Giriş Kayıt
David McIlwraith

David McIlwraith


Oyuncu

David McIlwraith, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Oyuncu    
2012 Aksiyon Oyuncu 7.1 4,681
2007 Dram Oyuncu    

Görünmeyen Tehlike 2
2006 Aksiyon Oyuncu    

Gece Yarısına 5 Gün Kala
2004 Aksiyon Oyuncu 6.7 2,313
2003 Dram Oyuncu    

Seks Oyunları 2
2000 Dram Oyuncu    
1999 Aksiyon Oyuncu    
1997 Aksiyon Oyuncu 6.6 425

Liseli Ajan
1991 Aksiyon Oyuncu 5.7 5,248

Milenyum
1989 Dram Oyuncu 5.7 4,834
1986 Aksiyon Oyuncu 5.0 535
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,734) Den of Thieves (3,224) Hostiles (3,214) Maze Runner: The Death Cure (2,671) 12 Strong (2,509) Wildling (1,850) Winchester (1,401) Peter Rabbit (1,299) Submergence (1,280) The Commuter (1,253)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,805) The Terror (3,883) The Flash (3,313) Supernatural (3,147) Legion (3,122) The Crossing (2,461) The Expanse (1,667) Vikings (1,579) The Big Bang Theory (1,499) Fear the Walking Dead (1,117)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018