Giriş Kayıt
Ray McIntyre Jr.

Ray McIntyre Jr.


Görsel Efekt

Ray McIntyre Jr., görsel efekt. Korku Seansı (2013), Bu Kız Beni Aşar (2010), Kaybedecek Bir Şey Yok (1997), Extract (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ray McIntyer Jr. | Raymond McIntyre Jr. | Ray McIn
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Baraka
2017 Dram Görsel Efekt 6.6 2,417
2017 Dram Görsel Efekt    
2017 Dram Görsel Efekt    
2016 Dram Görsel Efekt 5.5 2,178
2016 Suç Görsel Efekt 7.4 2,769
2016 Dram Görsel Efekt 7.8 3,073
2016 Dram Görsel Efekt 7.4 116
2015 Dram Görsel Efekt 6.5 4,609
2015 Biyografi Görsel Efekt 7.1 3,415

Aşkın Ritmi
2015 Dram Görsel Efekt 6.1 25,035
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 65,930

Çıtır Kaçak Tehlikeli
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 13,223
2015 Dram Görsel Efekt    
2014 Dram Görsel Efekt 6.7 13,260

Liseli Polisler 2
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 276,401

Motel
2014 Suç Görsel Efekt 5.3 13,792
2014 Gerilim Görsel Efekt 4.9 2,607

Siyah ya da Beyaz
2014 Dram Görsel Efekt 6.6 8,972

Başkanların Uşağı
2013 Biyografi Görsel Efekt 7.2 92,446

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2
2013 Korku Görsel Efekt 6.6 117,437

Korku Seansı
2013 Korku Görsel Efekt 7.5 325,605

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 164,871

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 180,035

Muhteşem Yaratıklar
2013 Dram Görsel Efekt 6.2 71,150
2013 Komedi Görsel Efekt 6.6 4,249
2012 Dram Görsel Efekt 7.7 19,047

Tetikçiler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 448,175
2012 Komedi Görsel Efekt 5.2 3,437

Liseli Polisler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 427,722

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 276,298

Kelimeler Yetmez
2012 Komedi Görsel Efekt 5.9 32,238

Hayalet Sürücü 2: İntikam Ateşi
2011 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 91,564

Duyguların Rengi
2011 Dram Görsel Efekt 8.1 338,378

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Görsel Efekt 4.9 188,852

Korku Gecesi
2011 Komedi Görsel Efekt 6.4 87,498

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Görsel Efekt 8.1 581,870

Şampiyon
2010 Dram Görsel Efekt 7.2 21,560

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 112,295

Biri Beni Isırdı
2010 Komedi Görsel Efekt 3.5 40,157

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Görsel Efekt 7.7 352,491
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.7 47,340

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 10,411

Bu Kız Beni Aşar
2010 Komedi Görsel Efekt 6.4 104,909

Jakuzi Ekspres
2010 Komedi Görsel Efekt 6.4 142,841

İki Babalık
2009 Komedi Görsel Efekt 5.4 32,014
2009 Komedi Görsel Efekt 6.2 38,666

12 Tuzak
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 23,084

Köpek Oteli
2009 Komedi Görsel Efekt 5.4 17,059

Kızıl Uçurum
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 38,132

Marley ve Ben
2008 Komedi Görsel Efekt 7.1 121,637

İnfazcı: Savaş Bölgesi
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 50,786

Sevgi Fırtınası
2008 Dram Görsel Efekt 6.0 18,814
2008 Korku Görsel Efekt 5.2 3,239

Hayatın Getirdikleri
2008 Dram Görsel Efekt 7.3 20,321

Akıllı Ol
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 172,888

Resimdeki Hayalet
2008 Korku Görsel Efekt 5.2 27,750
2008 Dram Görsel Efekt 6.8 6,870

Geri Dönüşler
2007 Komedi Görsel Efekt 4.2 10,103

Bitirim İkili 3
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 126,253
2007 Komedi Görsel Efekt 5.3 9,587

Suikastçı
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 74,916
2007 Komedi Görsel Efekt 2.0 13,886

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 345,291

İyi Şanslar Chuck
2007 Komedi Görsel Efekt 5.6 76,344
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 129,025

Destansı Bir Film
2007 Macera Görsel Efekt 2.3 91,853

300 Spartalı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 631,688

Kanlı Elmas
2006 Macera Görsel Efekt 8.0 418,297

Tatil
2006 Komedi Görsel Efekt 6.9 192,808

Yeni Yıl Işıkları
2006 Komedi Görsel Efekt 4.9 16,917

Koruyucu
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 77,254

Eski Süper Sevgilim
2006 Komedi Görsel Efekt 5.1 54,856

Ahmaklar
2006 Macera Görsel Efekt 6.6 114,055

Korkunç Bir Film 4
2006 Komedi Görsel Efekt 5.1 97,003

Pembe Panter
2006 Macera Görsel Efekt 5.6 68,098

Maviliklere Doğru
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 65,241

Herbie: Tam Gaz
2005 Macera Görsel Efekt 4.8 37,827

Bak Kim Gelmiş
2005 Komedi Görsel Efekt 5.9 34,273

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 274,970

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 366,596
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 73,701

Sakin Ol
2005 Komedi Görsel Efekt 5.7 60,642

Tanrıdan Gelen
2004 Dram Görsel Efekt 4.8 22,595

Son Kurgu
2004 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.2 27,241
2004 Komedi Görsel Efekt 6.2 4,611
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 138,895

Mükemmel
2004 Komedi Görsel Efekt 6.4 67,761
2004 Aksiyon Görsel Efekt 4.4 34,176

İki Fıstık
2004 Suç Görsel Efekt 5.5 103,566
2004 Korku Görsel Efekt 5.1 29,141

Yolun Sonu
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 55,323

Ben, Robot
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 408,150
2004 Komedi Görsel Efekt 5.0 62,289

Efsane Haberci
2004 Komedi Görsel Efekt 7.2 278,393
2004 Aksiyon Görsel Efekt 4.0 24,250

Freddy Jason'a Karşı
2003 Korku Görsel Efekt 5.8 92,386

Son Samuray
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 330,583

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Görsel Efekt 5.7 25,683

Özel Tim
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 123,090

Bu Nasıl Sarışın 2
2003 Komedi Görsel Efekt 4.6 48,647

Kuraldışı
2003 Suç Görsel Efekt 6.5 51,518

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 145,425

Kızgın Güneş
2003 Komedi Görsel Efekt 6.7 37,660

Son Durak 2
2003 Korku Görsel Efekt 6.2 125,506

X-Men 2
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 426,627

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
2003 Komedi Görsel Efekt 6.4 165,804

Korkusuz
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 181,182

Ajan Cody Banks
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.0 27,818

Entrika
2003 Suç Görsel Efekt 6.7 30,777

Kural Ötesi
2002 Komedi Görsel Efekt 6.7 45,267

Ateşli Piliç
2002 Komedi Görsel Efekt 5.5 77,360

Ölümüne Savaş
2002 Aksiyon Görsel Efekt 4.6 12,356

Kazara Zengin
2002 Komedi Görsel Efekt 5.8 114,754

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 165,977

Yüksek Ritm
2002 Komedi Görsel Efekt 5.7 29,190

Mike Gibi
2002 Komedi Görsel Efekt 5.1 15,707

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 568,619

Şeref Ve Cesaret
2002 Dram Görsel Efekt 6.3 44,888

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Görsel Efekt 3.0 22,662
2001 Suç Görsel Efekt 4.1 5,647

Alçak Adam
2001 Komedi Görsel Efekt 5.9 112,433

Düşman Hattında
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 89,276

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Görsel Efekt 5.5 12,604

Kara Şövalye
2001 Macera Görsel Efekt 4.8 31,695

Korkunç Bir Film 2
2001 Komedi Görsel Efekt 5.3 124,377

Günahkar
2001 Dram Görsel Efekt 6.0 46,404

Max Taşınıyor
2001 Komedi Görsel Efekt 5.4 5,950

Yarışçı
2001 Aksiyon Görsel Efekt 4.5 34,853
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 38,317

Kırmızı Gezegen
2000 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.7 48,828

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 149,607

Küçük Nicky
2000 Komedi Görsel Efekt 5.3 83,421

Vay Anam Vay
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 69,284

Son Durak
2000 Korku Görsel Efekt 6.7 188,431

Çığlık 3
2000 Korku Görsel Efekt 5.5 102,441
2000 Görsel Efekt    
1999 Kısa Metraj Görsel Efekt 6.8 2,276
1999 Komedi Görsel Efekt 6.2 1,171

Koruyucu Meleğim
1998 Komedi Görsel Efekt 7.3 10,575

Sapsız Sanık
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 18,638

Korku Bayramı
1998 Dram Görsel Efekt 5.7 50,877
1998 Macera Görsel Efekt    

Arkadaşlar ve Komşular
1998 Komedi Görsel Efekt 6.4 7,066

Kaybedecek Bir Şey Yok
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 36,611

Kaçaklar
1996 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 7,128

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 448,704

Kırık Ok
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 79,572
1996 Dram Görsel Efekt    

Güç savasçilari
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 20,316

Kahraman Pilotlar
1995 Dram Görsel Efekt    

Tehdit
1995 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 93,506
1995 Macera Görsel Efekt 4.7 4,633
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (7,622) Rogue One (5,517) Split (4,131) Assassin's Creed (3,011) Hidden Figures (2,555) Paterson (2,415) Brimstone (2,393) The Institute (1,593) Patriots Day (1,552) The Great Wall (1,385)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,352) Legion (7,798) Arrow (4,595) Legends of Tomorrow (2,377) Into the Badlands (2,149) The Expanse (2,135) Vikings (1,957) The Blacklist (1,884) Black Sails (1,727) 24: Legacy (1,664)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017