Giriş Kayıt
Rob McCabe

Rob McCabe


Dublör, Oyuncu

Rob McCabe, dublör, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Robert McCabe
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Çeşitli 8.0 521,118

Alvin ve Sincaplar
2007 Animasyon Çeşitli 5.2 59,445

Şans Sende
2007 Dram Çeşitli 5.9 18,397

Prestij
2006 Dram Çeşitli 8.5 891,073

Münih
2005 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.6 181,416

Aşkla Randevu
2005 Komedi Çeşitli 5.9 26,639

Şut ve Gool
2005 Komedi Çeşitli 5.6 30,864
2005 Dram Çeşitli 6.9 243,830
2004 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.2 4,611

Efsane Haberci
2004 Komedi Çeşitli 7.2 276,622

Yıldız Gemisi Askerleri 2: Birliğin Kahramanı
2004 Aksiyon Çeşitli    

Aşkta Herşey Mümkün
2003 Komedi Çeşitli 6.7 93,771

Son Samuray
2003 Aksiyon Çeşitli 7.7 328,442

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Çeşitli 6.7 375,765

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Çeşitli 7.2 433,864

Rüzgarla Konuşanlar
2002 Aksiyon Çeşitli 6.0 57,469
2001 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
6.1 263,510
2001 Animasyon Dublör
Çeşitli
4.7 14,546

Şaşkın
2000 Komedi Dublör
Çeşitli
6.0 83,944

Kızlar Ve Erkekler
2000 Komedi Çeşitli 5.3 14,020

Perili Ev
1999 Fantastik Çeşitli 4.9 60,355

Hazır Ol Dudley
1999 Komedi Dublör
Çeşitli
3.8 8,249

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Çeşitli 5.8 69,360

Geçmişin Sığınağı
1999 Komedi Çeşitli 6.6 50,297

Ne Yaptığını Hala Biliyorum
1998 Korku Çeşitli 4.6 57,065

Derin Darbe
1998 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.1 138,644

Orman Kaçkını
1997 Aksiyon Dublör
Çeşitli
5.4 58,056
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017