Giriş Kayıt
Michael McCafferty

Michael McCafferty


Oyuncu

Michael Ryan McCaffrey, oyuncu. Ahmaklar (2006) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michael Ryan McCaffrey
Diğer Bir İsmi: Mike McCafferty | Mke McCafferty
Takma İsmi: Stompie
Web Sitesi:
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu 6.0 6,687
2011 Dram Oyuncu 7.6 4,565

Sahtekar
2008 Dram Oyuncu 7.8 205,421

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Oyuncu 6.5 188,489

Ahmaklar
2006 Macera Oyuncu 6.6 114,055
2002 Komedi Oyuncu    

Gençlik Ateşi
2000 Komedi Oyuncu 5.9 72,629
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (8,724) Rogue One (6,060) Split (4,629) Assassin's Creed (3,404) Hidden Figures (3,207) Paterson (2,856) Brimstone (2,550) Patriots Day (2,155) The Institute (1,615) Allied (1,553)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,612) Legion (8,258) Arrow (4,960) Legends of Tomorrow (2,497) The Expanse (2,483) Into the Badlands (2,205) Vikings (2,121) The Blacklist (2,011) Black Sails (1,827) Game of Thrones (1,754)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017