Giriş Kayıt
Rob McCabe

Rob McCabe


Dublör, Oyuncu

Rob McCabe, dublör, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Robert McCabe
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Çeşitli 8.0 533,719

Alvin ve Sincaplar
2007 Animasyon Çeşitli 5.2 62,262

Şans Sende
2007 Dram Çeşitli 5.9 18,397

Prestij
2006 Dram Çeşitli 8.5 946,802

Münih
2005 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.6 186,738

Aşkla Randevu
2005 Komedi Çeşitli 5.9 27,456

Şut ve Gool
2005 Komedi Çeşitli 5.6 31,838
2005 Dram Çeşitli 6.9 254,343
2004 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.2 4,611

Efsane Haberci
2004 Komedi Çeşitli 7.2 286,781

Yıldız Gemisi Askerleri 2: Birliğin Kahramanı
2004 Aksiyon Çeşitli 3.5 19,207

Aşkta Herşey Mümkün
2003 Komedi Çeşitli 6.7 96,731

Son Samuray
2003 Aksiyon Çeşitli 7.7 341,011

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Çeşitli 6.7 388,034

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Çeşitli 7.2 447,643

Rüzgarla Konuşanlar
2002 Aksiyon Çeşitli 6.0 58,918
2001 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
6.1 272,739
2001 Animasyon Dublör
Çeşitli
4.7 14,983

Şaşkın
2000 Komedi Dublör
Çeşitli
6.0 86,251

Kızlar Ve Erkekler
2000 Komedi Çeşitli 5.3 14,037

Perili Ev
1999 Fantastik Çeşitli 4.9 61,985

Hazır Ol Dudley
1999 Komedi Dublör
Çeşitli
3.8 8,249

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Çeşitli 5.8 72,070

Geçmişin Sığınağı
1999 Komedi Çeşitli 6.6 52,274

Ne Yaptığını Hala Biliyorum
1998 Korku Çeşitli 4.6 59,044

Derin Darbe
1998 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.1 142,319

Orman Kaçkını
1997 Aksiyon Dublör
Çeşitli
5.4 60,356
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017