Giriş Kayıt
Michael McCafferty

Michael McCafferty


Oyuncu

Michael Ryan McCaffrey, oyuncu. Ahmaklar (2006) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michael Ryan McCaffrey
Diğer Bir İsmi: Mike McCafferty | Mke McCafferty
Takma İsmi: Stompie
Web Sitesi:
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu 6.0 6,748
2011 Dram Oyuncu 7.6 4,565

Sahtekar
2008 Dram Oyuncu 7.8 206,166

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Oyuncu 6.5 189,315

Ahmaklar
2006 Macera Oyuncu 6.6 114,786
2002 Komedi Oyuncu    

Gençlik Ateşi
2000 Komedi Oyuncu 5.9 72,963
Film Altyazıları
Gold (2,530) Get Out (1,669) Personal Shopper (1,628) Logan (1,447) Silence (1,351) The Age of Shadows (983) Split (942) La La Land (904) Rings (859) The Fate of the Furious (815)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,014) The Flash (4,552) Into the Badlands (3,206) Gotham (2,265) The Blacklist (1,790) Fargo (1,716) The Last Kingdom (1,420) Game of Thrones (1,418) Vikings (1,402) Billions (1,214)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017