Giriş Kayıt
David McIlwraith

David McIlwraith


Oyuncu

David McIlwraith, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Oyuncu    
2012 Aksiyon Oyuncu 7.1 4,681
2007 Dram Oyuncu    

Görünmeyen Tehlike 2
2006 Aksiyon Oyuncu    

Gece Yarısına 5 Gün Kala
2004 Aksiyon Oyuncu    
2003 Dram Oyuncu    

Seks Oyunları 2
2000 Dram Oyuncu    
1999 Aksiyon Oyuncu    
1997 Aksiyon Oyuncu 6.6 425

Liseli Ajan
1991 Aksiyon Oyuncu 5.7 5,248

Milenyum
1989 Dram Oyuncu 5.7 4,834
1986 Aksiyon Oyuncu 5.0 535
Dizi Altyazıları
The Flash (5,665) Black Sails (4,558) Into the Badlands (4,034) Iron Fist (2,811) Vikings (1,947) Legion (1,745) Game of Thrones (1,509) Arrow (1,460) The 100 (1,409) Billions (1,384)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017