Giriş Kayıt
James McAvoy

James McAvoy (39)


Oyuncu, Yapımcı

James McAvoy, 20 Nisan 1979 Glasgow, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı. X-Men: Geçmiş Günler Gelecek (2014), X-Men: Birinci Sınıf (2011), X-Men: Apocalypse (2016), Wanted (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Nisan 1979
Doğum Yeri: Glasgow, Scotland, Birleşik Krallık
Takma İsmi: Jamesy Boy
Burcu: Boğa
Boyu: 1.70 m
9.4 (173 Oy)
  • Currently 188.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (40)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Gerilim Oyuncu    
2019 Aksiyon Oyuncu    

Cüce Dedektif Şerlok
2018 39 Animasyon Oyuncu 4.8 3,419

Sarışın Bomba
2017 38 Aksiyon Oyuncu 6.7 125,868

Derin Sular
2017 38 Dram Oyuncu 5.4 2,893

Parçalanmış
2016 37 Korku Oyuncu 7.3 266,992
2016 37 Aksiyon Oyuncu 7.0 321,715
2015 36 Dram Oyuncu 6.0 43,781

Aşkın Halleri
2014 35 Dram Oyuncu 6.3 10,143

Muppets Aranıyor
2014 35 Macera Oyuncu 6.4 27,501

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 35 Aksiyon Oyuncu 8.0 587,859
2014 Komedi Oyuncu 7.6 12,733
2013 34 Dram Oyuncu 6.9 6,869
2013 34 Dram Oyuncu 7.0 6,174

Pislik
2013 34 Komedi Oyuncu
Yapımcı
7.1 88,541

Trans
2013 34 Suç Oyuncu 6.9 101,800

Büyük Tuzak
2013 34 Aksiyon Oyuncu 6.1 29,522
2012 Belgesel Oyuncu    

Şansa Bak
2011 32 Komedi 7.7 292,614

Hediye Operasyonu
2011 32 Animasyon Oyuncu 7.1 39,626

Sevimli Cüceler Cino ve Jülyet
2011 32 Animasyon Oyuncu 6.0 47,314

X-Men: Birinci Sınıf
2011 32 Aksiyon Oyuncu 7.8 580,429

Suikast
2010 31 Suç Oyuncu 6.9 25,736

Aşkın Son Mevsimi
2009 30 Biyografi Oyuncu 7.0 15,489
2008 29 Aksiyon Oyuncu 6.7 327,871
2008 Oyuncu 6.8 1,340
2008 News Oyuncu 6.2 33

Kefaret
2007 28 Dram Oyuncu 7.8 216,941

Aşkın Kitabı
2007 28 Biyografi Oyuncu 7.1 51,959
2007 Oyuncu 7.3 1,301
2007 Komedi Oyuncu 8.3 7,683

İskoçya'nın Son Kralı
2006 27 Biyografi Oyuncu 7.7 159,747

Üniversiteler Yarışıyor
2006 27 Komedi Oyuncu 6.7 19,629
2006 27 Komedi Oyuncu 6.8 55,195
2006 27 Müzik Oyuncu 6.7 1,001

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 26 Macera Oyuncu 6.9 322,437
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488

İpler
2004 25 Animasyon Oyuncu 7.0 3,577

İçimdeki Dans
2004 25 Komedi Oyuncu 7.9 11,699
2004 25 Komedi Oyuncu 6.3 55,270
2004 Komedi Oyuncu 8.0 12,526
2003 Suç Oyuncu 8.5 8,017

Pür Neşe
2003 24 Komedi Oyuncu 6.7 4,399
2003 Dram Oyuncu    
2002 23 Müzikal Oyuncu 4.8 376
2002 Komedi Oyuncu 8.7 95,485

Korkunç Havuz
2001 22 Korku Oyuncu 4.2 2,270
2000 21 Dram Oyuncu    
1997 18 Biyografi Oyuncu 7.2 1,964
1996 Komedi Oyuncu 8.5 39,941
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520

SSCB'de Doğmak
1991 Belgesel Oyuncu 8.7 15
- Animasyon Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Westworld (8,823) La casa de papel (2,560) The Expanse (2,075) Legion (1,809) Colony (1,517) 12 Monkeys (1,379) Goliath (1,307) Cloak & Dagger (1,293) Vikings (1,019) Fear the Walking Dead (991)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018