Giriş Kayıt
Terri McCoy

Terri McCoy


Yönetmen, Yönetmen Asistanı

Terri McCoy, yönetmen, yönetmen asistanı. In Living Color (1990), Moesha (1996), Sister, Sister (1994), (1995) The Wayans Bros. (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Terry McCoy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Komedi Yönetmen 5.6 2,472
1995 Komedi Yönetmen 7.3 3,532
1994 Komedi Yönetmen 6.1 8,646
1991 Komedi Yönetmen Asistanı 6.5 456
1990 Komedi Yönetmen
Yönetmen Asistanı
8.1 7,938
1983 Komedi Çeşitli 7.2 1,579
1982 Dram Yönetmen Asistanı 6.9 2,353
Dizi Altyazıları
Vikings (9,031) Supernatural (3,861) Mr. Robot (3,727) The Big Bang Theory (3,168) Game of Thrones (3,142) Gotham (2,966) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,803) Shameless (2,759) Arrow (2,732) The Flash (1,862)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017