Giriş Kayıt
Ann McDonough

Ann McDonough (68)


Oyuncu

Ann McDonough, 21 Nisan 1949 doğumlu oyuncu. Gecenin Nefesi (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Nisan 1949
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Nefeste Hayat
2007 58 Dram Oyuncu 6.4 12,305
2005 56 Komedi Oyuncu 5.5 465
2002 53 Dram Oyuncu 5.5 341

Gecenin Nefesi
2002 53 Dram Oyuncu 6.5 67,423
1999 Suç Oyuncu 8.1 58,813
1993 44 Komedi Oyuncu 6.9 17,494

Aşk Mı Para Mı
1993 44 Komedi Oyuncu 6.1 9,405

Lorenzo'nun Yağı
1992 43 Dram Oyuncu 7.2 16,585

Aldanış
1991 42 Gerilim Oyuncu 6.1 5,250

Ay Çarpması
1987 38 Komedi Oyuncu 7.1 38,887
1979 30 Dram Oyuncu 6.6 37
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,115
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017