Giriş Kayıt
Jon McCallum

Jon McCallum


Müzisyen, Sesler, Makyaj, Sanat Bölümü

Jon McCallum, müzisyen, sesler, makyaj, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Korku Sesler 6.3 84

Tavan Arasında: Bugün Kimin Doğum Günü?
2009 Animasyon Görsel Efekt
Sesler
Sanat Bölümü
6.3 486
2006 Biyografi Müzik    

Manyak 2
1988 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 10,389
1987 Aksiyon Müzik
Makyaj
Müzik
6.0 2,512
1983 Korku Makyaj 3.6 771
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017