Giriş Kayıt
Rob McCabe

Rob McCabe


Dublör, Oyuncu

Rob McCabe, dublör, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Robert McCabe
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Çeşitli 8.0 539,295

Alvin ve Sincaplar
2007 Animasyon Çeşitli 5.2 63,796

Şans Sende
2007 Dram Çeşitli 5.9 18,397

Prestij
2006 Dram Çeşitli 8.5 973,488

Münih
2005 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.6 189,715

Aşkla Randevu
2005 Komedi Çeşitli 5.9 27,887

Şut ve Gool
2005 Komedi Çeşitli 5.6 31,994
2005 Dram Çeşitli 7.0 259,169
2004 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.2 4,611

Efsane Haberci
2004 Komedi Çeşitli 7.2 291,535

Yıldız Gemisi Askerleri 2: Birliğin Kahramanı
2004 Aksiyon Çeşitli 3.5 19,207

Aşkta Herşey Mümkün
2003 Komedi Çeşitli 6.7 98,329

Son Samuray
2003 Aksiyon Çeşitli 7.7 347,503

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Çeşitli 6.7 393,798

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Çeşitli 7.2 454,058

Rüzgarla Konuşanlar
2002 Aksiyon Çeşitli 6.0 59,739
2001 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
6.1 278,095
2001 Animasyon Dublör
Çeşitli
4.7 14,983

Şaşkın
2000 Komedi Dublör
Çeşitli
6.0 87,347

Kızlar Ve Erkekler
2000 Komedi Çeşitli 5.3 14,037

Perili Ev
1999 Fantastik Çeşitli 4.9 62,770

Hazır Ol Dudley
1999 Komedi Dublör
Çeşitli
3.8 8,249

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Çeşitli 5.8 73,552

Geçmişin Sığınağı
1999 Komedi Çeşitli 6.6 53,036

Ne Yaptığını Hala Biliyorum
1998 Korku Çeşitli 4.6 60,073

Derin Darbe
1998 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.1 143,997

Orman Kaçkını
1997 Aksiyon Dublör
Çeşitli
5.4 61,532
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018