Giriş Kayıt
David O. McCall

David O. McCall (64)


Oyuncu

David O. McCall, 06 Ocak 1900 doğumlu oyuncu. Kahramanlar Şehri (1959) yapımıyla biliniyor.04 Kasım 1964 tarihinde (64 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 06 Ocak 1900
Ölüm Tarihi: 04 Kasım 1964
Diğer Bir İsmi: David McCall
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mahşerin 4 Atlısı
1962 62 Dram Oyuncu 6.7 1,560
1961 61 Suç Oyuncu 6.9 1,422

Korkunç Kumpanya
1960 60 Macera Oyuncu 6.1 843
1960 60 Western Oyuncu 6.2 308
1960 60 Macera Oyuncu 6.4 225

Kahramanlar Şehri
1959 59 Dram Oyuncu 8.0 45,771
1958 58 Dram Oyuncu 7.0 1,472

80 Günde Devr-i Alem
1956 56 Macera Oyuncu 6.8 19,461
1953 53 Komedi Oyuncu 6.4 1,397
1953 53 Komedi Oyuncu 6.6 1,226

Karnaval Kızı
1953 53 Dram Oyuncu 7.5 2,512
1952 52 Western Oyuncu 6.5 99
1951 51 Western Oyuncu 6.4 701
1948 48 Macera Oyuncu 6.3 618
1948 48 Western Oyuncu 6.7 375
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017