Giriş Kayıt
John Maybury

John Maybury (60)


Yönetmen, Oyuncu, Senarist

John Maybury, 01 Ocak 1958 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen, oyuncu, senarist. Çıldırış (2005), Marco Polo (2014), The Borgias (2011), Aşkın Kıyısında (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1958
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Macera Yönetmen 8.1 49,458
2013 Dram Yönetmen 7.6 1,438
2011 Suç Yönetmen 7.9 42,120

Aşkın Kıyısında
2008 50 Biyografi Yönetmen 6.3 14,451

Roma
2005 Aksiyon Yönetmen 8.8 127,542

Çıldırış
2005 47 Dram Yönetmen 7.1 98,689
1998 40 Biyografi Senarist
Yönetmen
6.4 2,726
1980 22 Belgesel Oyuncu 6.9 40
Film Altyazıları
The Foreigner (9,425) The Mountain Between Us (5,642) Flatliners (5,546) Beyond Skyline (3,827) Stronger (3,720) Dunkirk (3,647) It (3,534) American Made (2,480) Kingsman: The Golden Circle (2,247) Victoria & Abdul (1,891)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017