Giriş Kayıt
Edward J. McDonald

Edward J. McDonald


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü

Edward J. McDonald, set dekoratörü, sanat bölümü. Alcatraz'dan Kaçış (1979), Night Court (1984), Deadly Friend (1986), In the Heat of the Night (1988) gibi yapımlarla biliniyor.02 Şubat 2011 tarihinde (41 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 02 Şubat 2011
Diğer Bir İsmi: Edward Joseph McDonald | Ed McDonald
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Indiana Jones: Son Macera
1989 Aksiyon Sanat Bölümü 8.3 540,919

Kanunun Üstünde
1988 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 23,169
1988 Dram Set Dekoratörü 7.4 2,395
1986 Dram Set Dekoratörü 5.5 5,009
1984 Komedi Set Dekoratörü 7.7 7,295
1980 Western Set Dekoratörü    

Alcatraz'dan Kaçış
1979 Biyografi Set Dekoratörü 7.6 90,789
1973 Komedi Set Dekoratörü    
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,132) Doctor Strange (6,690) Allied (6,331) Moana (4,802) Lion (3,490) Arrival (3,142) John Wick: Chapter 2 (2,977) Forushande (2,879) Hacksaw Ridge (2,217) Fences (2,027)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,284) Supernatural (4,652) The Expanse (4,311) Vikings (3,967) Suits (3,622) The Big Bang Theory (2,469) Sherlock (2,399) Arrow (2,006) Legion (1,965) Black Sails (1,736)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017