Giriş Kayıt
Maureen McElheron

Maureen McElheron (66)


Müzisyen, Senarist, Oyuncu, Müzisyen

Maureen McElheron, 26 Eylül 1950 Lansing, Michigan, ABD doğumlu müzisyen, senarist, oyuncu, müzisyen. Şarkı (1992) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Eylül 1950
Doğum Yeri: Lansing, Michigan, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 65 Animasyon Müzik 6.0 167

Saçlar Yukarı
2004 54 Animasyon Müzik 6.9 701

Mutant Uzaylılar
2001 51 Animasyon Müzik 6.9 870
1997 47 Animasyon Müzik 7.0 1,443

Şarkı
1992 42 Animasyon Senarist
Oyuncu
Müzik
7.2 584
1991 41 Animasyon Senarist 7.0 230
Film Altyazıları
Live by Night (9,461) Why Him? (6,566) Rogue One (3,342) Resident Evil: The Final Chapter (3,304) Patriots Day (2,368) Assassin's Creed (2,082) Hidden Figures (1,991) Paterson (1,293) Split (1,232) Allied (946)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,021) Black Sails (4,157) Into the Badlands (3,213) Legion (2,365) The 100 (2,121) Vikings (1,790) Taken (1,534) The Originals (1,451) Designated Survivor (1,441) Game of Thrones (1,374)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017