Giriş Kayıt
Rob McCabe

Rob McCabe


Dublör, Oyuncu

Rob McCabe, dublör, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Robert McCabe
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Çeşitli 8.0 535,423

Alvin ve Sincaplar
2007 Animasyon Çeşitli 5.2 62,720

Şans Sende
2007 Dram Çeşitli 5.9 18,397

Prestij
2006 Dram Çeşitli 8.5 955,117

Münih
2005 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.6 187,596

Aşkla Randevu
2005 Komedi Çeşitli 5.9 27,586

Şut ve Gool
2005 Komedi Çeşitli 5.6 31,994
2005 Dram Çeşitli 6.9 256,028
2004 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.2 4,611

Efsane Haberci
2004 Komedi Çeşitli 7.2 288,253

Yıldız Gemisi Askerleri 2: Birliğin Kahramanı
2004 Aksiyon Çeşitli 3.5 19,207

Aşkta Herşey Mümkün
2003 Komedi Çeşitli 6.7 97,227

Son Samuray
2003 Aksiyon Çeşitli 7.7 342,994

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Çeşitli 6.7 389,871

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Çeşitli 7.2 449,649

Rüzgarla Konuşanlar
2002 Aksiyon Çeşitli 6.0 59,222
2001 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
6.1 274,442
2001 Animasyon Dublör
Çeşitli
4.7 14,983

Şaşkın
2000 Komedi Dublör
Çeşitli
6.0 86,608

Kızlar Ve Erkekler
2000 Komedi Çeşitli 5.3 14,037

Perili Ev
1999 Fantastik Çeşitli 4.9 62,276

Hazır Ol Dudley
1999 Komedi Dublör
Çeşitli
3.8 8,249

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Çeşitli 5.8 72,571

Geçmişin Sığınağı
1999 Komedi Çeşitli 6.6 52,495

Ne Yaptığını Hala Biliyorum
1998 Korku Çeşitli 4.6 59,425

Derin Darbe
1998 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.1 142,837

Orman Kaçkını
1997 Aksiyon Dublör
Çeşitli
5.4 60,683
Dizi Altyazıları
Vikings (14,049) Supernatural (6,062) Mr. Robot (5,565) The Big Bang Theory (4,776) Gotham (3,761) Game of Thrones (3,610) Arrow (2,758) The Flash (2,601) Shameless (2,586) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,526)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017