Giriş Kayıt
John Maybury

John Maybury (59)


Yönetmen, Oyuncu, Senarist

John Maybury, 01 Ocak 1958 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen, oyuncu, senarist. Çıldırış (2005), Marco Polo (2014), The Borgias (2011), Aşkın Kıyısında (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1958
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Macera Yönetmen 8.1 44,266
2013 Dram Yönetmen 7.6 1,308
2011 Suç Yönetmen 7.9 40,098

Aşkın Kıyısında
2008 50 Biyografi Yönetmen 6.3 13,731

Roma
2005 Aksiyon Yönetmen 8.8 118,926

Çıldırış
2005 47 Dram Yönetmen 7.1 95,248
1998 40 Biyografi Senarist
Yönetmen
6.5 2,628
1980 22 Belgesel Oyuncu 6.9 40
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017