Giriş Kayıt
Rob McCabe

Rob McCabe


Dublör, Oyuncu

Rob McCabe, dublör, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Robert McCabe
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Çeşitli 8.0 541,838

Alvin ve Sincaplar
2007 Animasyon Çeşitli 5.2 64,508

Şans Sende
2007 Dram Çeşitli 5.9 18,397

Prestij
2006 Dram Çeşitli 8.5 987,605

Münih
2005 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.6 191,067

Aşkla Randevu
2005 Komedi Çeşitli 5.9 28,020

Şut ve Gool
2005 Komedi Çeşitli 5.6 31,994
2005 Dram Çeşitli 7.0 261,271
2004 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.2 4,611

Efsane Haberci
2004 Komedi Çeşitli 7.2 293,692

Yıldız Gemisi Askerleri 2: Birliğin Kahramanı
2004 Aksiyon Çeşitli 3.5 19,207

Aşkta Herşey Mümkün
2003 Komedi Çeşitli 6.7 98,926

Son Samuray
2003 Aksiyon Çeşitli 7.7 350,183

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Çeşitli 6.7 396,220

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Çeşitli 7.2 456,776

Rüzgarla Konuşanlar
2002 Aksiyon Çeşitli 6.0 60,059
2001 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
6.1 280,075
2001 Animasyon Dublör
Çeşitli
4.7 15,307

Şaşkın
2000 Komedi Dublör
Çeşitli
6.0 87,893

Kızlar Ve Erkekler
2000 Komedi Çeşitli 5.3 14,037

Perili Ev
1999 Fantastik Çeşitli 4.9 63,175

Hazır Ol Dudley
1999 Komedi Dublör
Çeşitli
3.8 8,249

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Çeşitli 5.8 74,164

Geçmişin Sığınağı
1999 Komedi Çeşitli 6.6 53,349

Ne Yaptığını Hala Biliyorum
1998 Korku Çeşitli 4.6 60,448

Derin Darbe
1998 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.1 144,853

Orman Kaçkını
1997 Aksiyon Dublör
Çeşitli
5.4 62,052
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,687) Hostiles (3,066) Maze Runner: The Death Cure (2,636) Wildling (2,488) Red Sparrow (1,822) 12 Strong (1,644) The Commuter (1,084) Peter Rabbit (619) A Quiet Place (595) The Post (537)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,723) The Terror (4,651) Legion (2,049) The Flash (1,842) Supernatural (1,600) The Big Bang Theory (1,552) The Crossing (1,522) Vikings (1,514) Lucifer (1,501) Fear the Walking Dead (1,399)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018