Giriş Kayıt
Jill Maxcy

Jill Maxcy


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Jill Maxcy, yönetmen asistanı, yapımcı, yapım yöneticisi. Bir Dünya Ki... (2013), Nell (1994), Hello, My Name Is Doris (2015), Jane by Design (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 5.8 560
2015 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 11,358
2014 Komedi Yönetmen Asistanı    
2014 Aile Yönetmen Asistanı    
2013 Komedi Yönetmen Asistanı 7.7 3,472

Bir Dünya Ki...
2013 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 27,050
2013 Dram Yapım Yöneticisi 6.5 155
2013 Komedi Yönetmen Asistanı 7.4 4,405
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 7.4 9,181
2012 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı    

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Yönetmen Asistanı 8.2 209,764
2011 Aile Yönetmen Asistanı 6.9 474
2011 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 460
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 4.3 372
2009 Komedi Yönetmen Asistanı    
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 118,837
2008 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 361
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 2.8 15,191
2007 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 2,713
2005 Komedi Yönetmen Asistanı 5.9 10,450
2004 Dram Yönetmen Asistanı 8.0 3,044

Phil Zaman Yolculuğunda
2004 Macera Yönetmen Asistanı 7.2 5,472

Aşk Doktoru
2002 Komedi Yönetmen Asistanı 5.2 92
1998 Aksiyon Yönetmen Asistanı 8.9 7,138

Düşmanın İzinde
1997 Aksiyon Yapımcı 4.5 379
1994 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 23,479

Müşteri
1994 Gerilim Çeşitli 6.7 47,920

Kalpler ve Ruhlar
1993 Komedi Çeşitli 6.9 13,260

Sevginin Bağladıkları
1993 Komedi Çeşitli 6.8 128,190

Kayboluş
1993 Dram Çeşitli 6.3 19,035
1992 Suç Çeşitli 6.8 2,466
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017