Giriş Kayıt
David McGough

David McGough


Kostümcü, Oyuncu

David McGough, kostümcü, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Belgesel Oyuncu 7.0 687
1996 Komedi Kostüm Bölümü 5.4 56
1991 Komedi Kostüm Bölümü    

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Kostüm Bölümü 8.6 69,277
1987 Bilim-Kurgu Kostüm Bölümü    
1981 Komedi Kostüm Bölümü 4.0 822
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,367) Allied (9,341) Moana (7,857) Assassin's Creed (5,344) Lion (4,716) Arrival (3,661) Hacksaw Ridge (2,828) Nocturnal Animals (2,523) Fences (2,425) Forushande (1,809)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,794) Supernatural (7,509) The Expanse (4,633) Vikings (4,173) The Big Bang Theory (3,735) Suits (3,338) Legion (3,315) The Blacklist (3,219) Arrow (3,045) Sherlock (2,711)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017