Giriş Kayıt
Andre McCoy

Andre McCoy


Dublör, Oyuncu

Andre McCoy, Seville, İspanya doğumlu dublör, oyuncu.

Doğum Yeri: Seville, İspanya
Diğer Bir İsmi: Chyna | Andre "Chyna" McCoy | Andre 'Chyna' McCoy 
Takma İsmi: Chyna
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu
Dublör
   
2015 Suç Oyuncu
Dublör
3.1 210
2012 Aksiyon Oyuncu 5.8 89

Evrenin Askerleri: İntikam Günü 3D
2012 Aksiyon Oyuncu 5.0 16,488
2011 Komedi Oyuncu 3.6 124
2007 Aksiyon Dublör
Oyuncu
3.3 100
2005 Aksiyon Oyuncu    
2005 Aksiyon Oyuncu 4.6 964

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Dublör 7.2 434,202
2002 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.2 1,138

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Dublör 5.9 106,009

Tek
2001 Aksiyon Dublör 5.9 80,306

Matrix
1999 Aksiyon Dublör 8.7 1,279,554

Ölümcül Dövüş
1995 Aksiyon Dublör 5.8 84,313
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017