Giriş Kayıt
John McEnery

John McEnery (74)


Oyuncu

John McEnery, 01 Kasım 1943 Birmingham, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Romeo ve Juliet (1968), Tanrıların Dehşeti (1974), When Saturday Comes (1996), (1998) Merlin (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Kasım 1943
Doğum Yeri: Birmingham, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Akrep
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Biyografi Oyuncu 8.1 5,493

İnci Küpeli Kız
2003 60 Biyografi Oyuncu 6.9 66,072
1998 Macera Oyuncu 7.1 18,189
1998 55 Dram Oyuncu    
1996 53 Dram Oyuncu 6.0 1,868
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,954
1995 Korku Oyuncu 7.5 71

Siyah İnci
1994 51 Macera Oyuncu 6.7 7,846
1993 50 Macera Oyuncu    
1991 48 Suç Oyuncu 6.1 158

Kray kardesler
1990 47 Biyografi Oyuncu 6.7 6,529
1990 47 Dram Oyuncu 6.8 18,859
1990 47 Dram Oyuncu    
1988 45 Dram Oyuncu 7.6 778
1985 Dram Oyuncu 7.4 338
1985 42 Dram Oyuncu    
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,304

Düellocu
1977 34 Dram Oyuncu 7.5 16,452
1976 33 Dram Oyuncu 5.7 683
1975 32 Biyografi Oyuncu 6.8 344
1974 31 Komedi Oyuncu 7.2 80

Tanrıların Dehşeti
1974 31 Macera Oyuncu 5.7 4,565
1973 30 Dram Oyuncu 7.6 262
1971 28 Biyografi Oyuncu 7.3 3,744

Romeo ve Juliet
1968 25 Dram Oyuncu 7.6 26,158
1965 22 Dram Oyuncu 7.3 1,049
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018