Giriş Kayıt
Hugh Maynard

Hugh Maynard


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Hugh Maynard, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Belgesel Kameraman 7.9 1,917
2009 Belgesel Kameraman    
2006 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.0 14
2004 Belgesel Kameraman 8.3 23
2001 Belgesel Görüntü Yönetmeni 9.1 9,542

Kuşların Yaşamı
1998 Belgesel Kameraman
Görüntü Yönetmeni
9.0 1,975
1997 Belgesel Kameraman    
1993 Belgesel Kameraman 8.7 931
1990 Belgesel Görüntü Yönetmeni 9.0 1,073
1984 Belgesel Görüntü Yönetmeni 9.0 1,223
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,046) Live by Night (6,916) Hidden Figures (5,627) Rogue One (5,051) Split (4,701) Paterson (3,979) Assassin's Creed (3,946) Patriots Day (3,791) Allied (3,446) Passengers (1,573)
Dizi Altyazıları
Legion (9,245) Arrow (5,501) The 100 (3,540) The Flash (3,365) The Expanse (3,110) Colony (2,511) Designated Survivor (2,502) The Last Kingdom (1,980) Vikings (1,943) The Originals (1,896)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017