Giriş Kayıt
Marianne McAndrew

Marianne McAndrew (75)


Oyuncu

Marianne McAndrew, 26 Kasım 1942 Cleveland, Ohio, ABD doğumlu oyuncu. Cici Kız (1969) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Kasım 1942
Doğum Yeri: Cleveland, Ohio, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 Komedi Oyuncu 7.0 5,873

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.6 6,140
1974 32 Korku Oyuncu 2.2 1,786
1974 Dram Oyuncu    
1971 29 Dram Oyuncu 4.4 319
1971 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,987

Cici Kız
1969 27 Komedi Oyuncu 7.2 11,291

Tatlı Ölüm
1968 26 Suç Oyuncu 5.1 249
1968 Suç Oyuncu 7.4 4,674
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,734) Den of Thieves (3,224) Hostiles (3,214) Maze Runner: The Death Cure (2,671) 12 Strong (2,509) Wildling (1,850) Winchester (1,401) Peter Rabbit (1,299) Submergence (1,280) The Commuter (1,253)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,805) The Terror (3,883) The Flash (3,313) Supernatural (3,147) Legion (3,122) The Crossing (2,461) The Expanse (1,667) Vikings (1,579) The Big Bang Theory (1,499) Fear the Walking Dead (1,117)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018