Giriş Kayıt
John Maybury

John Maybury (59)


Yönetmen, Oyuncu, Senarist

John Maybury, 01 Ocak 1958 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen, oyuncu, senarist. Çıldırış (2005), Marco Polo (2014), The Borgias (2011), Aşkın Kıyısında (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1958
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Macera Yönetmen 8.1 45,690
2013 Dram Yönetmen 7.6 1,308
2011 Suç Yönetmen 7.9 40,551

Aşkın Kıyısında
2008 50 Biyografi Yönetmen 6.3 13,868

Roma
2005 Aksiyon Yönetmen 8.8 120,877

Çıldırış
2005 47 Dram Yönetmen 7.1 96,020
1998 40 Biyografi Senarist
Yönetmen
6.4 2,726
1980 22 Belgesel Oyuncu 6.9 40
Film Altyazıları
Live by Night (12,097) Resident Evil: The Final Chapter (5,841) Why Him? (4,798) Rogue One (3,924) Patriots Day (3,070) Hidden Figures (2,943) Assassin's Creed (2,934) Paterson (2,163) Allied (2,158) Split (2,139)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,013) The 100 (3,681) Legion (3,143) Into the Badlands (2,825) The Originals (2,591) The Last Kingdom (2,254) Arrow (1,994) Vikings (1,816) The Expanse (1,759) Designated Survivor (1,723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017