Giriş Kayıt
Julianna McCarthy

Julianna McCarthy (87)


Oyuncu

Julianna McCarthy, 17 Ağustos 1929 Erie, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu. Ted Bundy (2002), (1996) Sevimli Hayaletler (1996), (1993) Vuruş Mesafesi (1993), (1982) The Last American Virgin (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Ağustos 1929
Doğum Yeri: Erie, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Juliana McCarthy
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 73 Biyografi Oyuncu 5.9 6,132
1998 69 Suç Oyuncu    

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 68 Aksiyon Oyuncu 7.2 232,764
1997 68 Komedi Oyuncu 5.6 345

Sevimli Hayaletler
1996 67 Komedi Oyuncu 7.1 71,209

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 41,794
1994 65 Dram Oyuncu 6.1 1,216

Vuruş Mesafesi
1993 64 Aksiyon Oyuncu 5.8 34,799

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Oyuncu 7.9 37,244
1992 63 Komedi Oyuncu 5.8 12,382

L.a. Hikayesi
1991 62 Komedi Oyuncu 6.7 25,554
1991 Dram Oyuncu 7.7 1,304
1990 61 Suç Oyuncu 2.6 215

İlk Kuvvet
1990 61 Suç Oyuncu 5.7 2,632
1988 59 Korku Oyuncu 5.5 2,486
1987 Suç Oyuncu 6.4 1,448

Zoraki Hizmetçi
1987 58 Fantastik Oyuncu 5.5 2,731
1982 53 Komedi Oyuncu 6.2 6,421
1981 52 Dram Oyuncu 5.8 70

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,701
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017