Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Chuck McCann

Chuck McCann (82)


Oyuncu

Chuck McCann, 02 Eylül 1934 Brooklyn, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Yürek Yalnız Bir Avcıdır (1968), Dolaptaki Dehşet (1988), (1993) Salaklar Prensi Robin Hood (1993), (1995) Dracula - Ölü ve mutlu (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Eylül 1934
Doğum Yeri: Brooklyn, New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Chuck Mc Cann | Charles McCann
Burcu: Başak
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 79 Belgesel Oyuncu 7.5 2,111
2011 77 Komedi Oyuncu 6.4 91
2011 77 Komedi Oyuncu 6.8 199

Finn ve Jake'le Macera Zamanı
2010 Animasyon Oyuncu 8.7 51,123
2009 75 Biyografi Oyuncu    
2006 Fantastik Oyuncu 6.6 284
2006 72 Belgesel Oyuncu    
2005 Reality-TV Oyuncu 5.7 3,207
2005 71 Belgesel Oyuncu 6.4 15,079

Mickey'den Yılbaşı Hikayeleri
2004 70 Animasyon Oyuncu    
2004 Komedi Oyuncu 8.4 35,958
1998 Animasyon Oyuncu 7.2 25,056
1997 Gizem Oyuncu 8.1 2,878

Fantastik Dörtlü: Süper Kahramanlar - Yokedici
1996 Aksiyon Oyuncu    

Dracula - Ölü ve mutlu
1995 61 Komedi Oyuncu 5.8 31,192
1994 Animasyon Oyuncu    

Salaklar Prensi Robin Hood
1993 59 Macera Oyuncu 6.7 93,644
1992 58 Komedi Oyuncu 5.2 6,878

Ördek Şehri: Kayıp Lambanın Sırrı
1990 56 Animasyon Oyuncu 6.9 20,790
1990 56 Aksiyon Oyuncu 3.7 619

Dolaptaki Dehşet
1988 54 Korku Oyuncu 4.9 676
1987 Animasyon Oyuncu 8.1 21,996
1987 53 Animasyon Oyuncu    
1986 52 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,611
1985 Suç Oyuncu    
1984 Dram Oyuncu 5.7 1,758
1984 Animasyon Oyuncu    

Tehlikeli Oyun
1978 44 Komedi Oyuncu 6.8 10,688

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.1 5,878

Deli Dolu
1976 42 Komedi Oyuncu 6.7 12,874
1975 Aksiyon Oyuncu 7.0 5,038
1974 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,076
1974 40 Komedi Oyuncu 5.6 5,560
1973 39 Komedi Oyuncu    
1972 38 Komedi Oyuncu 7.4 8,784

Yürek Yalnız Bir Avcıdır
1968 34 Dram Oyuncu 7.8 2,735
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,247
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,096
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017