Giriş Kayıt
Jane McGregor

Jane McGregor (34)


Oyuncu

Jane McGregor, 01 Ocak 1983 Vancouver, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu. Gençlik Ateşi (2002), That Beautiful Somewhere (2006), Bang Bang You're Dead (2002), (2017) A Dog's Purpose (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1983
Doğum Yeri: Vancouver, British Columbia, Kanada
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 34 Macera Oyuncu 4.8 11,546

Dokuzuncu Hayat
2016 33 Gizem Oyuncu 6.3 3,836
2007 24 Dram Oyuncu 4.1 137
2007 24 Macera Oyuncu 5.2 50
2006 23 Dram Oyuncu 5.5 527
2005 22 Dram Oyuncu    

Gençlik Ateşi
2002 19 Komedi Oyuncu 5.1 4,868
2002 19 Dram Oyuncu 6.9 484
2002 19 Suç Oyuncu 8.0 11,080
1999 16 Komedi Oyuncu    

İki Kırık Kalp
1999 16 Romantik Oyuncu    
1998 15 Fantastik Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,420) Legion (9,035) Arrow (6,472) The Flash (5,684) The 100 (5,645) Black Sails (4,022) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,642) The Big Bang Theory (3,584) Suits (3,480) The Expanse (3,211)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017