Giriş Kayıt
Susan V. McConnell

Susan V. McConnell


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Dublör

Susan V. McConnell, yapım yöneticisi, yapımcı, dublör. Çık Aramızdan (2007), Bebek (2004), Karımı Nasıl Doğradım? (2000), Büyük Yanlışlık (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Susan McConnell
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 7.8 7,384
2014 Komedi Yapımcı 6.9 2,731
2011 Komedi Yapımcı 7.8 37,144
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 7.1 17,161

Çık Aramızdan
2007 Komedi Yapım Yöneticisi 5.3 33,403

Bebek
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 4.9 31,756

Anlaşabilmek
2000 Komedi Yapımcı 5.9 31

Beni Terk Eder Misin
2000 Komedi Yapım Yöneticisi 5.2 3,341

Karımı Nasıl Doğradım?
2000 Komedi Yapım Yöneticisi 4.7 3,067

Büyük Yanlışlık
1995 Dram Dublör
Yapım Yöneticisi
5.5 1,486
1995 Aksiyon Yapım Yöneticisi 3.9 162

Haylaz Maymun
1994 Macera Çeşitli 5.2 5,064
1991 Suç Çeşitli 6.8 2,621

Bana Söz Ver!
1991 Komedi Çeşitli 5.9 426

Peki Ya Bob?
1991 Komedi Çeşitli 7.0 54,052
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017