Giriş Kayıt
Edward J. McDonald

Edward J. McDonald


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü

Edward J. McDonald, set dekoratörü, sanat bölümü. Alcatraz'dan Kaçış (1979), Night Court (1984), Deadly Friend (1986), In the Heat of the Night (1988) gibi yapımlarla biliniyor.02 Şubat 2011 tarihinde (41 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 02 Şubat 2011
Diğer Bir İsmi: Edward Joseph McDonald | Ed McDonald
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Indiana Jones: Son Macera
1989 Aksiyon Sanat Bölümü 8.3 572,209

Kanunun Üstünde
1988 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 24,251
1988 Dram Set Dekoratörü 7.5 2,562
1986 Dram Set Dekoratörü 5.5 5,492
1984 Komedi Set Dekoratörü 7.7 7,926
1980 Western Set Dekoratörü    

Alcatraz'dan Kaçış
1979 Biyografi Set Dekoratörü 7.6 95,258
1973 Komedi Set Dekoratörü    
Film Altyazıları
The Foreigner (7,453) The Mountain Between Us (5,237) Flatliners (4,917) Stronger (3,463) Beyond Skyline (3,312) Dunkirk (3,255) American Made (2,196) Kingsman: The Golden Circle (1,972) It (1,684) Victoria & Abdul (1,465)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017