Giriş Kayıt
Marianne McAndrew

Marianne McAndrew (74)


Oyuncu

Marianne McAndrew, 26 Kasım 1942 Cleveland, Ohio, ABD doğumlu oyuncu. Cici Kız (1969) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Kasım 1942
Doğum Yeri: Cleveland, Ohio, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 Komedi Oyuncu 7.0 5,143

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.5 5,696
1974 32 Korku Oyuncu 2.2 1,786
1974 Dram Oyuncu    
1971 29 Dram Oyuncu 4.4 319
1971 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,664

Cici Kız
1969 27 Komedi Oyuncu 7.2 10,406

Tatlı Ölüm
1968 26 Suç Oyuncu 5.1 249
1968 Suç Oyuncu 7.4 4,193
Film Altyazıları
Doctor Strange (14,291) Allied (12,596) Moana (8,054) Lion (6,012) Arrival (4,217) Assassin's Creed (3,952) Hacksaw Ridge (3,539) Nocturnal Animals (3,261) Shut In (2,427) Underworld: Blood Wars (2,368)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,108) Taboo (9,610) The Expanse (7,860) Legion (6,309) Arrow (6,077) The Big Bang Theory (5,990) Vikings (4,966) The Blacklist (3,506) Suits (3,339) Sherlock (3,215)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017