Giriş Kayıt
Edward J. McDonald

Edward J. McDonald


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü

Edward J. McDonald, set dekoratörü, sanat bölümü. Alcatraz'dan Kaçış (1979), Night Court (1984), Deadly Friend (1986), In the Heat of the Night (1988) gibi yapımlarla biliniyor.02 Şubat 2011 tarihinde (41 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 02 Şubat 2011
Diğer Bir İsmi: Edward Joseph McDonald | Ed McDonald
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Indiana Jones: Son Macera
1989 Aksiyon Sanat Bölümü 8.3 562,041

Kanunun Üstünde
1988 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 23,888
1988 Dram Set Dekoratörü 7.5 2,506
1986 Dram Set Dekoratörü 5.5 5,338
1984 Komedi Set Dekoratörü 7.7 7,696
1980 Western Set Dekoratörü    

Alcatraz'dan Kaçış
1979 Biyografi Set Dekoratörü 7.6 93,784
1973 Komedi Set Dekoratörü    
Film Altyazıları
Baywatch (14,989) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,063) 6 Days (2,288) Lady Macbeth (2,284) Dangal (2,264) Dunkirk (2,227) Security (1,805) Wakefield (1,310) King Arthur: Legend of the Sword (1,300) Alien: Covenant (1,006)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (120,222) The Defenders (5,541) Rick and Morty (3,807) The Strain (2,580) Suits (1,917) The Sinner (1,599) Mr. Mercedes (1,372) Fargo (1,205) Breaking Bad (1,034) Twin Peaks (881)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017