Giriş Kayıt
Jill Maxcy

Jill Maxcy


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Jill Maxcy, yönetmen asistanı, yapımcı, yapım yöneticisi. Bir Dünya Ki... (2013), Nell (1994), Hello, My Name Is Doris (2015), Jane by Design (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 6.0 10
2017 Komedi Yapımcı 5.7 3,630
2016 Komedi Yönetmen Asistanı 7.8 89
2015 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 14,440

Nerede Velet Orada Hayalet 2
2014 Aile Yönetmen Asistanı 4.9 697
2014 Komedi Yönetmen Asistanı    
2013 Komedi Yönetmen Asistanı 7.7 3,740

Bir Dünya Ki...
2013 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 27,778
2013 Dram Yapım Yöneticisi 6.3 325
2013 Komedi Yönetmen Asistanı 7.4 4,528
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 7.4 9,181
2012 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı    

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Yönetmen Asistanı 8.2 222,615
2011 Aile Yönetmen Asistanı 6.9 474
2011 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 460
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 4.3 372
2009 Komedi Yönetmen Asistanı    
2009 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 719
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 121,034
2008 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 361
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 2.9 15,655
2007 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 2,713
2005 Komedi Yönetmen Asistanı 5.9 10,985
2004 Dram Yönetmen Asistanı 8.0 3,044

Phil Zaman Yolculuğunda
2004 Macera Yönetmen Asistanı 7.2 5,712

Aşk Doktoru
2002 Komedi Yönetmen Asistanı 5.2 92
1998 Aksiyon Yönetmen Asistanı 8.9 7,138

Düşmanın İzinde
1997 Aksiyon Yapımcı 4.5 379
1994 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 24,129

Müşteri
1994 Gerilim Çeşitli 6.7 50,057

Kalpler ve Ruhlar
1993 Komedi Çeşitli 6.9 13,779

Sevginin Bağladıkları
1993 Komedi Çeşitli 6.8 133,401

Kayboluş
1993 Dram Çeşitli 6.3 19,996
1992 Suç Çeşitli 6.8 2,466
Film Altyazıları
Dunkirk (5,991) The Mountain Between Us (4,229) It (3,847) Stronger (2,385) Mother! (1,955) American Made (1,822) Kingsman: The Golden Circle (1,723) Loving Vincent (1,148) The Foreigner (872) Detroit (799)
Dizi Altyazıları
Vikings (9,515) Shameless (6,710) Mr. Robot (4,291) Game of Thrones (3,749) Supernatural (2,069) Peaky Blinders (1,933) Manhunt: Unabomber (1,838) Lucifer (1,799) Designated Survivor (1,646) The Big Bang Theory (1,620)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017