Giriş Kayıt
Ray McIntyre Jr.

Ray McIntyre Jr.


Görsel Efekt

Ray McIntyre Jr., görsel efekt. Korku Seansı (2013), Bu Kız Beni Aşar (2010), Kaybedecek Bir Şey Yok (1997), Extract (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ray McIntyer Jr. | Raymond McIntyre Jr. | Ray McIn
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Baraka
2017 Dram Görsel Efekt 6.5 4,183
2017 Dram Görsel Efekt    
2017 Dram Görsel Efekt    
2016 Dram Görsel Efekt 5.5 2,278
2016 Suç Görsel Efekt 7.4 3,136
2016 Dram Görsel Efekt 7.8 3,237
2016 Dram Görsel Efekt 7.4 122
2015 Dram Görsel Efekt 6.5 4,609
2015 Biyografi Görsel Efekt 7.1 3,522

Aşkın Ritmi
2015 Dram Görsel Efekt 6.1 25,494
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 66,653

Çıtır Kaçak Tehlikeli
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 13,414
2015 Dram Görsel Efekt    
2014 Dram Görsel Efekt 6.7 13,324

Liseli Polisler 2
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 278,461

Motel
2014 Suç Görsel Efekt 5.3 13,792
2014 Gerilim Görsel Efekt 4.9 2,685

Siyah ya da Beyaz
2014 Dram Görsel Efekt 6.6 9,103

Başkanların Uşağı
2013 Biyografi Görsel Efekt 7.2 92,945

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2
2013 Korku Görsel Efekt 6.6 118,429

Korku Seansı
2013 Korku Görsel Efekt 7.5 328,248

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 165,855

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 180,705

Muhteşem Yaratıklar
2013 Dram Görsel Efekt 6.2 71,508
2013 Komedi Görsel Efekt 6.6 4,249
2012 Dram Görsel Efekt 7.7 19,168

Tetikçiler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 450,552
2012 Komedi Görsel Efekt 5.2 3,539

Liseli Polisler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 430,053

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 277,401

Kelimeler Yetmez
2012 Komedi Görsel Efekt 5.9 32,552

Hayalet Sürücü 2: İntikam Ateşi
2011 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 92,095

Duyguların Rengi
2011 Dram Görsel Efekt 8.1 340,634

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Görsel Efekt 4.9 189,642

Korku Gecesi
2011 Komedi Görsel Efekt 6.4 87,804

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Görsel Efekt 8.1 586,506

Şampiyon
2010 Dram Görsel Efekt 7.2 21,747

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 113,005

Biri Beni Isırdı
2010 Komedi Görsel Efekt 3.5 40,342

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Görsel Efekt 7.7 355,168
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.7 47,574

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 10,411

Bu Kız Beni Aşar
2010 Komedi Görsel Efekt 6.4 105,278

Jakuzi Ekspres
2010 Komedi Görsel Efekt 6.4 143,291

İki Babalık
2009 Komedi Görsel Efekt 5.4 32,108
2009 Komedi Görsel Efekt 6.2 38,925

12 Tuzak
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 23,643

Köpek Oteli
2009 Komedi Görsel Efekt 5.4 17,186

Kızıl Uçurum
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 38,224

Marley ve Ben
2008 Komedi Görsel Efekt 7.1 122,192

İnfazcı: Savaş Bölgesi
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 51,091

Sevgi Fırtınası
2008 Dram Görsel Efekt 6.0 18,913
2008 Korku Görsel Efekt 5.2 3,239

Hayatın Getirdikleri
2008 Dram Görsel Efekt 7.3 20,481

Akıllı Ol
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 173,458

Resimdeki Hayalet
2008 Korku Görsel Efekt 5.2 27,923
2008 Dram Görsel Efekt 6.8 6,870

Geri Dönüşler
2007 Komedi Görsel Efekt 4.2 10,103

Bitirim İkili 3
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 126,895
2007 Komedi Görsel Efekt 5.3 9,587

Suikastçı
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 75,184
2007 Komedi Görsel Efekt 2.0 13,886

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 346,485

İyi Şanslar Chuck
2007 Komedi Görsel Efekt 5.6 76,562
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 129,472

Destansı Bir Film
2007 Macera Görsel Efekt 2.3 92,129

300 Spartalı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 634,619

Kanlı Elmas
2006 Macera Görsel Efekt 8.0 420,306

Tatil
2006 Komedi Görsel Efekt 6.9 193,578

Yeni Yıl Işıkları
2006 Komedi Görsel Efekt 4.9 16,917

Koruyucu
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 77,545

Eski Süper Sevgilim
2006 Komedi Görsel Efekt 5.1 55,172

Ahmaklar
2006 Macera Görsel Efekt 6.6 114,766

Korkunç Bir Film 4
2006 Komedi Görsel Efekt 5.1 97,384

Pembe Panter
2006 Macera Görsel Efekt 5.6 68,470

Maviliklere Doğru
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 65,497

Herbie: Tam Gaz
2005 Macera Görsel Efekt 4.8 38,010

Bak Kim Gelmiş
2005 Komedi Görsel Efekt 5.9 34,273

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 275,845

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 368,755
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 74,021

Sakin Ol
2005 Komedi Görsel Efekt 5.7 60,829

Tanrıdan Gelen
2004 Dram Görsel Efekt 4.8 22,595

Son Kurgu
2004 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.2 27,241
2004 Komedi Görsel Efekt 6.2 4,611
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 139,699

Mükemmel
2004 Komedi Görsel Efekt 6.4 68,067
2004 Aksiyon Görsel Efekt 4.4 34,355

İki Fıstık
2004 Suç Görsel Efekt 5.5 104,181
2004 Korku Görsel Efekt 5.1 29,141

Yolun Sonu
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 55,642

Ben, Robot
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 410,617
2004 Komedi Görsel Efekt 5.0 62,707

Efsane Haberci
2004 Komedi Görsel Efekt 7.2 279,753
2004 Aksiyon Görsel Efekt 4.0 24,320

Freddy Jason'a Karşı
2003 Korku Görsel Efekt 5.8 92,772

Son Samuray
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 332,384

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Görsel Efekt 5.7 25,885

Özel Tim
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 123,535

Bu Nasıl Sarışın 2
2003 Komedi Görsel Efekt 4.7 48,860

Kuraldışı
2003 Suç Görsel Efekt 6.5 51,749

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 145,914

Kızgın Güneş
2003 Komedi Görsel Efekt 6.7 37,941

Son Durak 2
2003 Korku Görsel Efekt 6.2 126,117

X-Men 2
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 429,402

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
2003 Komedi Görsel Efekt 6.4 166,789

Korkusuz
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 181,938

Ajan Cody Banks
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.0 27,947

Entrika
2003 Suç Görsel Efekt 6.7 30,777

Kural Ötesi
2002 Komedi Görsel Efekt 6.7 45,376

Ateşli Piliç
2002 Komedi Görsel Efekt 5.5 77,739

Ölümüne Savaş
2002 Aksiyon Görsel Efekt 4.6 12,356

Kazara Zengin
2002 Komedi Görsel Efekt 5.8 115,340

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 166,908

Yüksek Ritm
2002 Komedi Görsel Efekt 5.7 29,253

Mike Gibi
2002 Komedi Görsel Efekt 5.1 15,775

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 571,546

Şeref Ve Cesaret
2002 Dram Görsel Efekt 6.3 45,104

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Görsel Efekt 3.0 22,662
2001 Suç Görsel Efekt 4.1 5,647

Alçak Adam
2001 Komedi Görsel Efekt 5.9 112,794

Düşman Hattında
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 89,490

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Görsel Efekt 5.5 12,604

Kara Şövalye
2001 Macera Görsel Efekt 4.8 31,695

Korkunç Bir Film 2
2001 Komedi Görsel Efekt 5.3 124,929

Günahkar
2001 Dram Görsel Efekt 6.0 46,601

Max Taşınıyor
2001 Komedi Görsel Efekt 5.4 6,021

Yarışçı
2001 Aksiyon Görsel Efekt 4.5 35,273
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 38,317

Kırmızı Gezegen
2000 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.7 49,037

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 150,145

Küçük Nicky
2000 Komedi Görsel Efekt 5.3 83,774

Vay Anam Vay
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 69,704

Son Durak
2000 Korku Görsel Efekt 6.7 189,355

Çığlık 3
2000 Korku Görsel Efekt 5.5 102,890
2000 Görsel Efekt    
1999 Kısa Metraj Görsel Efekt 6.8 2,276
1999 Komedi Görsel Efekt 6.2 1,171

Koruyucu Meleğim
1998 Komedi Görsel Efekt 7.3 10,575

Sapsız Sanık
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 18,638

Korku Bayramı
1998 Dram Görsel Efekt 5.7 51,209
1998 Macera Görsel Efekt    

Arkadaşlar ve Komşular
1998 Komedi Görsel Efekt 6.4 7,066

Kaybedecek Bir Şey Yok
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 37,436

Kaçaklar
1996 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 7,128

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 450,960

Kırık Ok
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 79,820
1996 Dram Görsel Efekt    

Güç savasçilari
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 20,891

Kahraman Pilotlar
1995 Dram Görsel Efekt    

Tehdit
1995 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 93,907
1995 Macera Görsel Efekt 4.8 4,710
Film Altyazıları
Gold (4,508) Get Out (2,657) Logan (2,264) Personal Shopper (1,812) La La Land (1,482) Split (1,447) The Age of Shadows (1,433) Silence (1,357) Rings (1,351) Zashchitniki (1,200)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,188) The Flash (4,186) The Blacklist (3,580) Into the Badlands (3,284) Fargo (2,857) The Last Kingdom (2,658) Doctor Who (2,248) Gotham (2,130) Game of Thrones (1,874) The Expanse (1,839)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017