Giriş Kayıt
John McAndrew

John McAndrew


John McAndrew,

Diğer Bir İsmi: John McAndrews
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi 7.7 208

Savaş İlan Ediyorum
2012 Aksiyon Çeşitli 6.0 2,394
2006 Komedi Çeşitli 6.8 25,438
2004 Dram Çeşitli    
2004 Komedi Çeşitli    
2001 Dram Çeşitli    
Film Altyazıları
Gold (5,922) Get Out (3,105) Logan (2,611) Rings (2,349) The Age of Shadows (1,962) La La Land (1,800) Split (1,661) Sand Castle (1,500) Zashchitniki (1,493) The Great Wall (1,292)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,701) Fargo (3,751) The Last Kingdom (2,449) Into the Badlands (2,178) The Expanse (2,141) Doctor Who (2,017) Game of Thrones (1,712) Vikings (1,684) Better Call Saul (1,592) Supernatural (1,500)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017