Giriş Kayıt
Ruth McDevitt

Ruth McDevitt (80)


Oyuncu

Ruth Thane Shoecraft, 12 Eylül 1895 Coldwater, Michigan, ABD doğumlu oyuncu. Kolchak: The Night Stalker (1974), The Shakiest Gun in the West (1968), (1963) Kuşlar (1963), (1961) İkiz Melekler (1961) gibi yapımlarla biliniyor.27 Mayıs 1976 tarihinde (80 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Ruth Thane Shoecraft
Doğum Tarihi: 12 Eylül 1895
Ölüm Tarihi: 27 Mayıs 1976
Doğum Yeri: Coldwater, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: Ruth Mc Devitt
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1974 Komedi Oyuncu 8.6 3,020
1974 79 Müzikal Oyuncu 6.0 2,190
1974 79 Komedi Oyuncu 7.7 56
1973 78 Komedi Oyuncu    

San Fransisko Sokakları
1972 Aksiyon Oyuncu 7.3 3,738
1972 77 Komedi Oyuncu 6.2 394
1971 76 Dram Oyuncu 5.5 106
1971 Komedi Oyuncu 8.3 11,418

Kutsal Harekat
1969 74 Suç Oyuncu 5.9 1,700
1969 74 Komedi Oyuncu 6.4 616
1969 74 Komedi Oyuncu 7.0 348
1969 Dram Oyuncu 7.2 955
1968 73 Komedi Oyuncu 6.4 1,815
1967 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,838

Tatlı Cadı
1964 Komedi Oyuncu 7.6 12,643

Kuşlar
1963 68 Korku Oyuncu 7.7 140,394
1962 Suç Oyuncu 8.6 2,854
1962 67 Komedi Oyuncu 6.7 1,451

İkiz Melekler
1961 66 Komedi Oyuncu 7.1 15,422
1960 Komedi Oyuncu 8.3 9,248
1959 Komedi Oyuncu    
1958 Dram Oyuncu    
1955 Dram Oyuncu    
1954 Dram Oyuncu    
1953 Komedi Oyuncu 8.3 83
1950 Dram Oyuncu 8.5 59
1948 Dram Oyuncu 8.0 163
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017