Giriş Kayıt
Rob McCabe

Rob McCabe


Dublör, Oyuncu

Rob McCabe, dublör, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Robert McCabe
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Çeşitli 8.0 528,229

Alvin ve Sincaplar
2007 Animasyon Çeşitli 5.2 60,885

Şans Sende
2007 Dram Çeşitli 5.9 18,397

Prestij
2006 Dram Çeşitli 8.5 920,002

Münih
2005 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.6 183,988

Aşkla Randevu
2005 Komedi Çeşitli 5.9 27,056

Şut ve Gool
2005 Komedi Çeşitli 5.6 31,319
2005 Dram Çeşitli 6.9 249,848
2004 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.2 4,611

Efsane Haberci
2004 Komedi Çeşitli 7.2 282,056

Yıldız Gemisi Askerleri 2: Birliğin Kahramanı
2004 Aksiyon Çeşitli    

Aşkta Herşey Mümkün
2003 Komedi Çeşitli 6.7 95,376

Son Samuray
2003 Aksiyon Çeşitli 7.7 335,450

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Çeşitli 6.7 382,654

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Çeşitli 7.2 441,500

Rüzgarla Konuşanlar
2002 Aksiyon Çeşitli 6.0 58,280
2001 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
6.1 268,601
2001 Animasyon Dublör
Çeşitli
4.7 14,856

Şaşkın
2000 Komedi Dublör
Çeşitli
6.0 85,217

Kızlar Ve Erkekler
2000 Komedi Çeşitli 5.3 14,037

Perili Ev
1999 Fantastik Çeşitli 4.9 61,210

Hazır Ol Dudley
1999 Komedi Dublör
Çeşitli
3.8 8,249

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Çeşitli 5.8 70,779

Geçmişin Sığınağı
1999 Komedi Çeşitli 6.6 51,362

Ne Yaptığını Hala Biliyorum
1998 Korku Çeşitli 4.6 58,051

Derin Darbe
1998 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.1 140,559

Orman Kaçkını
1997 Aksiyon Dublör
Çeşitli
5.4 59,319
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017