Giriş Kayıt
Rob McCabe

Rob McCabe


Dublör, Oyuncu

Rob McCabe, dublör, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Robert McCabe
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Çeşitli 8.0 525,077

Alvin ve Sincaplar
2007 Animasyon Çeşitli 5.2 60,272

Şans Sende
2007 Dram Çeşitli 5.9 18,397

Prestij
2006 Dram Çeşitli 8.5 907,778

Münih
2005 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.6 182,922

Aşkla Randevu
2005 Komedi Çeşitli 5.9 26,847

Şut ve Gool
2005 Komedi Çeşitli 5.6 31,186
2005 Dram Çeşitli 6.9 247,441
2004 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.2 4,611

Efsane Haberci
2004 Komedi Çeşitli 7.2 279,840

Yıldız Gemisi Askerleri 2: Birliğin Kahramanı
2004 Aksiyon Çeşitli    

Aşkta Herşey Mümkün
2003 Komedi Çeşitli 6.7 94,653

Son Samuray
2003 Aksiyon Çeşitli 7.7 332,490

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Çeşitli 6.7 379,863

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Çeşitli 7.2 438,341

Rüzgarla Konuşanlar
2002 Aksiyon Çeşitli 6.0 57,932
2001 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
6.1 266,393
2001 Animasyon Dublör
Çeşitli
4.7 14,546

Şaşkın
2000 Komedi Dublör
Çeşitli
6.0 84,627

Kızlar Ve Erkekler
2000 Komedi Çeşitli 5.3 14,037

Perili Ev
1999 Fantastik Çeşitli 4.9 60,806

Hazır Ol Dudley
1999 Komedi Dublör
Çeşitli
3.8 8,249

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Çeşitli 5.8 70,137

Geçmişin Sığınağı
1999 Komedi Çeşitli 6.6 50,835

Ne Yaptığını Hala Biliyorum
1998 Korku Çeşitli 4.6 57,648

Derin Darbe
1998 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.1 139,771

Orman Kaçkını
1997 Aksiyon Dublör
Çeşitli
5.4 58,808
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,809) Silence (1,872) Personal Shopper (1,644) Gold (1,581) Split (1,098) La La Land (1,074) Get Out (729) The Age of Shadows (724) The Void (721) The Great Wall (715)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,899) Supernatural (4,689) The Flash (4,493) Arrow (3,940) The Big Bang Theory (3,245) Better Call Saul (2,905) Gotham (1,536) Game of Thrones (1,532) Vikings (1,225) Into the Badlands (1,177)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017