Giriş Kayıt
William L. McCaughey

William L. McCaughey (70)


Sesler

William L. McCaughey, 12 Aralık 1929 Kansas City, Missouri, ABD doğumlu sesler. The Jerk (1979), Logan'ın Kaçışı (1976), 13. Cuma 3. Bölüm (1982), King Kong (1976) gibi yapımlarla biliniyor.26 Mayıs 2000 tarihinde (70 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 12 Aralık 1929
Ölüm Tarihi: 26 Mayıs 2000
Doğum Yeri: Kansas City, Missouri, ABD
Diğer Bir İsmi: William Caughey | William MacCaughey | Bill McCaug
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kurtar Beni
1992 63 Aksiyon Sesler 5.5 434
1991 62 Macera Sesler 6.0 3,083
1991 Komedi Sesler 5.4 196

Beyaz Diş
1991 62 Macera Sesler 6.7 16,069

Kör Şiddet
1989 60 Aksiyon Sesler 6.3 11,504

Çapkın
1989 60 Komedi Sesler 6.1 3,341
1988 59 Dram Sesler 5.8 3,112

Yaşayan Ölülerin Dönüşü (Bölüm 2)
1988 59 Komedi Sesler 5.8 15,122

Dokuz Buçuk Hafta
1986 57 Dram Sesler 5.9 32,777
1986 57 Aksiyon Sesler 5.2 933

Kızıl Prenses
1985 56 Aksiyon Sesler 5.0 33,678
1985 56 Dram Sesler 6.7 611
1985 56 Aksiyon Sesler 4.2 3,268
1984 55 Komedi Sesler 6.8 3,336
1984 Dram Sesler 7.0 332

Osterman'ın Hafta Sonu
1983 54 Aksiyon Sesler 5.9 6,398

Savaş Rüzgarları
1983 Dram Sesler 8.2 3,025

13. Cuma 3. Bölüm
1982 53 Korku Sesler 5.7 37,820

Gece Vardiyası
1982 53 Komedi Sesler 6.5 11,793
1982 53 Komedi Sesler 5.6 3,068
1981 52 Dram Sesler 6.7 14,354

Sonsuz Aşk
1981 52 Dram Sesler 4.8 6,038
1981 52 Komedi Sesler 6.1 3,743
1981 52 Komedi Sesler 6.1 5,848
1981 52 Korku Sesler 6.6 7,526

Cutter'ın Yolu
1981 52 Suç Sesler 6.9 3,943
1981 52 Dram Sesler    

Sığınak
1981 52 Dram Sesler    

Ölüme Koşanlar
1980 51 Aksiyon Sesler 7.2 16,716

Gece Katilleri
1980 51 Suç Sesler 5.7 344
1980 51 Dram Sesler 6.5 1,459

Zengin Olmak İstiyoruz
1980 51 Komedi Sesler 5.9 955

Şampiyon
1979 50 Dram Sesler 6.8 6,529
1979 50 Komedi Sesler 7.2 46,783
1979 50 Aksiyon Sesler 4.9 5,527
1979 50 Komedi Sesler 5.4 5,133

Avcı
1978 49 Dram Sesler 8.2 267,573
1978 49 Komedi Sesler 6.2 5,500
1978 49 Komedi Sesler 6.5 3,255
1978 49 Macera Sesler 5.5 2,195

Halk Düşmanı
1978 49 Dram Sesler 7.0 733

Koma
1978 49 Dram Sesler 6.9 14,420

Elveda Güzelim
1977 48 Komedi Sesler 7.4 10,396
1977 48 Suç Sesler 6.6 4,006
1977 48 Suç Sesler 6.5 757
1977 48 Gerilim Sesler 6.8 327

Şeytan Tohumu
1977 48 Korku Sesler 6.3 6,470
1977 48 Dram Sesler 5.9 4,553
1976 47 Dram Sesler 8.1 439,472
1976 47 Macera Sesler 5.9 25,901

Logan'ın Kaçışı
1976 47 Aksiyon Sesler 6.8 44,599

Rüzgarın Sesi
1975 46 Aksiyon Sesler 7.0 6,651
1974 45 Belgesel Sesler 7.7 4,003
1972 43 Belgesel Sesler 7.5 1,048
1971 42 Komedi Sesler 5.8 472

Sirkte Cinayet
1970 41 Komedi Sesler 7.0 3,069
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018