Giriş Kayıt
Michael McCafferty

Michael McCafferty


Oyuncu

Michael Ryan McCaffrey, oyuncu. Ahmaklar (2006) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michael Ryan McCaffrey
Diğer Bir İsmi: Mike McCafferty | Mke McCafferty
Takma İsmi: Stompie
Web Sitesi:
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu 6.0 7,394
2011 Dram Oyuncu 7.6 4,565

Sahtekar
2008 Dram Oyuncu 7.8 215,586

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Oyuncu 6.5 198,666

Ahmaklar
2006 Macera Oyuncu 6.6 123,568
2002 Komedi Oyuncu    

Gençlik Ateşi
2000 Komedi Oyuncu 6.0 77,490
Film Altyazıları
Rampage (17,098) Ready Player One (12,104) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,950) Blockers (1,674) The Cured (1,562) Den 12. mann (805) Black Panther (616) Set It Up (604) Future World (513)
Dizi Altyazıları
Westworld (17,133) 12 Monkeys (3,210) Into the Badlands (2,934) The 100 (2,666) La casa de papel (2,590) The Expanse (1,894) Legion (1,593) The Crossing (1,536) Fear the Walking Dead (1,211) Vikings (1,206)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018