Giriş Kayıt
Jill Maxcy

Jill Maxcy


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Jill Maxcy, yönetmen asistanı, yapımcı, yapım yöneticisi. Bir Dünya Ki... (2013), Nell (1994), Hello, My Name Is Doris (2015), Jane by Design (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 5.6 1,986
2015 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 12,348
2014 Komedi Yönetmen Asistanı    
2014 Aile Yönetmen Asistanı    
2013 Komedi Yönetmen Asistanı 7.7 3,513

Bir Dünya Ki...
2013 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 27,310
2013 Dram Yapım Yöneticisi 6.5 155
2013 Komedi Yönetmen Asistanı 7.4 4,442
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 7.4 9,181
2012 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı    

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Yönetmen Asistanı 8.2 212,100
2011 Aile Yönetmen Asistanı 6.9 474
2011 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 460
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 4.3 372
2009 Komedi Yönetmen Asistanı    
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 119,342
2008 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 361
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 2.9 15,310
2007 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 2,713
2005 Komedi Yönetmen Asistanı 5.9 10,559
2004 Dram Yönetmen Asistanı 8.0 3,044

Phil Zaman Yolculuğunda
2004 Macera Yönetmen Asistanı 7.2 5,501

Aşk Doktoru
2002 Komedi Yönetmen Asistanı 5.2 92
1998 Aksiyon Yönetmen Asistanı 8.9 7,138

Düşmanın İzinde
1997 Aksiyon Yapımcı 4.5 379
1994 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 23,614

Müşteri
1994 Gerilim Çeşitli 6.7 48,373

Kalpler ve Ruhlar
1993 Komedi Çeşitli 6.9 13,260

Sevginin Bağladıkları
1993 Komedi Çeşitli 6.8 129,337

Kayboluş
1993 Dram Çeşitli 6.3 19,035
1992 Suç Çeşitli 6.8 2,466
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,265) Kidnap (4,391) The Fate of the Furious (4,013) The Boss Baby (2,792) Contratiempo (1,949) Dangal (1,803) The Great Wall (1,560) Get Out (1,353) The LEGO Batman Movie (1,353) The Shack (1,162)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,778) American Gods (6,106) Fargo (4,907) Lucifer (4,868) Into the Badlands (3,028) The 100 (2,968) Arrow (2,656) Twin Peaks (2,397) The Flash (1,940) 12 Monkeys (1,925)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017