Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Rob McCabe

Rob McCabe


Dublör, Oyuncu

Rob McCabe, dublör, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Robert McCabe
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Çeşitli 8.0 519,043

Alvin ve Sincaplar
2007 Animasyon Çeşitli 5.2 59,086

Şans Sende
2007 Dram Çeşitli 5.9 18,397

Prestij
2006 Dram Çeşitli 8.5 882,984

Münih
2005 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.6 180,725

Aşkla Randevu
2005 Komedi Çeşitli 5.9 26,517

Şut ve Gool
2005 Komedi Çeşitli 5.6 30,859
2005 Dram Çeşitli 6.9 242,147
2004 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.2 4,611

Efsane Haberci
2004 Komedi Çeşitli 7.2 275,155

Yıldız Gemisi Askerleri 2: Birliğin Kahramanı
2004 Aksiyon Çeşitli    

Aşkta Herşey Mümkün
2003 Komedi Çeşitli 6.7 93,306

Son Samuray
2003 Aksiyon Çeşitli 7.7 326,329

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Çeşitli 6.7 373,983

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Çeşitli 7.2 431,931

Rüzgarla Konuşanlar
2002 Aksiyon Çeşitli 6.0 57,255
2001 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
6.1 261,927
2001 Animasyon Dublör
Çeşitli
4.7 14,546

Şaşkın
2000 Komedi Dublör
Çeşitli
6.0 83,605

Kızlar Ve Erkekler
2000 Komedi Çeşitli 5.3 13,900

Perili Ev
1999 Fantastik Çeşitli 4.9 60,138

Hazır Ol Dudley
1999 Komedi Dublör
Çeşitli
3.8 8,249

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Çeşitli 5.8 68,951

Geçmişin Sığınağı
1999 Komedi Çeşitli 6.6 50,051

Ne Yaptığını Hala Biliyorum
1998 Korku Çeşitli 4.6 56,796

Derin Darbe
1998 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.1 138,196

Orman Kaçkını
1997 Aksiyon Dublör
Çeşitli
5.4 57,693
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017