Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Terri McCoy

Terri McCoy


Yönetmen, Yönetmen Asistanı

Terri McCoy, yönetmen, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Terry McCoy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Komedi Yönetmen    
1996 Komedi Yönetmen 5.6 2,292
1994 Komedi Yönetmen 6.1 8,132
1991 Komedi Yönetmen Asistanı 6.5 456
1990 Komedi Yönetmen Asistanı
Yönetmen
8.1 7,476
1983 Komedi Çeşitli 7.2 1,579
1982 Dram Yönetmen Asistanı 6.9 2,163
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017