Giriş Kayıt
Rob McCabe

Rob McCabe


Dublör, Oyuncu

Rob McCabe, dublör, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Robert McCabe
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Çeşitli 8.0 523,228

Alvin ve Sincaplar
2007 Animasyon Çeşitli 5.2 59,870

Şans Sende
2007 Dram Çeşitli 5.9 18,397

Prestij
2006 Dram Çeşitli 8.5 900,141

Münih
2005 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.6 182,131

Aşkla Randevu
2005 Komedi Çeşitli 5.9 26,739

Şut ve Gool
2005 Komedi Çeşitli 5.6 31,052
2005 Dram Çeşitli 6.9 245,904
2004 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.2 4,611

Efsane Haberci
2004 Komedi Çeşitli 7.2 278,393

Yıldız Gemisi Askerleri 2: Birliğin Kahramanı
2004 Aksiyon Çeşitli    

Aşkta Herşey Mümkün
2003 Komedi Çeşitli 6.7 94,200

Son Samuray
2003 Aksiyon Çeşitli 7.7 330,583

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Çeşitli 6.7 378,018

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Çeşitli 7.2 436,350

Rüzgarla Konuşanlar
2002 Aksiyon Çeşitli 6.0 57,720
2001 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
6.1 265,058
2001 Animasyon Dublör
Çeşitli
4.7 14,546

Şaşkın
2000 Komedi Dublör
Çeşitli
6.0 84,286

Kızlar Ve Erkekler
2000 Komedi Çeşitli 5.3 14,037

Perili Ev
1999 Fantastik Çeşitli 4.9 60,578

Hazır Ol Dudley
1999 Komedi Dublör
Çeşitli
3.8 8,249

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Çeşitli 5.8 69,797

Geçmişin Sığınağı
1999 Komedi Çeşitli 6.6 50,565

Ne Yaptığını Hala Biliyorum
1998 Korku Çeşitli 4.6 57,383

Derin Darbe
1998 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.1 139,228

Orman Kaçkını
1997 Aksiyon Dublör
Çeşitli
5.4 58,435
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (7,739) Rogue One (5,571) Split (4,180) Assassin's Creed (3,067) Hidden Figures (2,645) Paterson (2,473) Brimstone (2,410) Patriots Day (1,658) The Institute (1,594) The Great Wall (1,394)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,423) Legion (7,868) Arrow (4,653) Legends of Tomorrow (2,392) The Expanse (2,179) Into the Badlands (2,155) Vikings (2,010) The Blacklist (1,923) Black Sails (1,745) 24: Legacy (1,669)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017