Giriş Kayıt
Kit McDonough

Kit McDonough (68)


Oyuncu

Kit McDonough, 13 Ağustos 1949 doğumlu oyuncu. Benim Adım Sam (2001) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ağustos 1949
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Benim Adım Sam
2001 52 Dram Oyuncu 7.6 129,443

Karımı Nasıl Doğradım?
2000 51 Komedi Oyuncu 4.7 3,067

Yuvaya Dönüş
1993 44 Macera Oyuncu 6.9 36,325
1992 43 Suç Oyuncu 6.8 2,466
1987 38 Macera Oyuncu    
1985 36 Komedi Oyuncu    
1976 Komedi Oyuncu 6.9 4,656

Tebessüm
1975 26 Komedi Oyuncu 7.2 1,705
1974 Komedi Oyuncu 7.5 12,797
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,816) Dunkirk (3,947) Stronger (2,754) It (2,186) Mother! (1,479) American Made (1,428) Kingsman: The Golden Circle (1,343) Loving Vincent (1,334) Flatliners (643) The Foreigner (641)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,342) Shameless (6,101) Mr. Robot (4,860) Game of Thrones (3,187) Peaky Blinders (2,119) Manhunt: Unabomber (2,060) Lucifer (1,672) Designated Survivor (1,530) Supernatural (1,383) The Big Bang Theory (1,097)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017