Giriş Kayıt
Bridget McConnell

Bridget McConnell


Oyuncu

Bridget McConnell, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Bridget McConnel | Bridget McDonnel
Boyu: 1.69 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bayan Potter
2006 Biyografi Oyuncu 7.0 25,621

Koku: Bir Katilin Hikayesi
2006 Suç Oyuncu 7.5 210,759

Düşlerin Efendisi
2000 Biyografi Oyuncu 7.3 47,913

Aşık Shakespeare
1998 Komedi Oyuncu 7.1 194,166

Sadık Arkadaş
1997 Biyografi Oyuncu 7.3 11,949
1979 Macera Oyuncu 7.8 1,447
1975 Komedi Oyuncu 4.4 216
1966 Biyografi Oyuncu 6.3 1,892
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018