Giriş Kayıt
Dwight McFee

Dwight McFee


Oyuncu

Dwight McFee, oyuncu. (1999) Pushing Tin (1999), (1985) The Journey of Natty Gann (1985), (1999) The 4th Floor (1999), (1995) Gold Diggers: The Secret of Bear Mountain (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dwight C. McFee | Dwight Mcfee
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Gizem Oyuncu 8.0 31
2011 Dram Oyuncu 7.1 95
2009 Komedi Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu    
2003 Dram Oyuncu    

Aşkın Sırları
1999 Dram Oyuncu 6.8 12,682
1999 Korku Oyuncu 5.7 3,831
1999 Komedi Oyuncu 6.0 26,280
1996 Dram Oyuncu 6.0 4,245
1995 Macera Oyuncu 6.0 3,395
1995 Dram Oyuncu 7.8 9,749
1993 Suç Oyuncu 5.4 1,200

Gizli Dosyalar
1993 Dram Oyuncu 8.7 174,552

Bu Çocuğun Hayatı
1993 Biyografi Oyuncu 7.3 40,289
1992 Dram Oyuncu 6.8 201

İskoçyalı
1992 Aksiyon Oyuncu 7.3 11,258

Şah Mat
1992 Dram Oyuncu 6.1 6,120

İnanılmaz Hulk'ın Ölümü
1990 Dram Oyuncu    
1988 Dram Oyuncu 5.5 383
1988 Aksiyon Oyuncu    

Büyük Tuzak
1987 Suç Oyuncu 7.9 1,587
1987 Aksiyon Oyuncu 5.6 1,934

21. Cadde
1987 Suç Oyuncu 7.3 9,462
1985 Aile Oyuncu 7.0 4,270
Dizi Altyazıları
Westworld (8,823) La casa de papel (2,560) The Expanse (2,075) Legion (1,809) Colony (1,517) 12 Monkeys (1,379) Goliath (1,307) Cloak & Dagger (1,293) Vikings (1,019) Fear the Walking Dead (991)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018