Giriş Kayıt
Terri McCoy

Terri McCoy


Yönetmen, Yönetmen Asistanı

Terri McCoy, yönetmen, yönetmen asistanı. In Living Color (1990), Moesha (1996), Sister, Sister (1994), (1995) The Wayans Bros. (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Terry McCoy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Komedi Yönetmen 5.6 2,406
1995 Komedi Yönetmen 7.3 3,499
1994 Komedi Yönetmen 6.1 8,492
1991 Komedi Yönetmen Asistanı 6.5 456
1990 Komedi Yönetmen
Yönetmen Asistanı
8.1 7,769
1983 Komedi Çeşitli 7.2 1,579
1982 Dram Yönetmen Asistanı 6.9 2,296
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (117,323) Rick and Morty (4,373) The Defenders (3,345) The Strain (3,013) Suits (1,917) Mr. Mercedes (1,316) The Sinner (1,131) Fargo (1,129) The Last Ship (1,080) Breaking Bad (1,001)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017