Giriş Kayıt
Simon McCutcheon

Simon McCutcheon


Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Simon McCutcheon, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı, sanat bölümü, set dekoratörü. Killer Elite (2011), Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı (2014), Babam Romulus (2007), Her İşte Bir Hayır Var (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapım Tasarımcısı 8.4 24
2016 Bilim-Kurgu Yapım Tasarımcısı 5.0 191

Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı
2014 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.1 70,323
2014 Aksiyon Sanat Yönetmeni    
2013 Dram Yapım Tasarımcısı 8.1 283
2013 Macera Yapım Tasarımcısı 7.5 1,264
2012 Dram Yapım Tasarımcısı 7.0 592
2011 Komedi Sanat Yönetmeni 7.2 819
2011 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.5 110,881

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 8.3 61,281

Arkadaşım Canavar
2009 Macera Sanat Bölümü 6.8 91,430

Kutsanmış
2009 Dram Yapım Tasarımcısı 6.8 587

Seks Olmadan Bir Yılım
2009 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.8 824

Babam Romulus
2007 Biyografi Sanat Yönetmeni 6.7 3,736

Vahiyler
2006 Gizem Sanat Yönetmeni 5.4 1,192
2006 Aksiyon Sanat Bölümü    

Her İşte Bir Hayır Var
2005 Dram Sanat Yönetmeni 7.1 2,781
2003 Komedi Sanat Yönetmeni 4.4 130

Sessiz Amerikalı
2002 Dram Sanat Bölümü 7.1 24,145
2001 Suç Sanat Yönetmeni 7.8 5
1998 Gerilim Sanat Bölümü
Set Dekoratörü
7.4 3,005

Fırtına Adam
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 20,906
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017