Giriş Kayıt
Marianne McAndrew

Marianne McAndrew (74)


Oyuncu

Marianne McAndrew, 26 Kasım 1942 Cleveland, Ohio, ABD doğumlu oyuncu. Cici Kız (1969) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Kasım 1942
Doğum Yeri: Cleveland, Ohio, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 Komedi Oyuncu 7.0 5,143

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.5 5,743
1974 32 Korku Oyuncu 2.2 1,786
1974 Dram Oyuncu    
1971 29 Dram Oyuncu 4.4 319
1971 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,664

Cici Kız
1969 27 Komedi Oyuncu 7.2 10,489

Tatlı Ölüm
1968 26 Suç Oyuncu 5.1 249
1968 Suç Oyuncu 7.4 4,226
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,408) Split (5,077) Rogue One (4,819) Hidden Figures (3,767) Assassin's Creed (3,159) Paterson (2,895) Patriots Day (2,463) Allied (1,898) Brimstone (1,620) Passengers (1,302)
Dizi Altyazıları
Legion (8,386) Arrow (4,979) The Flash (4,872) The Expanse (2,663) Legends of Tomorrow (2,489) The Blacklist (2,018) The 100 (2,001) Colony (1,843) Vikings (1,728) Designated Survivor (1,728)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017