Giriş Kayıt
Bridget McConnell

Bridget McConnell


Oyuncu

Bridget McConnell, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Bridget McConnel | Bridget McDonnel
Boyu: 1.69 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bayan Potter
2006 Biyografi Oyuncu 7.0 25,002

Koku: Bir Katilin Hikayesi
2006 Suç Oyuncu 7.5 203,382

Düşlerin Efendisi
2000 Biyografi Oyuncu 7.3 46,794

Aşık Shakespeare
1998 Komedi Oyuncu 7.2 187,416

Sadık Arkadaş
1997 Biyografi Oyuncu 7.3 11,638
1979 Macera Oyuncu 7.8 1,335
1975 Komedi Oyuncu 4.4 216
1966 Biyografi Oyuncu 6.3 1,892
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017