Giriş Kayıt
Dwight McFee

Dwight McFee


Oyuncu

Dwight McFee, oyuncu. (1999) Pushing Tin (1999), (1985) The Journey of Natty Gann (1985), (1999) The 4th Floor (1999), (1995) Gold Diggers: The Secret of Bear Mountain (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dwight C. McFee | Dwight Mcfee
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Gizem Oyuncu 8.0 31
2011 Dram Oyuncu 7.1 95
2009 Komedi Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu    
2003 Dram Oyuncu    

Aşkın Sırları
1999 Dram Oyuncu 6.8 12,682
1999 Korku Oyuncu 5.7 3,831
1999 Komedi Oyuncu 6.0 24,996
1996 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.0 4,054
1995 Macera Oyuncu 6.0 3,395
1995 Dram Oyuncu 7.8 9,382

Gizli Dosyalar
1993 Dram Oyuncu 8.7 165,120

Bu Çocuğun Hayatı
1993 Biyografi Oyuncu 7.3 38,547
1993 Suç Oyuncu    
1992 Dram Oyuncu 6.8 201

İskoçyalı
1992 Aksiyon Oyuncu 7.3 10,790

Şah Mat
1992 Dram Oyuncu 6.1 6,120
1990 Dram Oyuncu    
1988 Dram Oyuncu 5.5 383
1988 Aksiyon Oyuncu    

Büyük Tuzak
1987 Suç Oyuncu 7.9 1,567
1987 Aksiyon Oyuncu 5.6 1,934

21. Cadde
1987 Suç Oyuncu 7.3 9,211
1985 Aile Oyuncu 7.0 4,100
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017