Giriş Kayıt
Judith Maxie

Judith Maxie


Oyuncu

Judith Maxie, oyuncu. (2004) Kedi Kadın (2004), (1996) Millennium (1996), (1991) The Resurrected (1991), (1994) Ernest Goes to School (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Judith Maxe | Judith Maxi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 6.7 475
2017 Komedi Oyuncu 6.9 197
2017 Dram Oyuncu 8.4 28,951
2016 Oyuncu    
2015 Aksiyon Oyuncu 6.5 5,385
2015 Komedi Oyuncu 6.7 1,078
2014 Dram Oyuncu 5.9 186
2011 Dram Oyuncu    
2011 Aile Oyuncu    

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Oyuncu 5.5 151,041

Akılalmaz Cinayet
2007 Dram Oyuncu    

Kadın Olmak Suç Mu?
2006 Dram Oyuncu    
2005 Dram Oyuncu 6.3 214

Kedi Kadın
2004 Aksiyon Oyuncu 3.3 96,807
2004 Dram Oyuncu 7.6 21,536

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Oyuncu 8.7 135,460
2001 Macera Oyuncu 7.5 105,376

Böcek Yuvası
2000 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.1 1,517
2000 Suç Oyuncu 6.2 2,715

Sıra Bana Gelmeden
1998 Korku Oyuncu 5.6 18,836
1996 Suç Oyuncu 8.1 8,345
1995 Dram Oyuncu 5.1 898
1995 Dram Oyuncu 7.8 9,808
1994 Komedi Oyuncu 4.6 1,768
1991 Korku Oyuncu 6.4 2,393

İnanılmaz Hulk'ın Ölümü
1990 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018