Giriş Kayıt
John McCoy

John McCoy


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

John McCoy, kameraman, görüntü yönetmeni. Hepsi Benim (1984), O'nun Çocuğu (1981), Moving (1988), (1998) Geçmişin Gölgesinde (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Geçmişin Gölgesinde
1998 Suç Kameraman 8.5 866,039
1993 Komedi Kameraman 5.7 5,533

Rakip Kardeşler
1990 Komedi Kameraman 5.4 1,994
1988 Komedi Kameraman 6.1 3,871
1986 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 3.7 176

Hepsi Benim
1984 Komedi Kameraman 6.7 14,034

İki Beyinli Adam
1983 Komedi Kameraman 6.4 20,846

Ölü Adamlar Ekose Giymez
1982 Komedi Kameraman 6.8 16,924
1982 Dram Görüntü Yönetmeni 3.8 90

O'nun Çocuğu
1981 Komedi Kameraman 6.4 4,288
1980 Komedi Kameraman 6.1 9,931
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,214) Stronger (4,165) Dunkirk (3,093) Loving Vincent (1,918) Flatliners (1,759) American Made (1,670) It (1,612) Kingsman: The Golden Circle (1,483) Mother! (1,370) The Foreigner (847)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,343) Mr. Robot (6,768) Shameless (5,673) Game of Thrones (3,384) Manhunt: Unabomber (2,844) Peaky Blinders (2,736) Designated Survivor (1,535) Lucifer (1,362) The Big Bang Theory (1,347) Supernatural (1,202)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017