Giriş Kayıt
John McCurry

John McCurry (60)


Oyuncu

John McCurry, 18 Ekim 1928 Anderson, Güney Carolina, ABD doğumlu oyuncu. (1980) Atlantic Şehri (1980), (1964) The Pawnbroker (1964), (1981) Wolfen (1981), (1966) Gammera the Invincible (1966) gibi yapımlarla biliniyor.28 Mart 1989 tarihinde (60 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 18 Ekim 1928
Ölüm Tarihi: 28 Mart 1989
Doğum Yeri: Anderson, Güney Carolina, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Oliver ve Arkadaşları
1988 60 Animasyon Oyuncu 6.7 33,915
1985 57 Suç Oyuncu 6.9 43
1983 55 Komedi Oyuncu 7.5 107,574
1981 53 Korku Oyuncu 3.8 452
1981 53 Korku Oyuncu 6.3 6,882

Atlantic Şehri
1980 52 Suç Oyuncu 7.4 11,517
1972 44 Animasyon Oyuncu 6.3 8,367
1971 43 Gizem Oyuncu 7.0 2,123
1970 42 Komedi Oyuncu 6.7 1,351
1970 42 Komedi Oyuncu 6.9 1,508
1966 38 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.1 695
1964 36 Dram Oyuncu 7.8 6,093
1959 31 Dram Oyuncu 6.8 210
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,300) Allied (11,422) Moana (7,089) Lion (5,447) Arrival (3,757) Hacksaw Ridge (3,185) Nocturnal Animals (2,939) Shut In (2,231) Underworld: Blood Wars (2,192) Fences (1,850)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,873) The Expanse (7,418) Taboo (7,372) Legion (6,041) Arrow (5,797) The Big Bang Theory (5,576) Vikings (4,454) The Blacklist (3,161) Sherlock (2,783) Suits (2,604)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017