Giriş Kayıt
James Duff McAdams

James Duff McAdams (70)


Yapımcı, Senarist, Oyuncu

James Duff McAdams, 11 Mart 1937 doğumlu yapımcı, senarist, oyuncu. Kojak (1973) yapımıyla biliniyor.08 Eylül 2007 tarihinde (70 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 11 Mart 1937
Ölüm Tarihi: 08 Eylül 2007
Diğer Bir İsmi: James D. MacAdams | James D. McAdams | James McAda
Takma İsmi: Jim
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 Aksiyon Yapımcı 7.8 3,438
1981 44 Suç Yapımcı    
1976 39 Suç Oyuncu 6.1 5,097
1973 Suç Yapımcı
Senarist
7.1 5,084
1972 35 Western Yapımcı
Senarist
5.4 162
1971 Dram Çeşitli    
1971 Dram Çeşitli    
1969 Dram Yapımcı 7.5 80
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,641) Den of Thieves (2,424) Hostiles (2,413) 12 Strong (2,349) Maze Runner: The Death Cure (2,039) Winchester (1,467) Peter Rabbit (1,343) Submergence (1,337) The Commuter (992) Wildling (880)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,443) The Flash (3,209) Supernatural (3,062) The Terror (2,862) Legion (2,795) The Crossing (1,782) The Expanse (1,711) The Big Bang Theory (1,133) Vikings (1,108) Krypton (1,039)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018