Giriş Kayıt
Ray McIntyre Jr.

Ray McIntyre Jr.


Görsel Efekt

Ray McIntyre Jr., görsel efekt. Korku Seansı (2013), Bu Kız Beni Aşar (2010), Kaybedecek Bir Şey Yok (1997), Extract (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ray McIntyer Jr. | Raymond McIntyre Jr. | Ray McIn
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Görsel Efekt    
2017 Biyografi Görsel Efekt 7.2 12,946

Baraka
2017 Dram Görsel Efekt 6.3 20,230
2017 Dram Görsel Efekt    
2016 Dram Görsel Efekt 5.5 2,295
2016 Suç Görsel Efekt 7.5 3,930
2016 Dram Görsel Efekt 7.8 3,921
2016 Dram Görsel Efekt 6.2 1,464
2015 Dram Görsel Efekt 6.5 5,330
2015 Biyografi Görsel Efekt 7.2 4,342

Aşkın Ritmi
2015 Dram Görsel Efekt 6.2 28,922
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 73,248

Çıtır Kaçak Tehlikeli
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 14,712
2015 Dram Görsel Efekt    
2014 Dram Görsel Efekt 6.7 13,873

Liseli Polisler 2
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 296,822

Motel
2014 Suç Görsel Efekt 5.3 14,638
2014 Gerilim Görsel Efekt 4.9 2,898

Siyah ya da Beyaz
2014 Dram Görsel Efekt 6.6 9,802

Başkanların Uşağı
2013 Biyografi Görsel Efekt 7.2 96,596

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2
2013 Korku Görsel Efekt 6.6 128,064

Korku Seansı
2013 Korku Görsel Efekt 7.5 353,548

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 172,718

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 187,363

Muhteşem Yaratıklar
2013 Dram Görsel Efekt 6.2 75,143
2013 Komedi Görsel Efekt 6.6 4,249
2012 Dram Görsel Efekt 7.7 20,354

Tetikçiler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 472,088
2012 Komedi Görsel Efekt 5.2 3,634

Liseli Polisler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 450,762

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 288,293

Kelimeler Yetmez
2012 Komedi Görsel Efekt 5.9 33,018

Hayalet Sürücü 2: İntikam Ateşi
2011 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 96,772

Duyguların Rengi
2011 Dram Görsel Efekt 8.1 360,960

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Görsel Efekt 4.9 196,404

Korku Gecesi
2011 Komedi Görsel Efekt 6.4 90,669

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Görsel Efekt 8.1 628,864

Şampiyon
2010 Dram Görsel Efekt 7.2 22,663

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 119,249

Biri Beni Isırdı
2010 Komedi Görsel Efekt 3.4 41,697

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Görsel Efekt 7.7 381,821
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.7 49,293

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 10,897

Bu Kız Beni Aşar
2010 Komedi Görsel Efekt 6.4 109,266

Jakuzi Ekspres
2010 Komedi Görsel Efekt 6.4 147,682

İki Babalık
2009 Komedi Görsel Efekt 5.4 33,054
2009 Komedi Görsel Efekt 6.2 40,206

12 Tuzak
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 24,594

Köpek Oteli
2009 Komedi Görsel Efekt 5.4 18,246

Kızıl Uçurum
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 38,632

Marley ve Ben
2008 Komedi Görsel Efekt 7.1 128,496

İnfazcı: Savaş Bölgesi
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 53,808

Sevgi Fırtınası
2008 Dram Görsel Efekt 6.0 19,874
2008 Korku Görsel Efekt 5.2 3,239

Hayatın Getirdikleri
2008 Dram Görsel Efekt 7.3 21,534

Akıllı Ol
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 179,342

Resimdeki Hayalet
2008 Korku Görsel Efekt 5.2 29,136
2008 Dram Görsel Efekt 6.8 6,870

Geri Dönüşler
2007 Komedi Görsel Efekt 4.2 10,103

Bitirim İkili 3
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 132,574
2007 Komedi Görsel Efekt 5.3 9,587

Suikastçı
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 77,521
2007 Komedi Görsel Efekt 2.1 13,955

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 356,949

İyi Şanslar Chuck
2007 Komedi Görsel Efekt 5.6 78,525

İleri
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 133,915

Destansı Bir Film
2007 Macera Görsel Efekt 2.3 94,588

300 Spartalı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 659,604

Kanlı Elmas
2006 Macera Görsel Efekt 8.0 438,653

Tatil
2006 Komedi Görsel Efekt 6.9 204,889

Yeni Yıl Işıkları
2006 Komedi Görsel Efekt 4.9 17,697

Koruyucu
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 80,000

Eski Süper Sevgilim
2006 Komedi Görsel Efekt 5.1 56,901

Ahmaklar
2006 Macera Görsel Efekt 6.6 121,230

Korkunç Bir Film 4
2006 Komedi Görsel Efekt 5.1 101,265

Pembe Panter
2006 Macera Görsel Efekt 5.6 71,466

Maviliklere Doğru
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 67,421

Herbie: Tam Gaz
2005 Macera Görsel Efekt 4.8 39,795

Bak Kim Gelmiş
2005 Komedi Görsel Efekt 5.9 35,534

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 284,100

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 388,656
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.7 77,381

Sakin Ol
2005 Komedi Görsel Efekt 5.7 62,451

Tanrıdan Gelen
2004 Dram Görsel Efekt 4.8 22,595

Son Kurgu
2004 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.2 27,837
2004 Komedi Görsel Efekt 6.2 4,611
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 146,380

Mükemmel
2004 Komedi Görsel Efekt 6.4 70,229
2004 Aksiyon Görsel Efekt 4.4 35,748

İki Fıstık
2004 Suç Görsel Efekt 5.5 110,065
2004 Korku Görsel Efekt 5.1 30,070

Yolun Sonu
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 58,223

Ben, Robot
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 433,903
2004 Komedi Görsel Efekt 5.0 66,595

Efsane Haberci
2004 Komedi Görsel Efekt 7.2 291,535
2004 Aksiyon Görsel Efekt 4.0 24,937

Freddy Jason'a Karşı
2003 Korku Görsel Efekt 5.8 97,158

Son Samuray
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 347,503

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Görsel Efekt 5.7 27,104

Özel Tim
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 126,890

Bu Nasıl Sarışın 2
2003 Komedi Görsel Efekt 4.7 51,773

Kuraldışı
2003 Suç Görsel Efekt 6.5 53,582

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 150,791

Kızgın Güneş
2003 Komedi Görsel Efekt 6.8 40,078

Son Durak 2
2003 Korku Görsel Efekt 6.2 132,001

X-Men 2
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 450,334

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
2003 Komedi Görsel Efekt 6.4 176,735

Korkusuz
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 188,532

Ajan Cody Banks
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 29,168

Entrika
2003 Suç Görsel Efekt 6.7 30,777

Kural Ötesi
2002 Komedi Görsel Efekt 6.7 46,370

Ateşli Piliç
2002 Komedi Görsel Efekt 5.5 80,732

Ölümüne Savaş
2002 Aksiyon Görsel Efekt 4.6 12,356

Kazara Zengin
2002 Komedi Görsel Efekt 5.8 120,208

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 175,027

Yüksek Ritm
2002 Komedi Görsel Efekt 5.7 29,942

Mike Gibi
2002 Komedi Görsel Efekt 5.2 16,475

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 598,596

Şeref Ve Cesaret
2002 Dram Görsel Efekt 6.3 45,869

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Görsel Efekt 3.0 23,203
2001 Suç Görsel Efekt 4.1 5,647

Alçak Adam
2001 Komedi Görsel Efekt 5.9 116,357

Düşman Hattında
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 91,756

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Görsel Efekt 5.5 12,604

Kara Şövalye
2001 Macera Görsel Efekt 4.8 33,494

Korkunç Bir Film 2
2001 Komedi Görsel Efekt 5.3 130,547

Günahkar
2001 Dram Görsel Efekt 6.0 48,208

Max Taşınıyor
2001 Komedi Görsel Efekt 5.4 6,021

Yarışçı
2001 Aksiyon Görsel Efekt 4.5 35,560
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 40,053

Kırmızı Gezegen
2000 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.7 50,577

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 155,261

Küçük Nicky
2000 Komedi Görsel Efekt 5.3 86,787

Vay Anam Vay
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 72,310

Son Durak
2000 Korku Görsel Efekt 6.7 198,462

Çığlık 3
2000 Korku Görsel Efekt 5.5 107,372
2000 Görsel Efekt    
1999 Kısa Metraj Görsel Efekt 6.8 2,276
1999 Komedi Görsel Efekt 6.2 1,171

Koruyucu Meleğim
1998 Komedi Görsel Efekt 7.3 10,858

Sapsız Sanık
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 18,638

Korku Bayramı
1998 Korku Görsel Efekt 5.7 54,011
1998 Macera Görsel Efekt    

Arkadaşlar ve Komşular
1998 Komedi Görsel Efekt 6.4 7,066

Kaybedecek Bir Şey Yok
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 38,677

Kaçaklar
1996 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 7,128

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 469,315

Kırık Ok
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 82,198
1996 Dram Görsel Efekt    

Güç savasçilari
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 22,068

Kahraman Pilotlar
1995 Dram Görsel Efekt    

Tehdit
1995 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 96,794
1995 Macera Görsel Efekt 4.8 4,988
Dizi Altyazıları
La casa de papel (21,838) Vikings (2,188) Black Mirror (1,985) Counterpart (1,929) Bron/Broen (1,692) Legends of Tomorrow (1,233) Supernatural (1,026) The Alienist (896) Altered Carbon (891) Blindspot (817)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018