Giriş Kayıt
Susan V. McConnell

Susan V. McConnell


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Dublör

Susan V. McConnell, yapım yöneticisi, yapımcı, dublör. Çık Aramızdan (2007), Bebek (2004), Karımı Nasıl Doğradım? (2000), Büyük Yanlışlık (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Susan McConnell
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 7.7 3,391
2014 Komedi Yapımcı 6.9 2,306
2011 Komedi Yapımcı 7.9 36,294
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 7.1 16,665

Çık Aramızdan
2007 Komedi Yapım Yöneticisi 5.3 32,980

Bebek
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 4.9 29,664

Anlaşabilmek
2000 Komedi Yapımcı 5.9 31

Karımı Nasıl Doğradım?
2000 Komedi Yapım Yöneticisi 4.7 3,067

Beni Terk Eder Misin
2000 Komedi Yapım Yöneticisi 5.2 3,194

Büyük Yanlışlık
1995 Dram Dublör
Yapım Yöneticisi
5.5 1,486
1995 Aksiyon Yapım Yöneticisi 3.9 162

Haylaz Maymun
1994 Macera Çeşitli 5.2 5,064
1991 Dram Çeşitli 6.8 2,426

Bana Söz Ver!
1991 Komedi Çeşitli 5.9 426

Peki Ya Bob?
1991 Komedi Çeşitli 7.0 52,153
Film Altyazıları
Passengers (7,124) Doctor Strange (3,571) Assassin's Creed (3,520) xXx: Return of Xander Cage (2,518) Arrival (2,408) Allied (2,356) Moana (1,577) Forushande (1,390) Split (1,383) Hacksaw Ridge (1,372)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,113) Legion (7,287) Supernatural (7,149) Arrow (5,397) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,525) Black Sails (3,483) Taboo (3,404) Vikings (3,325) Suits (2,988) Legends of Tomorrow (2,877)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017