Kuraldışı
2003 Suç Görsel Efekt 6.5 51,917

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 146,382

Kızgın Güneş
2003 Komedi Görsel Efekt 6.8 38,146

Son Durak 2
2003 Korku Görsel Efekt 6.2 126,600

X-Men 2
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 431,646

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
2003 Komedi Görsel Efekt 6.4 167,657

Korkusuz
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 182,493

Ajan Cody Banks
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.0 28,065

Entrika
2003 Suç Görsel Efekt 6.7 30,777

Kural Ötesi
2002 Komedi Görsel Efekt 6.7 45,469

Ateşli Piliç
2002 Komedi Görsel Efekt 5.5 78,032

Ölümüne Savaş
2002 Aksiyon Görsel Efekt 4.6 12,356

Kazara Zengin
2002 Komedi Görsel Efekt 5.8 115,818

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 167,677

Yüksek Ritm
2002 Komedi Görsel Efekt 5.7 29,326

Mike Gibi
2002 Komedi Görsel Efekt 5.1 15,840

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 574,214

Şeref Ve Cesaret
2002 Dram Görsel Efekt 6.3 45,204

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Görsel Efekt 3.0 22,662
2001 Suç Görsel Efekt 4.1 5,647

Alçak Adam
2001 Komedi Görsel Efekt 5.9 113,150

Düşman Hattında
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 89,717

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Görsel Efekt 5.5 12,604

Kara Şövalye
2001 Macera Görsel Efekt 4.8 31,695

Korkunç Bir Film 2
2001 Komedi Görsel Efekt 5.3 125,448

Günahkar
2001 Dram Görsel Efekt 6.0 46,741

Max Taşınıyor
2001 Komedi Görsel Efekt 5.4 6,021

Yarışçı
2001 Aksiyon Görsel Efekt 4.5 35,344
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 38,317

Kırmızı Gezegen
2000 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.7 49,180

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 150,662

Küçük Nicky
2000 Komedi Görsel Efekt 5.3 84,041

Vay Anam Vay
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 69,955

Son Durak
2000 Korku Görsel Efekt 6.7 190,110

Çığlık 3
2000 Korku Görsel Efekt 5.5 103,276
2000 Görsel Efekt    
1999 Kısa Metraj Görsel Efekt 6.8 2,276
1999 Komedi Görsel Efekt 6.2 1,171

Koruyucu Meleğim
1998 Komedi Görsel Efekt 7.3 10,858

Sapsız Sanık
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 18,638

Korku Bayramı
1998 Dram Görsel Efekt 5.7 51,401
1998 Macera Görsel Efekt    

Arkadaşlar ve Komşular
1998 Komedi Görsel Efekt 6.4 7,066

Kaybedecek Bir Şey Yok
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 37,566

Kaçaklar
1996 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 7,128

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 452,902

Kırık Ok
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 80,039
1996 Dram Görsel Efekt    

Güç savasçilari
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 21,013

Kahraman Pilotlar
1995 Dram Görsel Efekt    

Tehdit
1995 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 94,180
1995 Macera Görsel Efekt 4.7 4,757
Dizi Altyazıları
The Flash (9,245) Better Call Saul (7,012) Lucifer (4,135) Fargo (4,044) American Gods (3,780) Gotham (3,704) The 100 (3,217) Twin Peaks (3,211) 12 Monkeys (2,788) Supernatural (2,728)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017