Giriş Kayıt
James Duff McAdams

James Duff McAdams (70)


Yapımcı, Senarist, Oyuncu

James Duff McAdams, 11 Mart 1937 doğumlu yapımcı, senarist, oyuncu. Kojak (1973) yapımıyla biliniyor.08 Eylül 2007 tarihinde (70 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 11 Mart 1937
Ölüm Tarihi: 08 Eylül 2007
Diğer Bir İsmi: James D. MacAdams | James D. McAdams | James McAda
Takma İsmi: Jim
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 Aksiyon Yapımcı 7.8 3,188
1981 44 Suç Yapımcı    
1976 39 Suç Oyuncu 6.1 4,607
1973 Suç Yapımcı
Senarist
7.1 4,392
1972 35 Western Yapımcı
Senarist
5.4 162
1971 Dram Çeşitli    
1971 Dram Çeşitli    
1969 Dram Yapımcı 7.5 80
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,038) Rogue One (4,830) Split (3,477) Assassin's Creed (2,479) Brimstone (2,151) Paterson (1,776) Hidden Figures (1,595) The Institute (1,547) The Great Wall (1,207) Passengers (1,078)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,840) Legion (6,945) Arrow (3,717) Legends of Tomorrow (2,161) Into the Badlands (2,083) The Blacklist (1,666) Vikings (1,592) Black Sails (1,541) Game of Thrones (1,451) 24: Legacy (1,416)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017