Giriş Kayıt
Marianne McAndrew

Marianne McAndrew (75)


Oyuncu

Marianne McAndrew, 26 Kasım 1942 Cleveland, Ohio, ABD doğumlu oyuncu. Cici Kız (1969) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Kasım 1942
Doğum Yeri: Cleveland, Ohio, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 Komedi Oyuncu 7.0 5,973

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.6 6,180
1974 32 Korku Oyuncu 2.2 1,786
1974 Dram Oyuncu    
1971 29 Dram Oyuncu 4.4 319
1971 Aksiyon Oyuncu 6.7 2,058

Cici Kız
1969 27 Komedi Oyuncu 7.2 11,382

Tatlı Ölüm
1968 26 Suç Oyuncu 5.1 249
1968 Suç Oyuncu 7.4 4,741
Film Altyazıları
Rampage (11,401) Ready Player One (8,545) Escape Plan 2: Hades (7,259) The Cured (1,886) Tomb Raider (1,792) Set It Up (955) Den 12. mann (830) Journey's End (764) Blockers (631) Black Panther (618)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,382) 12 Monkeys (2,875) La casa de papel (2,426) Into the Badlands (2,355) Legion (1,550) Fear the Walking Dead (1,376) The Expanse (1,226) Vikings (930) Colony (858) The Crossing (842)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018