Giriş Kayıt
Jon McCallum

Jon McCallum


Makyaj, Sanat Bölümü, Müzisyen, Sesler

Jon McCallum, makyaj, sanat bölümü, müzisyen, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Korku Sesler 6.3 84

Tavan Arasında: Bugün Kimin Doğum Günü?
2009 Animasyon Görsel Efekt
Sesler
Sanat Bölümü
6.3 486
2006 Biyografi Müzik    

Manyak 2
1988 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 10,389
1987 Aksiyon Müzik
Makyaj
Müzik
6.0 2,512
1983 Korku Makyaj 3.6 771
Dizi Altyazıları
The Flash (9,897) Better Call Saul (5,637) Fargo (4,718) Lucifer (3,862) The 100 (3,454) Gotham (3,426) Arrow (3,309) 12 Monkeys (2,645) American Gods (2,475) Supernatural (2,354)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017