Giriş Kayıt
Ray McIntyre Jr.

Ray McIntyre Jr.


Görsel Efekt

Ray McIntyre Jr., görsel efekt. Korku Seansı (2013), Bu Kız Beni Aşar (2010), Kaybedecek Bir Şey Yok (1997), Extract (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ray McIntyer Jr. | Raymond McIntyre Jr. | Ray McIn
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Görsel Efekt    

Baraka
2017 Dram Görsel Efekt 6.3 12,886
2017 Dram Görsel Efekt    
2017 Dram Görsel Efekt    
2016 Dram Görsel Efekt 5.5 2,295
2016 Suç Görsel Efekt 7.4 3,489
2016 Dram Görsel Efekt 7.8 3,541
2016 Dram Görsel Efekt 7.0 150
2015 Dram Görsel Efekt 6.5 4,609
2015 Biyografi Görsel Efekt 7.1 3,731

Aşkın Ritmi
2015 Dram Görsel Efekt 6.2 26,787
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 68,442

Çıtır Kaçak Tehlikeli
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 13,870
2015 Dram Görsel Efekt    
2014 Dram Görsel Efekt 6.7 13,479

Liseli Polisler 2
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 284,178

Motel
2014 Suç Görsel Efekt 5.3 14,215
2014 Gerilim Görsel Efekt 4.9 2,689

Siyah ya da Beyaz
2014 Dram Görsel Efekt 6.6 9,337

Başkanların Uşağı
2013 Biyografi Görsel Efekt 7.2 94,020

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2
2013 Korku Görsel Efekt 6.6 120,685

Korku Seansı
2013 Korku Görsel Efekt 7.5 335,130

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 167,859

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 182,700

Muhteşem Yaratıklar
2013 Dram Görsel Efekt 6.2 72,526
2013 Komedi Görsel Efekt 6.6 4,249
2012 Dram Görsel Efekt 7.7 19,553

Tetikçiler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 456,767
2012 Komedi Görsel Efekt 5.2 3,634

Liseli Polisler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 436,682

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 280,557

Kelimeler Yetmez
2012 Komedi Görsel Efekt 5.9 33,018

Hayalet Sürücü 2: İntikam Ateşi
2011 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 93,487

Duyguların Rengi
2011 Dram Görsel Efekt 8.1 346,408

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Görsel Efekt 4.9 191,655

Korku Gecesi
2011 Komedi Görsel Efekt 6.4 88,710

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Görsel Efekt 8.1 598,954

Şampiyon
2010 Dram Görsel Efekt 7.2 22,092

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 114,764

Biri Beni Isırdı
2010 Komedi Görsel Efekt 3.5 40,721

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Görsel Efekt 7.7 362,062
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.7 48,087

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 10,897

Bu Kız Beni Aşar
2010 Komedi Görsel Efekt 6.4 106,482

Jakuzi Ekspres
2010 Komedi Görsel Efekt 6.4 144,574

İki Babalık
2009 Komedi Görsel Efekt 5.4 32,446
2009 Komedi Görsel Efekt 6.2 39,076

12 Tuzak
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 24,013

Köpek Oteli
2009 Komedi Görsel Efekt 5.4 17,529

Kızıl Uçurum
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 38,632

Marley ve Ben
2008 Komedi Görsel Efekt 7.1 124,108

İnfazcı: Savaş Bölgesi
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 51,799

Sevgi Fırtınası
2008 Dram Görsel Efekt 6.0 19,235
2008 Korku Görsel Efekt 5.2 3,239

Hayatın Getirdikleri
2008 Dram Görsel Efekt 7.3 20,831

Akıllı Ol
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 175,312

Resimdeki Hayalet
2008 Korku Görsel Efekt 5.2 28,314
2008 Dram Görsel Efekt 6.8 6,870

Geri Dönüşler
2007 Komedi Görsel Efekt 4.2 10,103

Bitirim İkili 3
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 128,636
2007 Komedi Görsel Efekt 5.3 9,587

Suikastçı
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 75,947
2007 Komedi Görsel Efekt 2.1 13,955

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 349,756

İyi Şanslar Chuck
2007 Komedi Görsel Efekt 5.6 77,125
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 130,793

Destansı Bir Film
2007 Macera Görsel Efekt 2.3 92,841

300 Spartalı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 642,218

Kanlı Elmas
2006 Macera Görsel Efekt 8.0 425,581

Tatil
2006 Komedi Görsel Efekt 6.9 195,848

Yeni Yıl Işıkları
2006 Komedi Görsel Efekt 4.9 16,917

Koruyucu
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 78,318

Eski Süper Sevgilim
2006 Komedi Görsel Efekt 5.1 55,689

Ahmaklar
2006 Macera Görsel Efekt 6.6 116,705

Korkunç Bir Film 4
2006 Komedi Görsel Efekt 5.1 98,473

Pembe Panter
2006 Macera Görsel Efekt 5.6 69,358

Maviliklere Doğru
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 66,112

Herbie: Tam Gaz
2005 Macera Görsel Efekt 4.8 38,540

Bak Kim Gelmiş
2005 Komedi Görsel Efekt 5.9 35,173

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 278,308

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 374,423
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 75,009

Sakin Ol
2005 Komedi Görsel Efekt 5.7 61,329

Tanrıdan Gelen
2004 Dram Görsel Efekt 4.8 22,595

Son Kurgu
2004 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.2 27,837
2004 Komedi Görsel Efekt 6.2 4,611
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 141,946

Mükemmel
2004 Komedi Görsel Efekt 6.4 68,728
2004 Aksiyon Görsel Efekt 4.4 34,771

İki Fıstık
2004 Suç Görsel Efekt 5.5 106,011
2004 Korku Görsel Efekt 5.1 29,141

Yolun Sonu
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 56,511

Ben, Robot
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 417,567
2004 Komedi Görsel Efekt 5.0 63,921

Efsane Haberci
2004 Komedi Görsel Efekt 7.2 283,306
2004 Aksiyon Görsel Efekt 4.0 24,442

Freddy Jason'a Karşı
2003 Korku Görsel Efekt 5.8 94,005

Son Samuray
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 336,801

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Görsel Efekt 5.7 26,446

Özel Tim
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 124,568

Bu Nasıl Sarışın 2
2003 Komedi Görsel Efekt 4.7 49,886

Kuraldışı
2003 Suç Görsel Efekt 6.5 52,190

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 147,485

Kızgın Güneş
2003 Komedi Görsel Efekt 6.8 38,618

Son Durak 2
2003 Korku Görsel Efekt 6.2 127,740

X-Men 2
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 436,317

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
2003 Komedi Görsel Efekt 6.4 169,603

Korkusuz
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 183,855

Ajan Cody Banks
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.0 28,340

Entrika
2003 Suç Görsel Efekt 6.7 30,777

Kural Ötesi
2002 Komedi Görsel Efekt 6.7 45,664

Ateşli Piliç
2002 Komedi Görsel Efekt 5.5 78,647

Ölümüne Savaş
2002 Aksiyon Görsel Efekt 4.6 12,356

Kazara Zengin
2002 Komedi Görsel Efekt 5.8 116,857

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 169,481

Yüksek Ritm
2002 Komedi Görsel Efekt 5.7 29,447

Mike Gibi
2002 Komedi Görsel Efekt 5.1 15,975

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 581,699

Şeref Ve Cesaret
2002 Dram Görsel Efekt 6.3 45,466

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Görsel Efekt 3.0 22,893
2001 Suç Görsel Efekt 4.1 5,647

Alçak Adam
2001 Komedi Görsel Efekt 5.9 113,824

Düşman Hattında
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 90,181

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Görsel Efekt 5.5 12,604

Kara Şövalye
2001 Macera Görsel Efekt 4.8 32,471

Korkunç Bir Film 2
2001 Komedi Görsel Efekt 5.3 126,512

Günahkar
2001 Dram Görsel Efekt 6.0 47,032

Max Taşınıyor
2001 Komedi Görsel Efekt 5.4 6,021

Yarışçı
2001 Aksiyon Görsel Efekt 4.5 35,544
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 38,317

Kırmızı Gezegen
2000 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.7 49,482

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 151,685

Küçük Nicky
2000 Komedi Görsel Efekt 5.3 84,718

Vay Anam Vay
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 70,508

Son Durak
2000 Korku Görsel Efekt 6.7 191,793

Çığlık 3
2000 Korku Görsel Efekt 5.5 104,152
2000 Görsel Efekt    
1999 Kısa Metraj Görsel Efekt 6.8 2,276
1999 Komedi Görsel Efekt 6.2 1,171

Koruyucu Meleğim
1998 Komedi Görsel Efekt 7.3 10,858

Sapsız Sanık
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 18,638

Korku Bayramı
1998 Dram Görsel Efekt 5.7 51,864
1998 Macera Görsel Efekt    

Arkadaşlar ve Komşular
1998 Komedi Görsel Efekt 6.4 7,066

Kaybedecek Bir Şey Yok
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 37,709

Kaçaklar
1996 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 7,128

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 457,144

Kırık Ok
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 80,483
1996 Dram Görsel Efekt    

Güç savasçilari
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 21,404

Kahraman Pilotlar
1995 Dram Görsel Efekt    

Tehdit
1995 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 94,761
1995 Macera Görsel Efekt 4.7 4,757
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017