Giriş Kayıt
Mary C. McCall Jr.

Mary C. McCall Jr. (82)


Senarist

Mary Caldwell McCall Jr., 04 Nisan 1904 New York City, New York, ABD doğumlu senarist. Bir Yaz Gecesi Rüyası (1935) yapımıyla biliniyor.03 Nisan 1986 tarihinde (82 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Mary Caldwell McCall Jr.
Doğum Tarihi: 04 Nisan 1904
Ölüm Tarihi: 03 Nisan 1986
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Mary McCall Jr.
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1957 Western Senarist 8.0 85
1957 Komedi Senarist    
1952 48 Western Senarist 6.6 74
1949 45 Komedi Senarist 5.5 125
1944 40 Komedi Senarist 6.2 296
1943 39 Komedi Senarist 6.3 245
1942 38 Komedi Senarist 6.4 242
1941 37 Komedi Senarist 6.8 353
1941 37 Komedi Senarist 6.6 241
1940 36 Komedi Senarist 6.3 254
1940 36 Komedi Senarist 6.2 208
1939 35 Komedi Senarist 6.6 349
1938 34 Komedi Senarist 7.2 1,351
1937 33 Dram Çeşitli 6.8 435
1935 31 Suç Senarist 6.6 252

Bir Yaz Gecesi Rüyası
1935 31 Komedi Senarist 7.0 2,473
1935 31 Dram Senarist 6.2 344
1934 30 Dram Senarist 6.2 315
1934 30 Dram Senarist 6.5 95
1932 28 Dram Senarist 6.0 208
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017